Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevmeye hazırsınız. Birinci dereceden sevilmeye de ihtiyacınız var. O zaman yeniden hareketlenin. Geçmişteki kötü anılar, bugünü bu kadar etkileyememeli. Her insan başka biridir. Siz de bu kalabalığın içindesiniz.

Fazlaca yoğun ama huzurlu, her anlamda doyurucu birortamınız vardı. Yediğiniz bir dost darbesi işinizi allak bullak etti. Bütün değerlerinizle yeniden tartıştınız. Ama bunun etkisinden artık kurtuldunuz. Bugünlerde ikinci bir işiniz olabilir.

Dardasınız ama sizi yakın bir yerde sevinç bekliyor. Bütün borçlarınızı ödeyip birkaç sıfır öne geçeceksiniz gibi. Aileden de desteğiniz artacak. İkinci işinizle daha da rahatlayacaksınız.

Size randevu verilen yerde hoş bir siluet bekliyor, geç kalmayın. Ufak tefek sağlık sorunlarınızı ciddiye alın ama, dün yaptığınız gibi abartmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi niyetlisiniz ve hayattaki zorlukları yenmeyi öğrendiniz. Çünkü yaşadıklarınız size hayatı iyi öğretti. Bu günlerde bir yalnızlık duygusu içindesiniz. Bunu aşmanız için fazla enerji harcamanız gerekmiyor. Sadece insanlara dokunacaksınız. Görüyorsunuz insan ilişkilerinde yoğun bir çekimserlik dönemi yaşıyoruz.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz, saat 14:32 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Rutinleşen  hiçbir şeyi artık hayatımızda istemiyoruz. Uzak gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak, farklı fikirlere sahip insanlarla tanışmak, değişik yerler görerek hayatın farkına varmak, eğitim-iş ve kişisel anlamda yeni kararlar almaktan yanayız.  Bu Yeniay, yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevremizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu, pozitif paylaşımlara açık olunması yönünde destekleyicidir. Fikirlerimizi insanlarla paylaşmaktan zevk alacağız.  Medya, yayıncılık, turizm, seyahat, ticaret gibi alanlar dikkatimizi çekecek. Kısaca özetlersek, bu Yeniayın özünde iyimserlik var, eskiyi bitirmek, yeniye yer açmak arzusu var. Genelde olumlu etkileri, yenilikleri işaret eden bu Yeniayın etki süresi dahilinde, 23, 27 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde parasal konularda dikkatli olalım. Kredi kartlarına fazla yüklenmeyelim. Ortaklık hesaplarımızı da kontrol edelim.Elimize geçeni bir kenara koymakta yarar var. Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

22 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Partnerinizin, isteklerini görmezlikten gelmemelisiniz.Derin ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olsanız bile, ona fikirlerinizi açıklarken, özenli bir şekilde anlatmalısınız.Bazen gereğinden fazla kırıcı olabiliyorsunuz.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız işlere katkılarınız diğerlerini etkilemenize ve devam etme gücü bulmanıza yardım eder. Ortaya koymak istediğiniz işlere yapacağınız yatırımlar belli kurumlarla ilişkilerinizi arttırabilir. Önümüzdeki haftalarda, rüzgar, hızınızı arttıracak şekilde arkanızdan esiyor olacak. Tüm burçlar için gün geneli: Genelde fikir alışverişleri, yazışmalar, anonslar, toplantılar ve görüşmeler artıyor, ama baskıcı atmosfer(kişiler?), içsel endişeler, sınırlayıcı durumlar ya da genel anlamda bir kasvet gün bir an önce bitse hissi yaratıyor. Çevredeki kişilerin tuhaf tavırları, garip diyalogları veya istikrarsız ya da inatçı hareketleri gerçekçi olmayan kişilerle olduğunuz hissine kapılmanıza neden olabilir ya da tam tersi, siz, çevredekiler tarafından bu şekilde algılanabilirsiniz. Yanıltıcı kişilere ve kararlara karşı tedbirli olmak gerekebilir ya da bazı kararsızlıklar veya belirsizlikler söz konusu olabilir. Mevcut etkiler bir zamanlar hoşumuza giden ya da yararlı bulduğumuz, ama artık bize hitap etmeyen iş, düzenleme, ilişki veya alışkanlıklardan kurtulmamıza olanak tanıyabilir. Yarından itibaren ise, enerji tamamen yenileniyor, boş bakışlardan hoş bakışlara geçiş var! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Platonik olan aşkınıza sevginizi belli etmiyor sürekli gözlerinizi kaçırıyorsunuz. Unutmayın onu bu durumda kazanmanız mümkün değil. Diğer Koç'lar ise var olan aşkları için fedakarca savaşıyorlar. PARA: Bugün açıklarınızı kapatacaksınız. Gelirin az giderin çok yoğun olduğu bir dönemdesiniz. Parasal meseleleriniz canınızı sıkıyor. SAĞLIK: Girişimlerde bulunarak hak etmediğiniz sonucu alınca depresyona girdiniz. Buna gerek yok.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

22 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 56" R
Ay
Oğlak
09° 12' 04"
Merkür
Koç
16° 29' 51"
Venüs
Koç
29° 31' 42"
Mars
Balık
28° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 44"
Satürn
Balık
16° 28' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 45"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 29"
Lilith
Başak
23° 12' 19"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>