Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizin sizinle olmaktan başka bir düşüncesi yok. Ona karşı biraz daha anlayışlı ve sakin davranmaya çalışın. Yoksa başka birisini her an size tercih edebilir.

İş hayatınızda grup çalışmalarında pek belli etmeseniz de lider rolünü kimseye kaptırmıyorsunuz. Ağır ve sakin tavırlarınızla, tane tane konuşmanızla onları etkiliyorsunuz. Üstelik oldukça adil bir yanınız da var.

Ortaklık konularında kazanç sağlayabilirsiniz. Bu da size maddi olduğu kadar manevi bir mutluluk verecektir. Para piyasasını iyi takip etmelisiniz. Ailenize maddi olarak katkıda bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Eski bir tanıdığınız her an size sürpriz bir ziyaret yapabilir. Bu ziyaret sizi pek hoşnut etmeyeceği için hazırlıklı olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde gelişen olayları ya da dışarıdan duyduklarınızı iyice anlayıp dinlemeden harekete geçmenin bugün büyük üzüntüsünü duyacaksınız. Bu olumsuz davranışlarınız yüzünden çok kalpler kırıldı. İnsanları yargılamadan önce iyice anlayıp dinlemelisiniz ve biraz daha esnek olmalısınız. Bugün eski bür dotunuzla sohbet edecek fırsat bulabilirsiniz.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:36 Ay-Mars arasındaki olumlu görünümle güne adım atarken,  arzu ve isteklerimizin, hedeflerimizin gayet iyi bilincindeyiz. Saat 07:37 Ay-Neptün olumlu görünümü, yaratıcılık yönünüzü öne çıkarır. Gizli yeteneklerinizi keşfetmenizde yardımcı olur. Şifalandırıcıdır. Mistik konulara meraklılık, bilinmeyenleri öğrenmeye isteklilik verir. 11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs  saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süreçte uyumu gözettiğimiz kadar, fikirsel anlamda paylaşımları da önemseyeceğiz. Sadece güzellik, yakışıklılık bize yetmeyecek. Aklımıza da hitap edebilmeli diye düşüneceğiz. Önümüzdeki 4  gün boyunca, bir hayli aktif girişimler, görüşmeler, iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. 15 Nisan sonrası bu geçişi yöneten Merkür-Boğa burcunda ilerleyeceği için, ailemizle olan ilişkimizde bağlılık, sadakat, güven, huzur ilkeleri çok daha etkili olmaya başlayacaktır. Eğer problemli bir ilişkimiz varsa, ayrılayım mı, devam edeyim mi diye düşünürken, hep bu olguları öne alarak düşünürsünüz. Ayrıca Venüs-İkizler geçişinde aşk her an kapıyı çalabilir, sosyal ilişkiler genel olarak etkilidir. Fakat biz bu yılki geçişte, mutlaka sağlamlık, uzun vadelilik anlamında düşünmeye çalışmalıyız. Saat 19:32 Ay-Pluto kavuşum etkisi, sınırlarınızı  korumaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Sezgilerinizi güçlendiriyor.  Ancak ilişkilerde tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 21:41 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, mutlaka yapılması gereken zorunlu işlerin, kimi zaman bunaltabileceğini gösteriyor. Cumartesi gününüzün en keyifli, en mutlu, en eğlenceli şekilde geçmesi dileğimle,

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel ilişkilerinizi zorlamaktan hoşlanmıyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz.Bugün, yardımlaşma duygunuzun oldukça yoğun olduğu bir gün. Maddi konularda değişik fırsatların sunulacağı bir gün.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya oldukça karmaşık olarak nitelendirilebilecek işleri ilgilendiren konularda daha kolay plan yapabileceğiniz günlerdesiniz. Bu alanlarda yaşadığınız bir tıkanıklık veya sorun varsa bu problemlerin ortadan kalkmaya başladığını ve her şeyin hızlandığını fark edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYAĞINIZA gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine bir an önce girişimci yönünüzü ön plana çıkarmalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda problemlere açık olduğunuz bugün, eşinizin ve yakınlarınızın parasal problemleri size yansıyabilir. Alım satım, kredi çekmek, borçlanmak ve miraslar gibi konularda uygun bir günde değilsiniz. Ruhsal olarak kaygı geliştirmeye müsait bir günde olduğunuz için, yaşadığınız süreçleri zamana bırakmanız ve bugün için kendinizi rahatlatan ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

11 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 51" R
Ay
Terazi
09° 46' 28"
Merkür
Boğa
04° 39' 58"
Venüs
Boğa
24° 20' 51"
Mars
Koç
14° 15' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 07"
Satürn
Balık
18° 02' 05"
Uranüs
Boğa
23° 26' 40"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 14"
Lilith
Başak
25° 26' 27"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>