Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizin için ön planda olan konuların başında sevdiğinizle olan ilişkiniz geliyor. Sevdiğinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.

Bugün meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.

Maddi konulu çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor. Bu arada harcamalarınızı kısmanız gerekebilir.

Ev ile ilgili sorunlar karşısında soğukkanlılığınızı korumayı bilmelisiniz. Sürtüşmeler moralinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay ın etkisiyle kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz görülüyor. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimci yapınızı ön plana çıkartmalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 15:15 itibariyle burcunuz üzerinde gerçekleşecek Yeniayın Mars-Neptün kavuşumuyla olan ilişkisi hakikaten çok önemlidir. Ben de ilk önce bu görünümden söz edeceğim. Saat 02:09 da gerçekleşecek. İş hayatımız, yakın çevremiz, maddi konular üzerinde bilhassa durmamız ve beklentilerimiz yönünde bilinçli hareket etmemiz gerekiyor. Öncelikle kazanç getirici işlerin tutarlı, sağlam ve köklü, hepsinden daha önemlisi uzun vadeli olmasına dikkat edeceğiz. Zaten bizim de arzumuz bu yönde gözüküyor. Çevremizle olan ilişkimiz tabii ki önemli. Çünkü işimizi, yeteneklerimizi bu çevrede sergileyeceksek, ona göre insanlarla bağlantılar kurmamız lazım. Kariyer hayatımızı sadece kazanca göre ele aldığımızda, verdiğimiz kadarını almadığımızda canımız sıkılmasın. Zamanla bunlar yerli yerine oturtulur. Ancak piyasanın durumu da önemli. Bu görünüm, ortaklaşailişkisinde bulunduğumuz kişilerle alakalı iş, parasal ve iletişimimizin önemini vurguluyor. Ortaklık mali açıdan yararlı mı sorusu kadar, anlaşıyor muyuz, ideallerimiz, hedeflerimiz aynı mı diye de bakmak gerekiyor. Genelde rakiplerimiz bizim üzerimize oyunlar çeviriyor olabilir. Bunları kafaya takmak yerine, biz işimize bakacağız. İşimiz onlara cevabımız olacak. Saat 15:15 itibariyle gerçekleşen burcunuzda Yeniay, ilişkimizle alakalı konuların her iki tarafça eğer problemler varsa, ortaklaşa gözden geçirilmesi yönünde önemlidir. Bir beraberlikte kişisel anlamda verdiğimiz kararların, ilişkimizi de içine alacak şekilde gözetilmesi tabii ki yararlıdır. Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihi itibariyle geri hareket dönemi başlıyor. Bu da gösteriyor ki, problemler varsa bunlar üzerinde durulması faydalıdır. Eğer yeni bir ilişkiye başlanmışsa, partnerimizinhayatı, iletişimi, mali durumu üzerinde düşünmeliyiz. Birbirimizi tanımaya çalışmalıyız. Eğer kısa süre önce ayrılmış bir Kova iseniz, bu Yeniay ve geri hareket tekrar sizi birbirinize yaklaştırabilir. Ancak neden ayrılmıştınız, bunlara bakmak gerekiyor. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. Bugün tartışmalardan uzak kalmalı ve içsel dingiliğinize önem vermelisiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesaretinizin arttığı soysa yaşamınızın hareketlendiği 10 günlük süreçtesinizhayatınızda veya aşk yaşamınızda cesur yaklaşımlarınız ön plana çıkabilir. Bu esnada yanlış maceralara atılmamaya veya yanlış ilişkilere girmemeye özen göstermelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinleyin. Bugün size bu daha iyi gelecek. Aşk hayatınızda yolunda gitmeyen bazı şeyler var. Sorunlarınızı konuşarak halledin. Böyle susarsanız...

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi aktif, hareketli ve zekice ifade edeceğiniz pek çok ortamınız olacak. Kurumsal işler, devletle ilgili meseleler ve patronlarınızdan beklediğiniz davranış ve yardımlar konusunda acele etmeyin ve bazı şeyleri kendi kendinize fikir üreterek çözümlemeye çalışın. İkili ilişkilerinizde küçük detaylara takılmamanız gereken bir gündesiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 39"
Ay
Kova
23° 23' 11"
Merkür
Koç
17° 48' 20"
Venüs
Boğa
03° 29' 55"
Mars
Koç
01° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 52"
Satürn
Balık
16° 45' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 22"
Lilith
Başak
23° 33' 46"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>