Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli arzuya sahipsiniz. Bugün dış görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekmek isteyebilir, ve bu konuda partnerinizi etkileyebilirsiniz.

Bugünyerinizde kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortak çalışmalardan ve yatırımlarda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir veçevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz.

Parasal konular ön plana gelmekte. Son günlerde başlattığınız yenilikleri daha somut hale getirebilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirme zamanı.

Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz. Özellikle şu günlerde sağlıkla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece zararlı bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

28 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. 21 Nisan gölgeli günlerinin başlangıcıyla birlikte zaten yavaş yavaş hepimiz farklı alanlarda bunun etkilerini hissetmeye başladık. Zihnimiz maddi kazanç, biriktirme, güvenli bir yaşam gibi olgulara odaklı çalışıyor. Ancak piyasanın durumu, mevcut şartlarımız, elimize geçen ve bütçemiz konusunda dikkatli ve ölçülü hareket etmemiz gerektiğini de bilelim.   Çözümler bulmak için şöyle bir kendi içimize yönelip hesap kitap yapalım. Burada önemli olan, çok fazla sabit, aşırı tutumlu veya katı tarzda düşünmemektir. Zaten Merkür-Boğa burcunda yeteri kadar sağlam düşüneceğimizin göstergesidir. Bu bile parasal kazanç ve kayıp bileşkesini olumlu yönde kuracağımızın işaretçisidir. Siz bu geri hareket süresince nelere ihtiyacınız olduğunu daha iyi saptayabilirsiniz. Buna göre kafanızın içinde planlar yapabilirsiniz. Ayrıca sizin hayatınızda değer verdiğiniz olguları da tespit etmiş olursunuz. Gölgeli günleri dahil olmak üzere 29 Mayıs tarihi itibariyle planladıklarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz. Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,  

28 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin sevgi ve coşku dolu dünyanızdan sevdiğiniz kişi ürkebilir. Venüs burcunuzda ilerlerken, olumlu hayallerinizi partnerinize aktarmak için sarf ettiğiniz çabanın boşuna gitmesini istemiyorsanız, önce onun beklentilerini iyi tespit etmelisiniz. Kendi ışığınızdan bir şey göremez hale geldiğiniz zaman, hatalar yapıyorsunuz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularınız üzerinde ince eleyip sık dokumalısınız. Özellikle şu sıralar yanlış anlaşılmalara ve hatalara çok müsaitsiniz. Dolayısıyla maddi başlıklı konuları çok daha detaylı ele almanızda yarar var. Bütçenizi, gelir-gider dengenizi doğru yönetmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 22 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda geri hareketine başlayan Merkür'ün geri harekette olduğu dönemde, hayatımızdaki maddi veya somut konuları yeniden gözden geçirme fırsatı bulabiliriz. Bütçemizin yeniden yapılandırılma ihtiyacı varsa yeniden yapılandırabilir, yeteneklerimizi daha fazla para kazanmak için nasıl kullanabileceğimiz üzerine daha fazla düşünebilir, yeni yollar arayabiliriz. Detaylar önemli, ama asıl olan önümüzdeki üç haftalık süreçte, beyin kaslarımızı daha çok maddi başlıklı konular, ödemeler ya da yeni kazanç yolları üzerine yoracağımız gerçeği. Yatırımlarımız, maddi girişimlerimiz, ödemelerimiz, harcamalarımız ve gayrimenkul başlıklı konularda yorucu uğraşılar ön plana çıkabilir. Bu başlıklarda yer alan evraklarla ilgili ya da iletişim bağlantılı sorunlar dikkat gerektirebilir. Bugünden itibaren, Mayıs ayınin son haftasına kadar, yanlış giden mesajlara, elektrik elektronik araçlarla ilgili problemlere dikkat etmekte ve yanlış anlaşılmalara bağlı iletişim problemlerine, söylenilen saatte söylenilen yerde olamama, söylenilen saatte kalkmayan araçlar, unutulan biletler, pasaportlar, yağ su kontrolü yapılmadan binilen arabalar, yanlış koltukta, hatta yanlış yere yolculuklar türünde karışıklıklara, çifte rezervasyonlara, dikkat etmekte fayda vardır. Unutulan eşyalar, karışan evraklar, çöken bilgisayar sistemleri dikkat gerektirebilir. Ancak, eski tanıdıklarla görüşmek, karşılaşmak ya da geçmişle bağlantılı proje ve işlere hız kazandırmak için uygun zamanlardır.Eğer bu karışıklıkları doğru yönetebilirsek birbirimize karşı anlayışlı olacağımız günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız zamanlar var. Yöneticilerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Gün içinde duygusal yönden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle aranıza sınır koymanın zamanı geldi. Kişisel çıkarlarınızı umursamayarak herkese yardım etmeye çalışıyorsunuz. Biraz bencil olun.

28 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında finansal durumunuzla ilgili geçici bir zorlanma yaşayabilir, özel ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeniay zamanında yaşamın içindeki tüm ikili ilişkilerinizde geçmiş kalıplarınızı kırıp, yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlarınız olacak ancak bu fırsatları elde etmek için öncelikle hayatınızdaki ruhunuza yük olan insanlardan kurtulmanız gerekmekte.

28 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, sizin para evinizde geriliyor. 22 Mayıs'a kadar sürecek olan bu dönemde maddi konularda başlangıçlardan, önemli parasal girişimlerden kaçının. Önemli işlere imza atmayın.

28 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay‘ın Oğlak burcundaki seyahatiyle, özellikle kariyer alanınızda somut bir bakış açısıyla kontrolü elinize alabileceksiniz. Sıra dışı hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir hanım arkadaşınızın desteğini alabilme ihtimaliniz olacaktır. Bugün üç haftalıkplanını oturtmanız gerekmektedir. Zira Merkür gerilemesi sırasında çıkacak tatsızlıkların önünü almış olursunuz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda kalacak. Gökyüzünde toprak ve ateş enerjilerinin fazla olduğu bugün, düşüncelerinizi eyleme rahatlıkla dönüştürebileceğiniz ve somut adımlar atabileceğiniz bir atmosfer hakim olacak. Yarın Merkür geri hareketine başlayacağı için önemli haberleşmeler, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, posta, kargo ve yolculuk planları için değerlendirilmesi gereken bir gün. Araç ve elektronik eşyalarla ilgili alım satım işlerinizi bugünden organize etmekte fayda var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın bir arkadaşınızın içinde bulunduğu durum sizi bazı açılardan rahatsız edebilir ve bu kişinin yardımına koşabilirsiniz. Bu hareket biçimi, kendisiyle olan ilişkinizi oldukça derinleştirmenize de yardımcı olacaktır.

28 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>