Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkamayacaksınız. Önümüzdeki günler sorunu ikinci ortağına açma yoluna gidebilirsiniz.

Sizi şaşırttığı kadar da sevindiren haberler alacaksınız. Sevinciniz, haberin size olması gerekenden çok geç ulaşmış olmasına duyacağınız tepkiyi azaltacak. Bazı girişimleriniz birileri tarafından baltalanıyor olabilir.

Tatil sonrası değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak, ama çabanızla gelişmeyi izden yana çevirmeniz gerekiyor.

Bazı tartışmaların sonu, daha başından belli oluyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın karışmasına, yeni değerlendirmeler içine girmenize neden olan gelişmeler var. Ani yargılamalar ve kararlar risk taşıyabilir. Kendinden emin yaklaşımlar, zor oluşturulmuş arkadaşlıkların zedelenmemesini sağlayacak. Sosyalliğinizi genişletme niyetiniz, sizi birden çok alanın ilgilisi yapıyor. Bir kısmının, içine girmeden de sizin tarzınız olmadığını görebilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 02:38 itibariyle etkili olacak Ay-Mars karşıtlığı, mali konular üzerinde hesabı bilerek hareket etmenin, çıkarlarınızı iyi kollamanın işaretçisidir. Bunlara dikkat edersek, gayet olumlu bir güne adım atıyoruz demektir. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü, sağlık,veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır. Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık sözlülüğü abartırsan hiç üzmek istemediğin birine karşı mahcup olabilirsin. Sözlerini dikkatli seçmelisin.

16 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerden destek almak iyi gelebilir. Yalnız kalıp kendinizi dinlemenizde oldukça fayda var.Önemli detaylar fark edebileceksiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi durumunuzla ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda karar almakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde tamamlanmalar olabilir. Gün içinde ilişkilerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Çatışmalar gündeme gelebilir. Bazı şeyleri netleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konulara yönlenmek kafanızın dağılmasına neden olabilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsarlıktan uzak durun. Hayal kurun ve ideallerinizin peşinden gidin. Yaşadığınız aksiliklerden çıkışınızı hatırlayarak sevdiklerinize sarılın.

16 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paranızı biriktirmek ihtiyacındasınız ama bazı masraflar izin vermeyebilir. Para durumunuzu düzeltecek güzel gelişmeler yaşamaya hazır olun. Bu sizi çevrenize karşı güçlü kılabilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz. Kendi burcunuzda Ay öğlen saatlerinde boşluk etkisine girecek. Dolayısıyla akışta kalmanız gerekebilir. Enerjiler ağır ilerler. Dinlenmeniz, zihninizi ve bedeninizi çok yormayacak eylemlere girişmelisiniz. İletişimle ilgili bir sorunu gidermeniz beklenebilir. Ortaklığınız ve ilişkiniz mevcutsa bağımsız kalma arzusu nedeniyle ayrılmak isteyebilirsiniz. Hizmet alanınızda durum değerlendirmesi ve var olma sorgulaması yapabilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamaınızda bazı hareketlenmeler görülebilir; arkadaş ilişkilerine yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Kendileriyle birçok önemli konuyu tartışabilirsiniz. Gün ilerledikçe, önceliği eğlenceye verme eğilimine girmeniz mümkündür.

16 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 22' 45" R
Ay
Terazi
17° 23' 50" R
Merkür
Boğa
05° 33' 42"
Venüs
Boğa
25° 07' 59"
Mars
Koç
14° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 10"
Satürn
Balık
18° 04' 34"
Uranüs
Boğa
23° 28' 53"
Neptün
Balık
29° 25' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 08"
Lilith
Başak
25° 30' 42"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>