Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. Ama ilişkiniz de duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Dinginlik, huzur, anlayış şimdilik size yetiyor. Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün.

Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugün küçük bir övgü sizi mutlu edebilir. Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama giyim söz konusu olduğunda kendinizi tutamıyorsunuz. Yeni şeyler almadan önce gardırobunuzu gözden geçirmeniz yerinde olur.

Ailenizi çok önemsiyor ve onlar için gereksiz yere endişeleniyorsunuz. Alacağınız bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki köklü değişiklik sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uydurmanıza rağmen biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde. Bugün umudunuzu arttıracak gelişmeler yaşanabilir. Hayalini kurduğunuz bir haber alabilirsiniz. Bu haber yaşamınızda yeni değişikliklere neden olabilir. Olumlu değişiklikler söz konusu olduğu için ayaklarınız yerden kesilebilir.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38  arasında Güneş-İkizler burcunda seyredecek. Bu süreç Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durum, aşk hayatımızı ilgilendiren konular üzerinde gözlemde bulunmak, durumumuzu gözden geçirmek, kararlarımızı yeniden ele almak yönünde önemli. Güneş, merkez enerjimizi yönlendirme gücümüz, Merkür ise iletişle alakalıdır. Bu da gösteriyor ki, aklımız bireysel yöndeki her türlü kararımızda geçmiş tecrübelerimize göre değerlendirme yönünde iyi çalışıyor. Peki, yepyeni bir fırsat, kişi veya durumla karşılaştığımızda ne yapmalıyız? Mercek altına alarak artı ve eksi yönleriyle ölçüp tartmalıyız. Sorunlu bir ilişki, bir türlü sağlam temele oturmaya beraberliğimizin nedenleri üzerinde düşünmeliyiz. Yeteneklerimizi hangi alanda ifade etmek istiyorsak şimdi bilgilerimizi tazelemeliyiz. Öğrenmek, öğrendiklerimizi uygulamak istediğimiz alanları tespit etmek için iyi bir zamandayız. Bütün bu noktalara önem verirsek, bu süreci gayet verimli şekilde geçirebiliriz. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşumu,  hayata, ilişkinize,hayatınıza, sevdiklerinize tümüyle güven içinde olma arzunuz bir hayli ön plandadır. Değerlerinize zarar gelmesinden çekinirsiniz. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan işinize canınız gibi sarılmanız, diğer yandan  kendinizi de  ihmal etmemeniz gerekir.  Sorumluluklarınız ağırdır  ve size kalan zaman yetersizdir. Bu sizi biraz yorabilir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken . çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size en uygun olan konularda yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak, öncelikle, size neyin en uygun olduğuna karar vermeniz gerekiyor.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde işlerinize yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalmanız sizi krize sokabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşmamasına dikkat etmelisiniz. Gün içinde yoğun ve değişken konular sizi meşgul edebilir.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AYAĞINIZA gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine bir an önce girişimci yönünüzü ön plana çıkarmalısınız.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi, kendinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, kişisel bakımınıza önem verebileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde sevgi ihtiyacınızın arttığı, partnerinizle yakın ilişkiler kurmak isteyeceğiniz, parasal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugünhayatınızın oldukça yoğun ve tempolu geçeceğine işaret etmekte. Hesapta olmayan işleriniz birikmiş bir halde karşınıza çıkabilir. Hızlı düşünmeli fakat mümkün olduğunca acele davranarak hata yapmamaya özen gösterin. Zamanı ne kadar doğru kullanırsanız o kadar kazançlı çıkacaksınız. Bugün hayalini kurduğunuz bir teklif hiç beklemediğiniz bir insanın aracılığı ile karşınıza çıkabilir, tereddüt etmeden kabul edin ve yeni oluşumların içinde yer almaktan mutluluk duyun. Özel yaşamınızda ise eşinize olan ilgi ve sevginizi söz ve davranışlarınızla ifade etmeniz, onun zor günlerinde yanında olmanız size olan aşkını, saygısını daha da güçlendirecek. Beraberliği olmayan Kova’lar, iki insanın arasında kalmanın zorluğunu deneyimleyebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>