Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz harika görünüyor. Ama biraz güvensiz ve çekingen. Ona kendinizi tam anlatamadığınızı düşünüyorsunuz. Bugün ona şirinlikler yapmaya devam edeceksiniz.

Bütün kendinizden emin havanıza rağmen, yine de son kararınızı biraz daha düşünüp vermeliydiniz. Gününüz kararınıza gelecek tepkiyi beklemekle geçecek. Ve birtakım tepkiler alacaksınız.

Birçokları gibi kendinizi tam güvende göremiyorsunuz. Çok küçük de olsa bir birikiminiz var, ama sizi rahatlatamıyor. Harcamalarla ilgili aldığınız bazı kararlarınızı hayata geçirmekte zorlanıyorsunuz.

Çok titizlendiğiniz hassas bir konuda gevşekliğiniz söz konusu. Zaaflı davranıyorsunuz. Bunu biliyor, ama böyle durumlarda kendinize söz geçiremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz daha alçakgönüllü görünmeye çalışabilirsiniz. Bazı insanlarda uyandırdığınız kasıntı imajını çok hak etmiyorsunuz. Sizi kendini beğenmiş bulan biri, size bu şartlanmışlıkla yaklaşıyor. Bu yüzden onunla yıldızınız barışmıyor. Onunla yakın bir zamanda kaçınılmaz bir işbirliği içine girmeniz gerekecek. Özel zevklerinize zaman ayırmak istiyorsunuz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz, iki önemli görünümün etkisi altında başlayacak. İlki, saat 04:56 Venüs-Pluto karşıtlığı, bir yandan iş, aşk, para veya herhangi bir konuda,  duyarlı ve  sorumluluk duygusuyla hareket ederken diğer yandan sınırlamalara, kurallara karşı çıkabiliriz.  Baskı altına alınmaktan hoşlanmayız.  Bu sizin gibi özgür düşünmekten yana olan kişiler için gayet doğal. Ancak unutmayalım ki,  ihtiyaçlarımızı karşılamak ve yaşamak zorundayız. Dünya ile savaşmayı bir yana bırakmalıyız.  Hiçbir şey önümüze altın tepsiyle gelmeyeceğine göre gereken yerde oyunu kuralına göre oynamamız lazım. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, düşüncelerimizi akılcı ve mantıklı bir şekilde gözden geçirmemizde ve bu sayede doğru bir yol üzerinde ilerlememizde yardımcıdır. Özel bir kuvvet olup, dışarıdaki dünyayı tanımamızda, yeni insanlar, yeni projeler, yeni planlar yapabilmemizde destekleyicidir. Aşkta, çocuk meselelerinde, iletişimin her alanında olan bitene tekrar bakmamızı sağlar. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, tabii ki, işimiz, eğitim hayatımız, ticari konular ve sizi ilgilendiren meseleler üzerinde, geçmişte yaşanılanları unutmadan, geleceğiniz adına bilinçli şekilde kararlarınızı gözden geçirmenizde yarar var. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,  

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür'ün geri hareketi,konusunda size engeller çıkaracaktır. Önce kabul ettiğiniz şartların daha sonra sizi rahatsız etmeye başlaması bazı önlemleri de beraberinde getirebilir. Bu dönem, akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Eski sorunlarınız karşınıza çıkarabilir. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda gereken takdiri görmediğinizi düşünebilirsiniz. Ancak, diğer taraftan da, sizin için önemli bir görevi yerine getirebilmeniz için size gereken hareket alanının sağlandığının farkına varmalısınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızdaki engellenmeler kriz yaratabilir. Ortaklı para konularıyla ilgili yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konularınızla ilgilenirken dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde baskı ve üsteleme hissedebilirsiniz. Duygusal yönden zorlayıcı koşullar oluşabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı duygular ve değişik istekler içine girebilir, kolay öfkelenebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor bu aralar.

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal kaynaklarınızla ilgili pozitif gelişmeler yaşayabileceğiniz, alım satım işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz, ilişkilerinizde partnerinize sevginizi, bağlılığınızı daha yoğun oalrak göstermeniz gereken, çalışma hayatınızda muazzam bir başarı enerjisine sahip olduğunuz bir gündesiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda bazı sürtüşmeler ve çekişmeler gündeme gelebilir. Bazı insanların sizi istedikleri yöne çekmelerine ve yönlendirmelerine kolay tepki verebilirsiniz. İş ilişkilerinizi çok iyi gözlemlemelisiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs/pluton kontağı ile, ilişkisel anlamda zorlanmaya, sağlıkla ilgili genital bölge problemlerine, gizli saklı ilişkilere, ilişkilerde hak etmediğiniz davranışlara, aldatmalara, aldtılmalara işaret etmekte. Gizli saklı yürüttüğünüz işleriniz varsa bu hafta ortaya çıkabilirler.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>