Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoşlandığınız kişiden beklentilerinizi yüksek tutarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. O kişi en azından şimdilik sizinle ilgili bir plan kurmuyor. Sizin ona olan ilginizin farkında ve bu durumun tadını çıkarıyor.

Bugün ender rastlanan birfırsatı karşınıza çıkabilir. Bu fırsatın önemini ilk bakışta anlayamayabilirsiniz ama sizi çok iyi bir noktaya taşıyabilir. En azından buüzerinde bir kaç gün düşünmenizde fayda var.

Elinizden çıkacak paralar var. Siz de bunun farkındasınız. Bu nedenle bugün ekstra harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Özellikle ev içine harcayacağınız paralar şu an için gereksiz.

Sürekli yüzyüze geldiğiniz bir insan hakkınızda ileri geri konuşmaya başladı. İnsanlara güvenip de sırlarınızı vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Birkaç yakınınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Perşembe gününün astrolojik açıdan etkin enerjisi, saat 02:38 Ay-Neptün görünümüdür. iletişiminizi güçlendirici, güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızı sağlayıcıdır. Bizim olana sahip çıkacağız. Saat 11:51 Ay-Pluto görünümü, arasındaki güçlendirici görünüm, şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

27 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafandaki düşünceleri uygulamaya geçeceksin. Öğleden sonra sevdiğin kişiden hoş bir sürpriz gelebilir.

27 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabrınızı taşıracak kişilerle olan iletişimlerinize kulak tıkayıp işinize odaklanmanız gereken bir gün. Sergileyeceğiniz başarılı performansla kariyerde önemli yol kat edebilecek güce sahipsiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aşkta gelişmeler söz konusu. Bazı konularda değişimler olabilir. Güçlü kişilerden duygusal destek alabilirsiniz. İşiniz için mücadele etmeniz gerekebilir.

27 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecanlı ve enerjik biçimde güne başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabahın erken saatlerini verimli geçirecek ve enerjinizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızın yoğun olduğu bir gün. Alacağınız haberlerden etkilenebilir, isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz fırsat elinize geçecek. Çok farklı kişilerle tanışıp dostluk ilişkileri kurabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz artıyor.

27 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda başkalarının desteğini arkanıza alabilir, parasal bağlantılarınızla ilgilenebilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin parasal gelişmeleri bugün sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

27 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Kendi şahsına münhasır biriyle ortaklık yapabilirsiniz. İlişkinizde sıra dışı deneyimler yaşamayı arzu edebilir, bunu partnerinizle paylaşabilirsiniz. Her türlü metafizik, ölüm, cinsellik, maddi ve manevi yükümlülüklerle ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Bu konularla ilgili çalışmalar için uygun bir gündesiniz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sadakat ve uzlaşma enerjisi sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz.

27 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkileriniz açısından oldukça sıradışı bir gün olabilir. Farklı kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz. İlişkilerinizde  her zamankinden farklı bir iletişim şekli ortaya koyabilirsiniz. Karşılıklı elektriklenmelere de açık bir gündeyiz, dolayısıyla yine de temkinli olmakta fayda var.

27 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 55' 23" R
Ay
Balık
15° 56' 36"
Merkür
Koç
18° 42' 39"
Venüs
Boğa
05° 26' 25"
Mars
Koç
02° 30' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 00"
Satürn
Balık
16° 53' 10"
Uranüs
Boğa
22° 33' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 38"
Lilith
Başak
23° 44' 15"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>