Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda canınızı sıkan olaylar üzerinde bugün düşünmeye fırsat bulacak ve yeni çözümler geliştirebileceksiniz. Ancak bu konularda aceleci davranmaktan kaçınmalı ve soğukkanlı davranmalısınız.

Bugün isteklerinizi ertelemek ve işinize odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Yoğun ve yorucu bir günün ardından önümüzdeki günlerde özel hayatınıza zaman ayırabileceksiniz.

Parasal konularda durgun bir gün geçireceksiniz ve zaman zaman sıkıntılı anlar da yaşayabileceksiniz. Kendinize yeni parasal kaynaklar arama yoluna gidebilirsiniz.

Ailenizin bir üyesi bugün ciddi bir rahatsızlık geçirebilir ve siz onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden bazı özel işleriniz aksayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınızda ise birden fazla duyguyu yaşayabileceğiniz bir gündesiniz aynı anda yoğun duyguların karmaşası sizleri yorabilir. Yaşamınıza aniden giren biri ve devam eden birlikteliğiniz arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öncelikle kendinizle baş başa kalmalı ve duygularınızı sorgulayarak kararlar almalısınız. Aksi halde ciddi anlamda başınız ağrıyabilir ve sizi tanıyan güvenen insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. İş hayatınızda ise son derece aktif olmalı çekimser ve dağınık düşüncelerin sizi engellemesine izin vermeden hareket etmelisiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:26 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu görünümüyle yeni haftamıza merhaba diyeceğiz. Bu enerji, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan konuşmanızı sağlar. Bildiklerinizi başkalarıyla paylaşabilir ve insanları etkileyebilirsiniz. Saat 08:43 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, sıkıntılar olsa bile biraz olsun bunlardan uzak durmak arzumuz yoğun olacaktır. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, moralinizi yükseltici dostlukların ve gönül gönüle buluşmaların işaretçisi olarak gayet olumludur. Toplumsal ilişkileri düzenleyici fırsatları getirir. Anlaşabileceğiniz insanlarla bir araya gelmenize vesiledir. Kendinizi dış dünyada ve içsel anlamda güçlü bir şekilde ifade etmenizde yardımcıdır. İnsanların size olan bakışlarını olumlu yönde etkiler. Kişisel anlamda aradığınız huzur ve barışın tesisi yönünde faydalar getirir. İlerisi adına umutlanmanızda destekleyicidir. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu dalgalanmaları, yaşadığınız şu günlerde, akıllıca davranmanızı öğütlüyoruz. Sevdiğiniz kişi bazı konularda sizi üzebilir. Kendince de haklı sayılabilir. Durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Sadece beklemeniz gereken konularda acele etmemelisiniz. Bazı duygular zaman geçtikçe daha anlamlı oluyor. Zamanla taşlar oturacak.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortada olan gerçek şu yapmanız gereken çokvar ve artarak yoğunluk devam edebilir. Bu esnada farklı fırsatlar da yüzünü gösterecektir. Ancak, bunların ne kadarı gerçekten beklentilerinizi karşılar, o konuda net konuşmak zor görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ellerinizi kirletmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde rahat ilerleyeceğiniz zamanlar var. Kardeşlerinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Kadın... Sevdiğiniz kişiyi kırmamak adına çok fazla özveride bulunuyor ve anaç tavırlar takınıyorsunuz. Böylece aile çevreniz içinde taktir topluyorsunuz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte arkadaşlık ve geleceğe dair hayaller alanınız canlanırken, bu süreçtehayatınızla ilgili güzel bir teklif alabilir, basında yer alabilir, arkadaş çevreniz aracılığı ile keyifli organizasyonlar, etkinlikler, konserler ve davetlerde yer alabilir, eğer bekarsanız bulunduğunuz sosyal ortamlar aracılığı ile yeni bir ilişkinin sinyallerini alabilirsiniz. Bu süreçte yeni ayın Mars ile olan karesi, parasal durumunuzu ilgilendiren konularda dengeli gitmeniz gereken bir süreci vurgularken, arkadaşlık ilişkilerinizde ego ve güç mücadelelerinden uzak durmanız gerekmekte. Bu yeni ay size daha önceden beklediğiniz bir haberi veya hayal ettiğiniz bir durumu somut anlamda verebilecek etkilere sahipken, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü sayesinde, hayatınızda uzun soluklu bir aşk başlayabileceği gibi devam eden ilişkilerinizde aile olmaya, yani evlenmeye karar verebilirsiniz. Yeni ay haftasında özel yaşamınızda size gelecek olan her teklifi değerlendirmenizi önermekteyim. Hafta genelindehayatınızda oluşabilecek olası değişiklikleri olumlu karşılamalı, ileriki dönemde sizi daha iyi bir şeye hazırladığını bilerek hareket etmeyi tercih etmelisiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde ani gelişen olay ve fırsatları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Değişmesi gerekenleri değiştirmek için harekete geçebilir, alacağınız kararlarıhayatınızda da kullanabilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve çalışma ortamınızda size destek olacak kişilerle, yeni müşterilerle karşılaşmanız, yaratıcı esinlerinizi kullanmanız için size gerekli desteği sunacaktır. Yeni müşteriler bulmak, yenikontakları yaratmak için destekleyici etkliler söz konusu iken, size yeniteklifleri de gelebilir. İş görüşmelerine gidebilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 38" R
Ay
Oğlak
14° 51' 26"
Merkür
Koç
16° 37' 32"
Venüs
Boğa
00° 03' 02"
Mars
Balık
29° 07' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 39"
Satürn
Balık
16° 30' 26"
Uranüs
Boğa
22° 18' 11"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 55"
Lilith
Başak
23° 15' 08"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>