Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle farklı ve güzel bir gün geçireceksiniz, aşk tazeleyebilirsiniz ve farklı ortamlarda bulunabilirsiniz. Bugün sevgilinizden ayrıca sizi sevindirecek çok güzel haberler alabilirsiniz.

İş yerinizde işlerinizi düzeltme çabalarınız olumlu sonuçlar verecek. Bugün İşlerinizin çoğunu ofis dışından halledebilirsiniz ve akşama ofisinizde mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz, harcamalarınızı iyi dengeleyebiliyor ve acil ihtiyaçlarınız dışındaki masraflarınızı kontrol altına alabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde bir toplu para işine katılıma şansınız olacak, çok düşünerek ortak olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde parasal sorunlar çeken bir arkadaşınızla ilgili bazı çözümler geliştirdiniz fakat bu çözümleri ona söylemekten korkuyorsunuz çünkü planlarınızın başarısızlığa uğrayabileceğini düşünüyorsunuz. Önümüzdeki günlerde tanık olacağınız ikili bir görüşme bazı endişelerinizin daha da artmasına yol açabilir.

19 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar,  19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, İkizler burcunda gerileyecekMerkür süresince aşk hayatımızla ilgili konulara şöyle bir bakacağız. Bu beraberlikte kendimizi özgürce ifade edebiliyor muyuz, keyif alıyor muyuz, birlikte hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliyor muyuz bunlara bir bakacağız. Eğer kimse yoksa hayatımızda, iki kişiye birden ilgi duymamız, iki ayrı kişiyle iletişimde bulunmamız mümkün. Ancak bunlar öyle uzun vadeli değil, dönem boyunca bize eşlik edecek kişiler de olabilir. Bu süreçte ilişkiniz biterse, bunun son nokta olduğunu sanmayınız. Çünkü bir şekilde tekrar karşılaşabilir, hatta yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bu süreçte çocuklarımızla alakalı meseleler üzerinde durabiliriz. Mantıklı bir bakış açısıyla yeniden gözden geçirebiliriz. Yetenekli olduğumuz konular hakkında bilgi sahibi olabilir, kendimizi geliştirebiliriz. Merak duyarız, araştırırız. Ancak bunlar kalıcı olur mu, ancak geri hareket sonrası anlarız. Merkür geri hareketi, özellikle yeteneklerimizi değerlendirme ve bununla ilgili ortaklıklarımızı, durumumuzu ele alma yönünde önem taşıyor. Geri hareket öncesi yapılan işlerden gelir elde edebilirsiniz.  Bunlar uzun zamandır düşündüğümüz para olabilir. Ancak yeni yapılan işlerin geri dönüşü için sabırlı olmak ve işi yapmadan önce bir miktar kaparo almak yerinde olur. Genelde paramızın hesabını bilmemizde yarar var. Söz alıp işe başlamak yerine, en başında sağlama almakta yarar var. 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün, hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz.

19 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi ya da birlikte yaşadığınız kişileri ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara ve yeniliklere açık iki haftalık süreçtesiniz. Ancak, yarın başlayacak Merkür gerilemesini düşünürsek yeni başlangıçların yaratabileceği aksiliklere karşı tedbirli olmak gerekeceğini de unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Uzaklarla ilgili konularda yeniden değerlendirmeye gidebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar var. Medya ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde gençlerle ilgileneceğiniz amanalar var.

19 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... İçinizden geçirdiğiniz geziler ve yeni keşifler gerçekleşecek. Bugün sizler için gezi günü. İş seyahatiniz olumlu olacak.

19 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ruhsal olarak motivasyonunuzun, sevginizin ve anlayışlı tavırlarınızın yükseldiği, kendinizi iyi hissettiğiniz, hayatınızdaki olası sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir süreçte iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda etkili iletişim kurabilir, görüşmeler yapabilir, yolculuklar, eğitimler, iletişim ve haberleşmeden yana şanslar elde edebilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalara açık bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğiniz insana kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Bu dönemde eski aşklarınızla yeniden konuşabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünden size yansıyan olumlu etkilerle büyük bir heves ve enerjiyle kararlı ve istekli bir şekilde fikirlerinizi öne sürebilmenizi sağlar. Böylece neyi isteyip neyi istemediğinizi saptayabilir ve müdahalede bulunabilirsiniz. Olayları kimi zaman abartılı bir şekilde ele almanız mümkün olduğundan, çevrenizle olan iletişiminizde dikkatli olmalı ve fikir alışverişlerinde bulunmalısınız. Bunu başardığınızda büyük bir sorun çıkmayacaktır. Yine bu enerji altında bağımsız düşünme ön plandadır. Yani kimsenin etkisi altında kalmadan bildiğiniz şekilde işlerinizi yapmak. Tabi ki bireysel girişimlerde bu gayet faydalıdır. Fakat konu çalışma hayatı olunca siz de takdir edersiniz ki paylaşımda bulunmak ve ekip halinde düşünmek lazımdır.

19 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir.

19 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>