Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor. Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Tepkimeciliğinizdeki tarzınız, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz. Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:02 Ay-Merkür olumlu görünümüyle Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, bizi rahatsız eden, inceden inceye yoran her ne varsa onu bilinçli bir şekilde gözden geçireceğiz. İç dünyamızı ve zihnimizi rahatlatacak olana yöneleceğiz. Bu olumlu düşünme, egzersiz, müzik, sevdiklerimizle konuşmak olabilir. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde, toplumsal hayatın gereği olan sorumluluklar, ailevi ilişkiler, üzerinde hassasiyetle durduğumuz ilkeler bizim için gayet kıymetli. Ancak bir o kadar da yorucu. Çünkü inandığımız değerlerin, başkaları için önemi olmayabilir. Hatta hafife alabilirler. Böyle durumlarda onları içten içe eleştirebiliriz. Fakat dışa yansıtıp gönül kırmamaya çalışırız. Saat 13:06-16:22 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bu zaman süresince,  birbiriyle çelişkili düşüncelerimiz olabilir. Onayladığımız bir şeyden vazgeçebilir, bir başka doğrultuda karar verebiliriz. Ancak boşluk zamanlarında acil karar vermek veya karar değiştirmek yerine, olan duruma şöyle bir bakmak faydalıdır. Saat 14:07  itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümü, kazanç vekonularında şu aralar güvende olma arzumuzun işaretçisidir.  Bu enerji hem iletişimsel anlamda size güç veriyor. Bu güç sayesinde insanlarla paylaşımda bulunarak bilginizi ifade edebilirsiniz. Kafanız bir şeylere takılı olsa da, bu görünüm kişisel anlamda size popülerlik sağlar. Yazarak, konuşarak, iletişimde bulunarak rahatlarsınız. İnsanların bakış açıları size karşı daha olumludur. Bir şeyler sorarlar, tecrübelerinizden yararlanmak isterler. Yolculuklar da etkilidir. Şöyle biryoğunluğundan uzaklaşmak adına neler yapılabilir, bunları gözden geçirebilirsiniz. Saat 16:22  Ay burcunuzda seyrine başladığında her şeyin birbiriyle güzel bir uyum içinde olması hoşunuza gider. Çevrenizle akılcı paylaşımlarda bulunmak, haksızlıklar karşısında objektif düşünmek, yaptığınız her işe kendi güzelliklerinizi katmak size keyif verir. İlişkinizde paylaşımı fazlasıyla önemsersiniz. Eğer bir şey düzgün bir şekilde söylenirse dinlemeye hazırsınızdır. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün. Fikirlerinizi açıkça ortaya koyarken, işin duygusal zenginliğini de, unutmuyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda yumuşak ve sade davranışlarınızla herkesin takdirini kazanabilirsiniz. Haksızlıklar karşısında takınacağınız yapıcı tavırlar dikkat çekecek.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir. Aslında şimdiye kadar hiç bu yönlü düşünmüş olmasanız bile, bu sefer aklınızda olmayan şeyleri denemek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda endişe içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıplar yaşayacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Sorumluluklarınız artabilir. Akşama doğru kişisel hassasiyetinizde olan konular gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz ile geçireceğiniz bir gün olacak bugün. Evinizde vakit geçireceksiniz. Tatilin tadını tüm gün dinlenerek çıkaracaksınız. İşinizdeki ve sosyal hayatınızda ki olaylar sizi çok yıpratmıştı zaten.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren ailenize zaman ayırabilir, evinizde dinlenebilir, ev ve yerleşime ait konulardaki düzenlemeleri tamamlayabilir ve ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde ilişkilerde romantizm ve uyum yükselirken, beklemediğiniz keyifli davetler alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta kariyerinizde atacağınız adımlar, yapacaklarınızı destekleyecek. Önemli işlerinizde kalıcı maddi sonuç- lara ulaşabilirsiniz. Hayat sizi birçok açıdan destekliyor olacak.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi bir sorumluluğu kişisel gayretiniz ve detaycı çalışma şekliniz sayesinde çözmeye yakınsınız. Zihninizi iyi idare edebiliyorsunuz ve bu da sizi olayları daha mantıklı bir açıdan görebilmenize neden olacaktır. . Özellikle bugün ruhunuza iyi gelecek şeylere yönelin, sevdiğiniz müziği dinleyin, sevdiğiniz yiyeceklerle kendinizi ödüllendirin.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 09" R
Ay
Aslan
27° 24' 16"
Merkür
Koç
29° 57' 41"
Venüs
Boğa
19° 56' 55"
Mars
Koç
11° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 30"
Satürn
Balık
17° 47' 40"
Uranüs
Boğa
23° 14' 13"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 25"
Lilith
Başak
25° 02' 40"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>