Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün iyimserliğiniz üstünüzde. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. Sevgiliniz sizdeki bugünkü farklılığı görüp bunda bambaşka sebepler arayabilir. İçinizdeki coşkuyu açıklarken güçlük çekebilirsiniz.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu bugün gündeme gelebilir. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından konuyu şimdilik fazla büyütmeyeceksiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Yeni gelişmeleri dikkatli değerlendirmelisiniz. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü duygulara sahip fakat ketum bir kişiliktesiniz. İçinizde fırtınalar kopsa dahi sizden başka hiç kimse bunu bilemez. Siz anlatmak istediğiniz kadarını anlatır, gerisini kendinize saklarsınız. Sorunlarınızı içinizde biriktirmekten adeta tüm vücudunuzdan ağrılar fışkırdı ve birçok sağlık sorununa davetiye çıkardınız. Şimdi toparlanma zamanı başlıyor.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, evimizin gereksinimleri, satın alma, kiralama gibi meselelerde, gücümüzü aşmayacak şekilde düşünmek lazım. Tabii ki geri hareket dönemindeyiz. İyice araştıralım, ondan sonra karar veririz. Saat 02:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi, finansal konular üzerinde durmamızı sağlıyor.  Ancak, bizim geleceğimiz önemli. Ne yaşanmışsa yaşansın. Önemli olan hayatımızı garanti altına almaktır. Bu nedenle titiz bir incelemede bulunmalıyız. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor. Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. Saat 08:32 Ay-Merkür görünüm etkisinde, hangi konuda olursa olsun kafamızda soru işaretleri varsa, önce bunların cevaplanması gerekiyor. Çünkü Merkür geri hareketi devam ediyor ve ay sonuna kadar da gölgeli günleri etkili olacak. Ailemiz ve maddi konularda güvencemizi önemsemeliyiz. Saat 20:50 Ay- Chiron olumlu görünümü,  yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,  

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel konulara ilgi duyuyor ve bu tür ortamlarda bulunmaktan zevk alıyorsunuz. Maddesel konularınızı destekleyici yeni kazanç ortamlarınız için kısa seyahatleriniz olacaktır. Görüşeceğiniz kişilerin, size sunacakları teklif karşısında bocalayabilirsiniz. Aşkta karşı cinsle aranız mükemmel.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınıza değil mantığınıza göre hareket etmeniz gerekiyor. Pratik çözümler bütçenizi aşmadan olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak sağlayabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmanız gerekebilir, ama bu sayede büyüme ilerleme sağlayacaksınız. Kişisel gelişiminiz önem kazanıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde yeniden hayata geçirmeniz gereken konular gündeme gelebilir.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok konuşarak başkalarını sıkabilirsiniz. Özünüzde neşeli ve dürüst olduğunuzu zaten biliyorlar.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Şansınız sizi birçok konuda destekleyecek. Karamsarlıktan uzak durmalısınız.

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olabilir. Bugün özellikle gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konulara eğilebileceksiniz.Doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekmektedir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylara karşı hazırlıklısınız. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış gözüküyorsunuz. Üstelik ortaklaşa maddi kazanımlarla ilgili esaslı fırsatlar da planlarınızı destekler durumdadır.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 08" R
Ay
Koç
05° 41' 32"
Merkür
Koç
19° 37' 01"
Venüs
Boğa
07° 06' 30"
Mars
Koç
03° 32' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 04"
Satürn
Balık
16° 59' 56"
Uranüs
Boğa
22° 37' 55"
Neptün
Balık
29° 03' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 07"
Lilith
Başak
23° 53' 16"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>