Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Açığa çıkarmadığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar var. Bugün kafanızı meşgul eden problemi onunla konuşma fırsatı bulabilirsiniz.

Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz yaranma çabası gibi de karşılanıyor. Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz. Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor.

İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Çünkü dostunuzun bu sevincinde en az onun kadar pay sahibisiniz. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 18 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında, Venüs-Yay burcunda ilerleyecek.  Bu geçiş sosyal hayatı aktif hale getirir. Kendimizi çok daha mutlu hissettiğimiz ve rahatladığımız bir dönemdir. Aktif olmak istiyoruz, haberleşmeler ve bağlantılar kuruluyor. Dış dünyada sosyal ilişkiler ve özel hayatımızda canlanmalar vardır. Bekar Kovalar için bu süreç yeni bir ilişkinin başlamasını da simgeleyebilir. Venüs-Yay burcu geçişinde arkadaşlıklar olsun, özel hayat olsun, ailenizle ilgili konularda olsun bunu arzularız. Öğrendiklerimizi, başkalarıyla paylaşmak bu dönemde etkilidir. İlişkiler rüzgar nereden eserse ona göre yaşanır. Genelde de çabuk aşık olunur, çabucak bıkılır. Saat 17:31 Ay-İkizler geçişi başlıyor ve ardından saat 18:10 da, Venüs ile bir karşıtlık oluşacak. İletişim yükseliyor. Sosyalleşiriz. Ailemizle sohbet etmek hoşumuza gider. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranmalısınız. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Geceleri erken yatmaya gayret edin. Katılacağınız toplantılarda yiyeceklerinizi fazla abartmamalısınız.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkaniyetli davranmayan kişilerle hassas diyaloglar yapabilir ve sert bir duruş sergileyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, sporu aksatmamalısınız. Aşk hayatında heyecan ve romantizm ön plana çıkıyor. Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla idealist davranabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden beklenmedik bir ilişki gündeme gelebilir.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Bugünlerde inatçı ve asabi oluşunuz sebebi ile işte aksilikler sizi kovalıyor. Şansınız pek açık değil. Mevcut olanla yetinin.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Şansınız sizi destekleyecek. Gelecek planlarınızı konuşabilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündüz saatlerinde ağır enerjilerle tam tabiriyle vakit öldüreceksiniz. Mesai saatleri bitimine doğru size tanıdık dinamik enerjilerle coşabilirsiniz.Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun saatler deneyimleyeceksiniz. Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Zihinsel ve ruhsal bir seviye atlama durumuna açık, çok değerli bir gökyüzü etkisi altındasınız. Arkadaşlarınızla sevgi ve dayanışmanın yoğunlaşacağı bir sürece giriş yapıyorsunuz.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 00" R
Ay
Boğa
11° 45' 48" R
Merkür
Koç
21° 32' 41"
Venüs
Boğa
10° 08' 09"
Mars
Koç
05° 25' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 43"
Satürn
Balık
17° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 46' 27"
Neptün
Balık
29° 07' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 10"
Lilith
Başak
24° 09' 37"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>