Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevimliliği size yeterli gelmiyor. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Ama geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız. Bu kadar az veriyle bunca etkilenmiş olmanız, sizde yeniden kaderciliği geliştirebilir.

Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Bu konuda, kararım karar türü bir mantık izlemeniz, sizi desteksiz bırakacak. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi.

Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz.

Çok övülen duyarlılığınız bu sıralar zaafa uğramış gibi. Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, yakın çevrenizi şaşırtabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz. Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu bulmanız, sorunlarına kayıtsız kalmanıza neden oluyor. Bu konuda daha anlayışlı bir tavır sergilemeniz gerekebilir. Çok anlam yüklediğiniz bazı ilişkiler sonradan probleminiz haline gelebiliyor.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyrini sürdürecek Merkür, mesleki konularda disiplinli düşünmemizi sağlayıcı, işlerimize sorumluluklarımıza odaklanmamızda yardımcı, kurallara uygun şekilde görevlerimizi yerine getirme anlamında destekleyici bir süreçtir. Bu dönemde patron konumundaki insanlarla iletişimde bulunurken, saygılı olmamız beklenir. Belli bir mesafeyi korumamız, zamanında işlerimizi yapmamız, bunları yerine ulaştırmamız gerekir. Saat 04:57 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemli girişim ve ilk adım niteliği taşıyan kararları bu saat dilimi içinde mutlaka gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, becerikli bir şekilde hedefimize doğru yol alırken, organize hareket etmemizi de sağlıyor. Grup veya ekip çalışmalarında başarılı olmamız mümkün. Akıllı bir şekilde amacımıza ulaşacağız. Sabırlıyız ve dayanıklıyız. Bizden farklı düşünen kişileri bile etkileyebiliriz. Ne istediğimiz biliyoruz. Enerjimizi doğru şekilde yönlendirebiliriz. Karşımıza çıkan engelleri çeşitli taktiklerle aşabilme gücüne sahibiz. Kimlerle arkadaşlık edeceğimizi, güvenilir olanla olmayanı ayırt edebiliriz. Eğitim, siyaset, yurtdışı, seyahatle ilgili konularla yakından ilgiliyiz. Dini görüşümüz, hayata bakış açımız başkalarına göre farklılık içerebilir. Kimseye karışmayız, kimsenin de bize karışmasına izin vermeyiz. Saat 22:44 Ay-Kova burcu geçişiyle, problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yanaşabiliriz. Bulduğumuz çıkış yolları hakikaten ilgi çekicidir. Ancak herhangi bir engelle karşılaştığınızda hiç pes etmeyiniz. Çünkü her engel, kişiyi daha fazla cesaret aşılayıcıdır. İnancınızı koruyunuz. Bazen rutin hayatın neden olduğu baskılar durdurucu olsa da, biz kendimize inanıyorsak hiçbir şey bizi yolumuzdan çeviremez. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay tepe evinize geçerek kariyer çalışmalarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün, mesleki hırslarınız ön plana çıkabilir. Kişisel coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni değişimler arzuluyorsunuz. Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, duygularınızı kontrol etmeli ve aşırı tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Eşitlik ilkesine dayanmayan ve stresli durumlar söz konusu olabilir. Öncelikli olarak verdiğiniz sözlerin arkasında durmanız ve sorumluluklarınızı yerine getirmeniz gerekiyor. Beklenmedik kanallardan fırsatlar elde edilebilir.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün bazı işler, sorumluluklar söz konusu olabilir. Aynı zamanda kendinizi daha mücadeleci hissedebilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... İşiniz gereği yaptığınız seyahatleri arttırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. İşinize de önem veriyorsunuz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün Oğlak burcuna geçen Merkür'ünve kariyer alanlarınıza kaymasıyla bu alanlarda çözümcü yönleriniz ortaya çıkacak. Önümüzdeki 2 hafta boyunca daha çokkonularınıza kanalize olacaksınız.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerinden akşama kadar sürecek Ay boşluğu sonrasında, bilhassa arkadaşlıklar ve toplum kuruluşları ile ilgili iletişimlerinize ağırlık verebileceğiniz bir gün deneyimleyeceksiniz.Sıra dışı fikirler üretebilir, toplum yararına geliştirebilecek projelere liderlik edebilirsiniz. Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerekebilir. Gerçekleşmesi zor plan ve hayallere kapılmamalısınız. Mesleki alanda bilgi, iletişim ve sözleşme potansiyeliniz artmaya başlıyor.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 01" R
Ay
Balık
06° 56' 03"
Merkür
Koç
18° 19' 56"
Venüs
Boğa
04° 40' 14"
Mars
Koç
02° 01' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 13"
Satürn
Balık
16° 49' 60"
Uranüs
Boğa
22° 31' 05"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 33"
Lilith
Başak
23° 40' 06"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>