Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha da mutlu edebilir. Sağlam temeller oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

Erdemli dostluk arayışları içindesiniz. Bu arayışınızın, çok paraya dayalı ilişkiler içinde karşılığı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyimserlik ve kötümserlik arası gelgitleriniz var. İç dünyanızın derinliklerinde belli fasıllarla yaşadığınız uç duyguları, akılcı gayretlerinizle zararsız hale getirebilirsiniz. Ev hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı bir takım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Yakında bir ziyaretiniz var.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Sizler de şansınızın açık olduğu bir güne başlıyorsunuz. Yaptığınız işlerdeki başarılarınız herkes tarafında takdir görebilir. Dostlarınızla beraber vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. 13:52 itibariyle Venüs ile Satürn Oğlak burcunda kavuşuyor. Ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çoğunlukla bu maddi bir gelişme olabilir. Yeni bir ev alma fikriniz varsa bugün istediğiniz ev karşınıza çıkabilir. Sevgiler, Astromeri

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz tartışmaların arasında kalıyorsun!Ay, bugün sabit bir burçta hareket ediyor. Senin gözünde her şeyin ideali makbul... Hal böyle olunca sivri davranışlara katlanamıyorsun. Bugünyerinde ani yükselişler, gereksiz tartışmalar söz konusu olabilir. İş yerindeki sorumlukların doğru şekilde bölünmesinden yana olduğunu açık bir şekilde dile getirebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan ilişkini daha ileri bir boyuta taşımak isteyebilirsin. Ancak sevgilinin kararsız ve çelişkili konuşmaları ?ya tamam ya devam? dedirtebilir. Ailende yaşanacak tartışmadan uzak kalmaya çalışsan da kendini tutamayabilirsin. Günün stresi, akşam saatlerini evde dinlenerek geçirmene neden olabilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreyle yaptığınız görüşmeler sonucunda hayatınızda önemli bir noktayı aydınlatabilirsiniz. Finansal konulardaki beklentileriniz yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek planlarınızla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde üstlerinizle birlikte çalışmanız gereken durumlar oluşabilir. İlişkide olduğunuz kişiler ön planda olacaktır. Başkalarından alacağınız destekler işlerinizi toparlamanıza yardımcı olacaktır. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yönlerinizi, hislerinizi daha çok gösterebilirsiniz. İmaj, statü gibi kavramlar ön planda olurken, başarılarınız ve yaptıklarınızla göz doldurabilirsiniz. Akşam saatleri ise çok daha sosyal geçebilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç kimsenin kısıtlaması ile hareket etmiyorsunuz. Tabir-i caizse bu ara dünya umurunuzda değil. Bu zamana kadar yapmanız gerekenleri yapmış hissediyorsunuz. Dünya artık sizin için dönmeli ve evren hak ettiğinizi vermeli gibi hissediyorsunuz. Yanılmıyorsunuz. Dengeler sizin için, size yönelik değişmek üzere. Haftaya pozitif başlıyorsunuz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Yaptığınız çalışmaların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Karşılaştığınız teklifleri hemen değerlendireceksiniz. Kararlarınızı uygularken dostlarınızın desteğini alabilirsiniz.

18 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlenmek için katılacağınız sosyal ortamlar için vakit bulamayabilirsiniz. Diğer taraftan, işlerinizle ilgili davetler, toplantılar, veya seminerlere katılabilirsiniz. Tartışılan, karara bağlanan veya açıklanan şeyler, sırtınızdaki yükü kaldırabilir.

18 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>