Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bazen çok kırıcı oluyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. Eğer istediğiniz güzel bir ilişki ise bazı huylarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor.

İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız.

Uzun zamndır parasal konularda sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son zamanlardaki dikkatsiz birkaç davranışınız yüzünden sıkıntıya düştünüz.Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Hazırlıklı olmalısınız ve kendinizi psikolojik olarak rahat hissetmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde yaşayacağınız ufak tefek sorunları büyütme eğiliminde olacaksınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacaksınız. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı olan davranışlarınızda kontrolsüz olacaksınız. Uzaktan gelecek bir misafiriniz için şimdiden hazırlık yapmaya başlamalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat:08:28 Pluto-Kuzeydüğüm görünüm etkisi altında Çarşamba gününe adım atmaktayız. Uranüs-Koç geçişiyle de ilgisi bulunmakta. Sizler uzun yıllardır, kendinizi çok daha farklı bir şekilde ifade edebilmek, göstermek, yeniliklerde bulunmak, özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Yöneticiniz bize bu konuda iyi bir destek sunuyor. Artık hiçbir şey eskisi değil sizin için. Çevrenizdeki insanlar da bunun farkında. Projeler, yenilikler ilginizi çekiyor. Durgunluktan hoşlanmıyorsunuz. Hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Birkaç yıl önceye baktığınızda gördüğünüz siz, aynı kişi değilsiniz. İşte bugünkü görünüm, yeniliklere açık Kovaların, ilerledikleri yolda gereğinden fazla ihtirasla yanlışlara sapmamaları, attıkları adımları, verdikleri kararları tekrar gözden geçirmeleri, bilgilerini, tecrübelerini geliştirmeleri gerektiğini işaret ediyor. Evet yolunuz açık ancak ölçüyü kaçırmamak, dağılmamak da lazım. Saat 11:41 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü, medya önünde veya bulunduğunuz ortamda ilgiyi üzerinize çekecek tarzda konuşmanızı, fikirlerinizi iletmenizde yardımcı olur. Sosyal faaliyetler, internet üzerinden paylaşımlarda bulunmak hoşunuza gidecek. 21 Ocak saat:17:54 â€' 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür burcunuzda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle düşünmeden sözler vermeyelim. İlgimizi çeken konularda bilgi sahibi olmayı önemseyelim. Görüştüğümüz insanların söylediklerini dikkatle dinleyelim ki yanlışlık yapmayalım. Kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı, yenilikleri bilinçli bir şekilde tekrar bir gözden geçirelim ki, eksiklerimizi görmemiz mümkün olsun. Saat 22:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı ilişkimizi hem kendi isteklerimiz hem de karşı tarafın beklentileri doğrultusunda ele almamız gerektiğini gösteriyor. Hayatımıza girebilecek veya girmiş kişiyle aramızda ölçülü ve dengeli bir sevgi alışverişi olması gerekiyor. Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. Bugün tartışmalardan uzak kalmalı ve içsel dingiliğinize önem vermelisiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

21 Ocak 12 Şubat aralığında, herkes kadar iletişim problemlerine siz de açıksınız. Ancak, aslında hayatınızı, ilişkilerinizi veya elinizdeki işleri gözden geçirip ilerlemek istediğiniz alanlarda hazırlık yapma fırsatı da yakalayabilirsiniz bu dönemde. Tüm burçlar için gün geneli: Kaos meraklıları çok özlemiş olabilir belki. hemen müjdeyi verelim: 21 Ocak'ta meydana gelecek Merkür gerilemesi Kova burcunda başlıyor ve 12 Şubat' a kadar yine iletişimsel sorunlara ve yanlış anlaşılmalara neden olmak üzere hayatımıza dahil oluyor. Yani, bir kredi kartı borcu ödeyebilmek ya da faturaları yatırmak için bankalarda, rötar yapan uçaklara veya bozulan araçlara binebilmek için terminallerde saatlerce beklemeye başlıyoruz(her gün değil tabii, bazı günler ağırlıklı). El birliği içinde çöken bilgisayar sistemleri, bozulan elektrikli veya mekanik cihazlar, bunlara ek olarak unuttuğumuz eşyalar, anahtarlar, kaybolan evraklar, yanlış atılan mesajlar, yanlış adrese giden gönderiler, yanlış aramalar vb türünde gelişmelerle sabrımızı sınıyoruz ve bunlar yetmezmiş gibi söylediklerimizi yanlış anlayan veya söylediklerinden hiç birşey anlamadığımız kişiler yüzünden ilişkilerimizi geriyoruz. Güzel şeyler yok mu? Tabii ki var: Geçmişle bağlantılıveya projeleriniz tekrar gündeme gelebilir ya da eski arkadaşlarınızla planlar yapabilir veya tesadüfen karşılaşarak sevinebilirsiniz. Eski aşklar canlanabilir veya tamamlanması gereken işlerin üzerinden geçme fırsatı bulunabilir. Tamamlanması gereken işler için güzel bir dönem olabilecekken, yeni başlangıçlar yapmak için 14 Şubat'a kadar beklemek daha doğru olacaktır. Epostalarımı doğru zamanda yollayamazsam, kahve falıyla idare edebilirsiniz umarım. Yukarıda her burç gerilemeyi özellikle hangi alanda yaşıyor, onu ele aldım. Burç yorumunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde sizden beklenenin aksineperformansınızda ciddi bir düşüş var. Konsantre olup işinize devam ederseniz eski başarınızı geri kazanab....

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi ve ilgi ihtiyacınız artarken, bugün eski aşklarınız aklınıza gelebilir ve eski arkadaşlarınızla görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınızda değer verdiğiniz insanlarla hem mantıklı hem de duygusal olarak tatmin edici paylaşımlarınız söz konusu olacaktır. Önemli paylaşımlarınızı 19.00 a kadar gerçekleştirebilirsiniz. İlişkiler açısından beklentileriniz karşılanacaktır. 19.00 sonrasında geçici bir tansiyon problemi yaşayabilirsiniz, hareketli bir enerji ile akşamı tamamlıyorsunuz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün konusu işiniz olacaktır. Ortaklarınızla iletişiminizi artırabilir, bazı maddi konularda görüşmeler yapabilirsiniz. Detaylara dikkat etmelisiniz. İnsanlar sizden göreviniz dışında işler bekleyebilirler, beklentileri karşılamak için neye söz verdiğinize dikkat etmelisiniz.

21 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 50"
Ay
Kova
23° 11' 24"
Merkür
Koç
17° 47' 54"
Venüs
Boğa
03° 28' 53"
Mars
Koç
01° 16' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 40"
Satürn
Balık
16° 45' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 19"
Lilith
Başak
23° 33' 40"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>