Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızda her zaman problem olan şeyler bugün de problem olacak. Tartıştığınızın hiçbir konunun fazla bir önemi yok ama tartışmaya başlayınca gereğinden fazla önemli hale gelebiliyor.

Az emek harcayıp, mükemmele yakınçıkarıyorsunuz. Bu da sizi tembelliğe itiyor. Önemli bir eşiktesiniz. Daha iyisini yapacağınızın siz de farkındasınız. Hiç değilse, bu önemli eşikte enerjinizin ve kapasitenizin tamamını kullanmaya çalışın.

Bu ara parasızsınız ama geçici bir dönem. Bazı teklifleri para yüzünden reddetmek zorunda kalmak canınızı sıkıyor. Daha çok gezmeniz, eğlenmenizin önündeki en önemli neden para durumunuz.

Biraz daha sorumlu olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bugün sorumluluğa her zamankinden daha çok ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük bir telaş yaşayabilirsiniz. Birkaç ufaküst üste gelip sizi telaşlandırıp, yorabilir. Yorgunluğunuz hırçınlığa dönebilir, gereksiz kalp kırabilirsiniz. Güne iyi başlayıp öyle devam ettirmeye çalışın. Arkadaşlarınızdan spor yapmak için teklif alabilirsiniz, hemen reddetmeniz gerekmiyor, size iyi gelebilir. Bazen karşınızdakinin beklentisini gereğinden fazla önemsiyorsunuz, bazen de hiç umurunuz olmuyor. Ortasını bulmaya çalışın.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 10:56-11:54 arasındaki Ay boşluk etkisinde, ilişkiniz,hayatınız ve ailevi konularda birilerine uymak zorunda kalırız. Bu hiç hoşumuza gitmez. Saat 11:54 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, arkadaşlık ilişkilerinden partnerinizle olan özel paylaşımlara kadar her konuda derinlemesine ve tutkulu tarzda düşünmenizi sağlıyor. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıt etkisinde, değerlerimize önem veriyoruz. Ancak bizim asıl isteğimiz maddi-manevi anlamda güvence. Tepkisel olmamızın nedeni de budur. Değişim arzumuz oldukça yüksektir. Saat 17:06 Ay-Satürn görünümü, her konuda ciddi düşünmeye, sorumluluklarla baş edebilmek için güçlü olmaya işarettir. Birilerini idare etmemiz kolay olmaz. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünümü,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelirini arttırmak adına son günlerdeki çabalarının sonucunu bugün alabilir ve bu konuda önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Hayatında var olan problemleri sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyanlara karşı gardını alacaksın. Yapıcı gelişmelere o kadar ihtiyacın var ki gelen telefonla sevince boğulacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle uzun zamandır gitmek istediğiniz mekâna gidebilirsiniz. Bazı konularda ketum davranman, yanlış anlaşılabilir. Sevdiğin insanlar senin her konuda açık sözlü biri olduğunu çok iyi biliyor, unutma! Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini yaptırman gerekebilir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile içerisinde sizin onay vermediğiniz bazı konular üzerine sorunlar yaşayabilirsiniz. Her ne kadar istekleriniz kabul görmüyor gibi gözükse de ilerleyen zamanlarda sizin haklı olduğunuz anlaşılabilir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sürprizler yaşamanız mümkün. Yapmış olduğunuz planlarınız istediğiniz sonuçlara ulaşmanızı sağlayabilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Ev ve ailenizle ilgili konularla meşgul olmanız olası. İlerleyen zamanlarda geleceğe ait daha rahat organizasyonlar yapabilirsiniz. Evinizde olmak size iyi gelecektir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Silah... Bazı masrafları kısmalısınız. Ev ortamınıza girdiğinizde diken üstünde gibisiniz. Harcamalarınızla ilgili çıkan sorunlar aile yapınızı zedeleyebilir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vealanlarınızın fazlasıyla aktif olduğu bu dönem, arkadaşlarınıza ve özel hayatınıza biraz daha özen göstermeye çalışın. Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, geleceğinizi ilgilendirecek işlerinizi konuşabilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati sizi duygusal krizlere sürüklemesin. Özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize bugün dikkat edin. Kadınlardan uzak durmakta fayda var. Hepsi sorun çıkarmaya hazır olabilirler. Kıskançlık temasıyla uğraşabilirsiniz. Meditatif çalışmalara zaman ayırın. Spiritüel holistik enerjiler ruhunuza iyi gelir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>