Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz.

İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor.

Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz. Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan birisi var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir. Her Cuma günü aynı şeyleri yaşıyorsunuz. İşle bağlarınız kesiliyor, bugünün bitmesi için dakikaları bile sayıyorsunuz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla nazik uyumlu ve olumlu şekilde anlaşmanın işaretçisidir. Kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Bir işi başarmanın, güzel bir şeyler yaşamanın zevkine varırsınız. Saat 08:47 Ay-Neptün zorlu görünümü, aşkta ne kadar açık, değişime ne kadar hazırlıklı biri olsanız da, değerlendirmelerde bulunmadan kararlar vermeyiniz. Sosyal ve iletişime dönük Kovalar için akşam saatlerinde biraz huzursuzluk, gergin konuşmalar söz konusu olabilir. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumu hayata  gerçekçi bir şekilde bakarak, yüzleşmelerde bulunmanın önemini vurgulamaktadır. Dayanıklılığınızı test edebilmeniz ve kendinizle yeniden buluşmanız için bunlar şarttır. İçinizdeki yanlışları, doğruları, her şeyi lütfen derinlikli bir ele alınız. Bu sizi bir hayli yoracak, kurcalayacak, didikleyecektir. Ancak kişi bu bunu yapmadığı sürece arınması, kendini oluşturması kolay olmayacaktır. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 Bencilce davrandığınız zaman, hatalarınızı çok çabuk anlıyor ve geriye dönmeye çekiniyorsunuz. Sizi tanıyanlar bile, bu yönünüzü hala çözemediler. Anlaşılmaktan korkuyor gibi bir haliniz var. Farklı olmak hoşunuza gidiyor. Duygusal ilişkilerinizde, özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için, hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz.  Uykularınıza dikkat etmelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel bilgilerinizi ya da dokümanlarınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Kişisel gelişiminize eğilmeniz gereken bir süreçtesiniz. Bazı yenilikler size farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Hassas konulara bir de maddi konuları dahil etmeyin. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız. Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha maceracı hissedebilirsiniz. Ertelediğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz. Gelecek planlarınızda mücadele gerektiren koşullar var. Otorite olan kişilerle tartışma içinde olmamanızda fayda var. Gün içinde duygusal olarak fazla sorumluluk altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizin her zaman kabul görmesini bekliyorsunuz. Ortak karar almak bugünlerde şartlarınıza daha uygun. Özel hayatınızda ise şımartılmak hoşunuza gidiyor.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Önemli girişimler için uygun bir süreçte değilsiniz. Size karşı hareket eden insanların planlı ve programlı davrandığını fark edeceksiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde özellikle arkadaşlarınız veya eşinizle aranızda gerilim yaşamanız olasıdır. Özelikle çocuklarınızla meşgul olmanız ve onlarla hoş vakit geçirmeniz için uygun bir gündesiniz.Yazı yazma hobinizi geliştirebilir, bundan keyif alabilirsiniz. Sosyal ortamınız ve komşularınızı ilgilendiren bir konuda sıra dışı bir yöntem üzerine odaklanabilir yahut beklemediğiniz bir konu ile yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kontrolünüz dışında beklenmedik bir darbeye karşı hazırlıklı olmalısınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 40' 14" R
Ay
Boğa
12° 34' 20" R
Merkür
Koç
21° 35' 32"
Venüs
Boğa
10° 12' 15"
Mars
Koç
05° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 30"
Satürn
Balık
17° 12' 10"
Uranüs
Boğa
22° 46' 38"
Neptün
Balık
29° 07' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 21"
Lilith
Başak
24° 09' 59"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>