Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinizi baskılıyorsunuz. Onun aşka dair marjinal görüşleri size güven vermiyor. Duygularınızı başıboş bırakma yolunu izlemelisiniz.

İş ilişkilerinizde bazı sorunlarınız var. Bu sorunlarıhayatınız dışında arkadaşlarınızla paylaşıyor, yanlış bir yerde çözümler arıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişme olabilir.

Önemli miktardaki borcunuzu gününde ödeyemeyeceksiniz gibi görünüyor. Bu sizi bugünlerde çok düşündürüyor. Kazancınızı emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, çıkış yolları arıyorsunuz.

Vereceğiniz bir karar yarın sizi zor duruma sokabilir. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yarın bazı plan değişiklikleri yapabilirsiniz. Koşulların umulmadık biçimde değişim göstermesi, buna neden olacak. Koşullara anında uyum gösterme yönünde pek yetenekli görünmüyorsunuz, ama bu kez bu konuda eli çabuk davranacaksınız. Aileden birinin sorumluluk aldığı bir işte, ona yardımcı olma niyetiniz var.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 07:58 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, dışarıdan gelebilecek herhangi bir tersliğe karşı duyarlıyız. Huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyeceğiz. Dışa karşı güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü, karşı cinsle olan tüm ilişkileri güçlendirici bir işaret. Moral duygunuzu yükselten yeni arkadaşlıkları, hedefleri de simgeliyor. Bir iş, proje üzerinde başarılı olmanın işaretçisi bu enerji, tanıtım faaliyetleri yönünde de gayet olumludur. Ortaya koyduğunuz eser, başkaları tarafından takdirle karşılanır. Hayatın ne kadar güzel ve kendinizin ne kadar özel olduğunu hissedersiniz. Bugün her konuda keyfiniz bir hayli yükselecektir. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları, onun açısından değerlendirmelisiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor. Bugün, maddi konularda gelişen pozisyonlarda; önce stratejik öneme sahip, direk sizi ilgilendiren konulara öncelik tanıyın.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin peşinden gitmeli, maddi, manevi ilerlemenizi sağlayacak değişiklikler yapmalısınız. Bazı konularda ısrarcı olmak istediğinizi almanızı sağlayabilir. Saygı duyduğunuz veya sevdiğiniz kişilerin dikkatini çekmenin yollarını arayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinize zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz. Sevdikleriniz için organizasyon yapabilirsiniz. Parasal konular, yatırımlarınızla ilgili konularda bütçenizi düzenlemeniz gerekebilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan ile aileniz arasında kalabilirsiniz. Tabii ki hayat sizin hayatınız ama bir tarafı tutarken diğer tarafı incitmemeniz gerekiyor.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konular bu hafta başı önem kazanabilir. Dış ortamlarda insanların ilgisi sizin üzerinizde olacak. Karşı cinsin ilgisini de üzerinize çekeceksiniz. Keyfiniz artıyor.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal bağlantılarınız, kardeşleriniz ve komşularınızla olumlu geçireceğiniz bir gündesiniz. Bu etki geceye başlarken geçecektir ve biraz içinize kapanacaksınız.Asıl dikkat etmeniz gereken konu iseağınızda uzlaşma enerjisine sekte vuracak tartışmaların ve kopuşların olasılığıdır. Olumsuz transit geçişleri nedeniyle yarın başlayacak olan haftada bilhassave sosyal çevre ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecektir. Komşular ve kardeşlerle olan ilişkilerde birdenbire gelişebilen tartışmalar büyüyebilir ve ilişki kopmalarına neden olabilir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 07" R
Ay
Balık
29° 53' 38"
Merkür
Koç
19° 20' 25"
Venüs
Boğa
06° 37' 15"
Mars
Koç
03° 14' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 29"
Satürn
Balık
16° 57' 58"
Uranüs
Boğa
22° 36' 33"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 48"
Lilith
Başak
23° 50' 38"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>