Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizde son günlerdeki tartışmaları gerektirecek temel meseleler görünmüyor. Karşılıklı olarak, mutluluktan rahatsızmış gibi davranıyor, belki de mutsuzluğu hak ediyorsunuz.

Beklediğiniz fırsat elinize geçmiş sayılır. Bu yüzden bu işe gerekli önemi göstermeli, zamanından önce çıkartmayı becerebilmelisiniz. Elinize aldığınız şu andaki iş, sizin mesleki çapınızı ortaya çıkartacak. .

Aile içinde denetimden çıkmış olan savurganlığın nihayet önünü kesebildiniz. Yakında bir para haberiniz olacak. Bugünlerde maddi durumunuz iyice bir düzene girmiş gibi görünüyor.

Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz. Bugünlerde bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Doktora görünmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Bazı yeni kararlar alacaksınız. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşünüyorsunuz. Kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişiler, sizin birilerine danışmadan hayati kararlar alamayacağınız inancındalar. Bunu biliyor olmanız da, sizi karar alma konusunda iyice tahrik edip kışkırtabilir.

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, eğitimdenhayatına kadar geniş bir alanda isteklerinizi güçlü şekilde ifade edebilmeniz anlamına geliyor. Geçtiğimiz iki hafta önceki Yeniayda birçok meseleyi gözden geçirmiş, ilişkilerimiz üzerinde durmuş, belki de önemli kararlar vermiştik. Şimdi bu kararları uygulama yönünde bir hayli arzuluyuz. Yeni bir yerde işe başlayabiliriz. Öğrendiğimiz bilgileri uygulamaya dökebiliriz. Yolculuk veya başkalarıyla olan temaslarımız sayesinde planladığımız bir projeyi hayata geçirebiliriz. Eğer başka bir şehir veya yerde yaşamayı düşünmüşsek, şimdi bunun artı ve eksilerimizi gözden geçirmeliyiz. Alıştığımız düzen mi yoksa farklı bir yer mi sorusuna cevap arayabiliriz. Önemli olan sizin başkalarıyla olan uyumunuzdur. Sadece kendi görüşlerinizi değil, diğer insanların da fikirlerini alarak olumlu bir adım atabilirsiniz. Merkür-Pluto görünümü, bu Dolunayda yapılacak işin, atılacak adımın çevresel anlamdaki analizinin iyi yapılmasıdır. Ben böyle istiyorum demek yerine, ortam ve koşullar göz önüne alınırsa başarılı olabiliriz. Yenilikler, değişim ve dönüşüm sizin önünüzde yeni kapılar aralıyor. Önemli olan önceliklerinizi saptamak, bilgilenmek ve tecrübe sahibi olmaktır. Bireysel düşünmek yerine, başkalarıyla ilişkinizi, iletişiminizi güçlü tutarsanız kazanan siz olursunuz. Ay-Uranüs görünümü, yenilik heyecanı ve farklı yönlerinizi dışa yansıtabilme gücü veriyor size. Aklı başında düşünen kazanır.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zaman belli standart dahilinde davranarak, hedeflerinize akıllıca yaklaşıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler bazı şeylerin farkındalar. Bugün Venüs tepe evinizde ilerliyor. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirecek yeni olaylar gündeme gelecektir.

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerledikçe daha çok öğreneceğiniz zamanlar. Maddi durumunuzu ilgilendiren değişiklikler yapmadan veya bazı fırsatları değerlendirmeden önce, size özgün katkıları olabilecek kişilere danışmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde imajınızı korumaya özel önem göstermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay, fikirlerinizi cesaretle ortaya koyabileceğinizi anlatıyor. Fazla açık sözlü de olabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Su elementi olan burçlar bugün size can dostu olabilir (Yengeç, Akrep, Balık). Şefkat duygusuna ihtiyacınız var. Verdiğiniz kadar sevgi alacaksınız.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde olayların hızlandığına şahit olabilir, akrabalarınız veya kardeşlerinizin hayatındaki olayların içinde yer alabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde deneyimlediğiniz düşük enerji ve yalnız kalma isteği, akşam saatlerinden itibaren farkını hissettirecektir.Ancak düşük enerjiye neden olabilecek Ay boşluğu öncesi ciddi bir Dolunay deneyimleyeceksiniz. Kardeşler ve komşularla ilgili ilişkilerde tartışmalar, denge yitimi ve belki de köprülerin atılmasına neden olabilecek diyaloglar kaydedebilirsiniz. Asi davranışlarınız ve bakış açılarınız nedeniyle ayrı boy çekmeniz ve ilişkilerinizin dengesini yitirmeniz meydana gelebilir. Değişim beklentisiyle karşılaşabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenme keyfinizi yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı sizi üzebilir.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 18' 27" R
Ay
Boğa
07° 06' 04" R
Merkür
Koç
21° 16' 28"
Venüs
Boğa
09° 44' 33"
Mars
Koç
05° 11' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 13"
Satürn
Balık
17° 10' 23"
Uranüs
Boğa
22° 45' 20"
Neptün
Balık
29° 06' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 08"
Lilith
Başak
24° 07' 29"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>