Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler iniz size faydalı olabilir. Seviyeli her ilişkiye açık oluşunuz, kimi rahatsızlıkları duymanızı hiç gerektirmiyor.

İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlayabiliyor. Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz.

Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda değilsiniz. Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor.

Bugünlerdeyaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde kendinizi, hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz.Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmanız, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Dostlarınız belli bir hassasiyet göstermek durumunda kalabiliyorlar.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Çarşamba günümüz, saat 16:56 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Bu süre, aşk hayatınızla ilgili konularda dikkatli ve sakin bir şekilde düşünmenin, gözden geçirmede bulunmanın faydalı olduğunu göstermektir. Çünkü yanlış anlaşılmaların yarattığı sorunları çözebilmenin yolu ancak bu şekilde mümkündür. Bu zaman dilimi içinde yeni bir aşk veya yenilik anlamındaki mevzular üzerinde çok dikkatli durmak gerekir. Çünkü atılacak bir adımın uzun ömürlü olması oldukça zordur. Telaşlı bir şekilde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. Saat 16:56 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay,  ilgi alanınızı,hayatıyla ilgili konular üzerine çeviricidir. Bu eki altında geçmişin güzelliklerine özlem duyan yüreğimiz değişen durum ve şartlar nedeniyle önünü görmekte zorlanabilir. Bir yandan her şeyi kabullenmeye çalışır, diğer yandan kendine ait olana sahip çıkmak için mücadele etmek ister. Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür'ün geri hareketini düşünerek anlaşmalarınızı iyi şartlarda yapmalısınız. Yoksa, kaos yaşamanız an meselesi olabilir. İyi bir anlaşma, iyi bir yükseliş demektir. Yıllar sonra hatırlayacağınız iyi bir başlangıç dönemi olacaktır. İmza bekleyen yazılı anlaşmalarınızın bir anda onaydan çıktığını görmek sizi rahatlatacaktır.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size en uygun olan konularda yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak, öncelikle, size neyin en uygun olduğuna karar vermeniz gerekiyor.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heves duyacağınız bir gündesiniz. Bütünü görmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Ruhani konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde ortaklı konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlatıcı koşullara zaman ayırabilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimden kaynaklı problemler çözmek zamanınızı alabilir. İş hayatınızda yaşanan tekrarlardan bunalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma yaşamınız, aşk hayatınız ve bulunduğunuz ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde aktarabilir, insanları kolayca etkileyebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizin yüksek olacağı bugün, etkili görüşmeler yapabilirsiniz ancak öğlen saatlerinden sonra aile büyükleriniz, patronlarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde daha ılımlı ve sakin davranmaya ihtiyacınız olacak

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüze oldukça rahat ve eğlenceli olarak başlayacaksınız. Kreatif işlerinizde kafanıza takılan işlerinizi halledebilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber veya görüşme talebi sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür\'ün geri hareketini düşünerek anlaşmalarınızı iyi şartlarda yapmalısınız. Yoksa, kaos yaşamanız an meselesi olabilir. İyi bir anlaşma, iyi bir yükseliş demektir. Yıllar sonra hatırlayacağınız iyi bir başlangıç dönemi olacaktır. İmza bekleyen yazılı anlaşmalarınızın bir anda onaydan çıktığını görmek sizi rahatlatacaktır.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 26" R
Ay
Oğlak
11° 08' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 24"
Venüs
Koç
29° 42' 29"
Mars
Balık
28° 55' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 46"
Satürn
Balık
16° 28' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 14"
Neptün
Balık
28° 52' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 58"
Lilith
Başak
23° 13' 17"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>