Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Teklifler Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Neşeli ve keyifli oluşunuz hiç kuşkusuz aşk ve ilişki hayatınıza da doğrudan yansıyacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle eğlenmek isteyecek ve planlamalarınızı ona göre yapacaksınız. İletişim gücünüzde herhangi bir aksaklık yaşanmıyor. Duygularınızı mimikler ve jestlerle belli etmeyi başaracaksınız. Aranızda sorun varsa bugün çözüme kavuşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim gücünüz artacak ve ilişkilerinizde dengeyi yakalayacaksınız. Sosyal hayatınız hareketlenebilir ve yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kendinizi yetiştirmek için eğitim planları ve seyahatler gündeminizde yer bulabilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Kova burcunu bekleyen bir sürpriz ya da ani bir değişiklik olabilir. Bu durum sizi başlangıçta şaşırtabilir ama sonunda size olumlu bir şekilde etki edecektir. Bu süreçte esnek olmak ve açık fikirli olmak faydalı olacaktır. Kendinize yeni hedefler belirlemek için bugünü iyi bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı anlayışlı ve sabırlı davranmanız da önemli olacaktır. Ayrıca, kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlamak da bugün önemli olacaktır.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığın olumsuz deneyimleri seni karamsar düşünmeye itmiş olabilir. Eski günlerde olduğu gibi pozitif düşünmek isteyeceksin. Kardeşinin sana sormadan eşyalarının yerini değiştirmesinden rahatsızlık duyuyorsun. Onu nazik bir dille uyarmak isteyeceksin. Kariyerini etkileyecek olumlu teklifler alabilirsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili önemli görüşmeleri bugüne denk getirmemenizde fayda var. Anlaşılmayan ya da havada kalan konuşmalar başka sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Ortaklı işler ve ailevi konular gündemdeyse günün ikinci yarısından sonra şansınız biraz daha yükselebilir. 

25 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kadınlarla ilgili konularda keyifli gelişmeler olabilir. Bugün kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmenizi sağlayabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Para işlerinde yardım alabilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve duygusal konularda partnerinizle çatışmamak için çaba gösterin ve kendinizi daha iyi hissedebilmek adına bu konuda daha yapıcı olmaya çalışın.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşına farklı fırsatlar çıkabilir. Özelliklekonularında bir süredir şanssız olduğunu düşünüyorsan bugün bu fikrinin değişmesini sağlayacak güzel haberler alabilirsin. Kariyerin için daha sağlam adımlar atacağın bir gün olacak bugün.

25 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün en küçük ayrıntılara odaklanacak bir ruh halindesiniz. Özel bir proje veya kişi hakkında hızlı bir şekilde daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Şimdi bir misyon veya amaç duygusu kazanmak cesaret verici olabilir. Hedefleriniz gelişiyor ve yapılacaklar listeniz doluyor. Etkili ve akıcı bir rutinin hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabileceğini bilmek sizi işleri halletmeye motive edebilir. Gün, sizi hedef odaklı bir zihin çerçevesinde tutar. Uzun vadeli ve pratik hedeflere odaklanmak için iyi bir gün. Bugün her zamankinden daha öz disiplinlisiniz ve bir amaç doğrultusunda hareket ediyorsunuz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık mekanizmanızı ve manyetik çekim gücünüzü en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça görebilirsiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatları yeniden ayağınıza getiriyor.

25 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak krizsel durumlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hatıraları silinmeye başlayan eski bir aşk yeniden kalbinizi ısıtmaya başladı. Bu yakınlaşmaya sıcak bakmanız, sonradan sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. İşle ilgili bir sorunun çözümü için, arkadaşlarınıza öncülük edecek, iyi sonuçlar alacaksınız. Bugünlerde aile arasında yaşanabilecek tartışmalarda tarafsız olmaya dikkat edin. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlık konularında hassas olmanız gereken bir gün

25 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 12' 29" R
Ay
Boğa
20° 37' 42" R
Merkür
Koç
22° 04' 37"
Venüs
Boğa
10° 53' 18"
Mars
Koç
05° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 21"
Satürn
Balık
17° 14' 49"
Uranüs
Boğa
22° 48' 34"
Neptün
Balık
29° 08' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 09"
Lilith
Başak
24° 13' 41"
True Node
Koç
15° 20' 25"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>