Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı.

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazı olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilgilenme ve deneyim konularında yeni artılar kazanmaya elverişli bir dönem. İnce farklılıkları daha iyi algılayabilir, eski yargılarınızı yenileriyle yer değiştirebilirsiniz. Şu sıralar çok enerjiksiniz. Bu durum, çevrenize her zamankinden daha fazla ilgi duymanıza ve bu aşırı ilginin neden olacağı belli yorgunluklar yaşamanıza yol açabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 06:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkide bir tarafın sadece kendi çıkarlarını düşünmesi, ters davranması ve sürekli bizim alttan almaya çalışmamız canımızı sıkar. İsteriz ki, uzlaşıyla sorunları çözelim. Bu görünüm özellikle sorunlu ilişkilerde dikkatli olmanın işaretçisidir. Saat 11:47 Ay-Pluto görünümü, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 21:05 Ay-Uranüs kavuşumu, partnerin beklenmedik tepkilerde bulunabileceğini, ilişkinin niteliğine göre sürpriz bir karar verebileceğini işaret ediyor. Saat 23:30 Ay-Merkür kavuşum etkisinde, bizi rahatsız eden meseleleri artık görmezden gelmemiz pek mümkün olmaz. Tabii ki ben ortak bir nokta oluşturmak adına ılımlı konuşulmasından yana olduğumu söylemek isterim. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer kalbin boşsa, bugün seni etkileyecek biriyle tanışacaksın. Heyecanını gizleyemeyebilirsin.

25 Nisan 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerde tek taraflı bir düşünce sistemi ile düşünerek hareket etmemelisiniz. Alacağınız haberlerle şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Bazı konulardaki değişiklikler sizi zor duruma sokabilir. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

25 Nisan 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili sorunlar çıkabilir.

25 Nisan 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz. Başarılı çalışmalar yapabilir, sevdiğinizin desteğini alabilirsiniz. Şaşırtıcı istekler içinde bulunabilir ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

25 Nisan 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel alanlarınızda ve ikili ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla güzel planlar içinde olacaksınız. Gezme ve rahatlama ihtiyacınız yüksek olabilir. Bunu dile getirirken biraz daha yumuşak olun.

25 Nisan 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarının tamirinde önemli ilerlemeler sağlayabileceğiniz bir süreç geçiriyorsunuz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Ortağınızı ve partnerinizi çılgın fikirlerle motive edebilirsiniz. Sıra dışı ortaklıklar kurabileceğiniz gibi ilişkiniz yoksa çılgın ve ani gelişen bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz. Hangi eylemi yaparsanız yapın her türlü emniyet ve korumayı ihmal etmemelisiniz.

25 Nisan 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hiç hesapta olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunlar, iletişimleriniz veya kısa bir seyahatiniz esnasında karşınıza çıkabilirler ve size, günlük gelirlerinizi artırmanızı sağlayacak bazı fırsatlar verebilirler.

25 Nisan 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 53" R
Ay
Balık
18° 33' 36"
Merkür
Koç
18° 49' 30"
Venüs
Boğa
05° 39' 46"
Mars
Koç
02° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 33"
Satürn
Balık
16° 54' 05"
Uranüs
Boğa
22° 33' 51"
Neptün
Balık
29° 01' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 14"
Lilith
Başak
23° 45' 27"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>