Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O kişiye yürekten bağlısınız ama onun sizi yeterince ciddiye alıp almadığı konusunda kuşkularınız var. Gerçekleri öğrenmeli, bu doğrultuda siz de yolunuzu çizmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları bir kaç gün kendi haline bırakın.

Umulmadık gelişmeler sonucu bütçenizi yeniden planlamanız gerekecek. Yalnız bu yenilik iyi sonuçlar doğuracak. Yinde de dereyi görmeden paçaları sıvamasanız iyi olur.

Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına da yapmayın. İnsanlar konuşurken onları dinlemiyor, ciddiye almıyor ve sinir bozuyorsunuz. Kendinizi dünyanın merkezi zannediyor olabilirsiniz ama bugün başınıza gelecek bir şey sonucu ayaklarınız tekrar yere basacak. Melankolik bir yapıya sahip olmamanın çoğu kez faydasını görüyorsunuz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Çarşamba günümüz, 16 Temmuz 2014 saat 12:30-11 Ağustos 2015 saat 14:11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda seyredecek. Bu ilerleyişini sizler açısından karşı cins ile olan ilişkinizde gelişim ve deneyim sahibi olma yönünde olumlu buluyorum. Ayrıca ortaklaşa işler anlamında da faydalı görmekteyim. Karşınıza çıkan kişi veya kişilerin sizi geliştirici, destekleyici ve güçlü duruşları, hedeflerinizi gerçekleştirme, isminizi duyurma ve projeler anlamında da faydalı olabilir. Bu kişiler, toplumsal hayatta sizin yanınızda yer alabilirler. Sizin yeteneklerinizi farklı bir bakış açısıyla ele alarak yeni bir pencereden görmenizi sağlayabilirler. Bu kişi veya kişiler, sizi başkalarıyla yan yana getirerek, ortak bir proje içinde yer almanızda yardımcı olabilirler. Hayatınıza özel olarak girebilirler daha sonra da ilerlemeniz için ellerinden geleni yapabilirler. İlişkilerde bu dönem, ortak bir hedef belirleyerek yürümek anlamındadır. Bu eşiniz ise, onun da hayatında güzel gelişmeler yaşanır. Siz de bundan yarar görebilirsiniz. Sevgiliniz ise, sizinle ortak bir yaşamı sürdürmenin, birlikte bir şeyler ortaya koymanın zevkine varabilir. İlişkinin arkadaşlık yönü beslenir, gelişir. Tabii ki Satürn dersleri yine devam edecek. Mesleki konularda çabalayacağız. Fakat şimdi Jüpiter ile destekler geliyor. Siz de bu destekleri, güzellikleri tevazu ile karşılayarak ve de böyle gönülde olan kişileri tercih ederek keyfine daha çok varabilirsiniz. İnsanlara yardımcı olunuz ve size değer verenlere, siz de aynı şekilde değer veriniz. Gönlünüzce olsun her şey,   Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çiziyor olmanız sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Önem verdiğiniz kişileri istemeden kendinize çekmeyi biliyor ve oldukça da başarılı oluyorsunuz. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha fazla kazanç getirecek değişiklikler üzerine yoğunlaşmalısınız. Eğlenceli aktiviteler ve kendinizi daha iyi göstermenizi sağlayacak işlemler ön planda olabilir. Hareketli planlar yapmak stresi azaltabilir ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın, önemli bir değişimin ortasında olanlarımız olayları harekete geçirecek veya geçirmiş olmanın mantığı konusunda soru işaretlerine sahip olabilirler. Endişelenmek yerine asıl büyük hedefi hatırlamak ve odaklanmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN alacağınız her karar uzun vadede size çok fayda sağlayacak. Sabırsız davranıp bu kararları uygulamaktan vazgeçmeyin.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 52" R
Ay
Koç
14° 27' 52"
Merkür
Koç
20° 03' 10"
Venüs
Boğa
07° 50' 38"
Mars
Koç
04° 00' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 02' 53"
Uranüs
Boğa
22° 39' 59"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 05"
Lilith
Başak
23° 57' 14"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>