Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam arkadaşlarınız ve o, akşam yemeğinde birlikte olabilirsiniz. Ona duyduğunuz hayranlık gözlerinizden okunuyor. Ama bu arada içinizdeki anlayamadığınız güvensizliği de gizleyemiyorsunuz.

Birbağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazi olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Çok genç bir çalışma arkadaşınızla daha sağlıklı ilişkiler kurmayı becerebilmeniz gerekiyor. Ona yaptırımlar, yasaklar koymak yerine daha dost, daha yakın olma yoluna gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar hatalı bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopup küçük bir detayın peşinden sürüklenebiliyorsunuz. Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hak ettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki bir eksikliği gösteriyor olabilir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:08 Ay-Neptün görünümü, evimizin gereksinimleri, satın alma, kiralama gibi meselelerde, gücümüzü aşmayacak şekilde düşünmek lazım. Tabii ki geri hareket dönemindeyiz. İyice araştıralım, ondan sonra karar veririz. Saat 10:13 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi, finansal konular üzerinde durmamızı sağlıyor.  Ancak, bizim geleceğimiz önemli. Ne yaşanmışsa yaşansın. Önemli olan hayatımızı garanti altına almaktır. Bu nedenle titiz bir incelemede bulunmalıyız. Saat 15:40 Ay-Mars olumlu görünümü, çıkarlarımızı düşünmemize neden oluyor. Çünkü para ve güçlü olmak isteği epeyce fazla. Tabii ki bunlara kavuşmak için sistem bizi çalışmaya zorluyor. Saat 17:48-18 Ekim saat 17:31 arasındaki Ay-Boşluk süresince, hangi konuda olursa olsun daha önce verilmiş kararları gözden geçirmekte yarar vardır. Bu eksikleri saptama yönünde faydalı olabilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız. Amaçlarınız doğrultusunda ilerlerken dış etkenlerin hiç biri sizi rahatsız etmiyor da, sadece kendi içinizde yarattığınız bazı anlamsız kuruntularınız engel teşkil ediyor. Sakinliğe ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz. Eskiye oranla kendinizi bedensel anlamda, daha bir zinde ve güçlü hissediyorsunuz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerledikçe daha çok öğreneceğiniz zamanlar. Maddi durumunuzu ilgilendiren değişiklikler yapmadan veya bazı fırsatları değerlendirmeden önce, size özgün katkıları olabilecek kişilere danışmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde imajınızı korumaya özel önem göstermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda dalgalanmalar olabilir. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal bir mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Tartıştığınız kişiler sizi zorluyor olabilir. Akşam saatlerinde evde bitirmek istediğiniz işler için uygun zamanlar olabilir.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... Artık çevre baskısı sizi strese sokmaya başladı. Her konuya tepki vererek hakkınızı savunmaya çalışıyorsunuz. Bu durumunuz gün boyu devam etmeli.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde olayların hızlandığına şahit olabilir, akrabalarınız veya kardeşlerinizin hayatındaki olayların içinde yer alabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve medya alanlarınızda başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ve akrabalara karşı daha merhametli, daha güvenli ve daha sevgi dolu olabilirsiniz. Bugün özellikle emlak konuları, iç dekorasyon konularına eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylara karşı hazırlıklısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. Üstelik ortaklaşa maddi kazanımlarla ilgili esaslı fırsatlar da planlarınızı destekler durumdadır.

17 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

17 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 55' 09" R
Ay
Boğa
16° 18' 23" R
Merkür
Koç
21° 48' 52"
Venüs
Boğa
10° 31' 14"
Mars
Koç
05° 40' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 08"
Satürn
Balık
17° 13' 24"
Uranüs
Boğa
22° 47' 32"
Neptün
Balık
29° 07' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 11"
Lilith
Başak
24° 11' 42"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>