Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin çekiciliğine duyduğunuz hayranlığı gizli bir rahatsızlıkla yaşıyorsunuz. Bu, kendinizle çözmeniz gereken bir sorun olarak karşınızda duruyor. Ona gösterilen ilgi, sadece kızgınlık değil, gurur nedeniniz de olabilir.

Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerde biraz karmaşık gibi. İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir iki kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Çevrenizdeki, parayla zaaflı ilişkiler içinizi karartmamalı. Parasız kalmamayı becerebiliyorsunuz. Kötü günler için kenara bir şeyler koyacak birikimler sağlayabiliyorsunuz.

Bugünlerde para konularında epeyce uyanık olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ahbap ilişkilerinizde süregelen huzursuzluk, bugünde size sıkıntılı anlar yaşatabilir. Bu ilişki içersinde gözden kaçırılmış birtakım ayrıntıları gündeme getirmeye çalışacaksınız. Karamsarlık yaşadığınız konuları tekrar ele alıp değerlendirmeniz yönünde aldığınız uyarılar, sizi bugünlerde etkileyebilir. Bu, belli konularda umudunuzun artmasını sağlayacak.

24 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 07:04 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında Cuma gününe adım atıyoruz. Parasal meseleler, aşk hayatınız ve  ihtiyaçlarınız söz konusu olduğunda bildiğinizi okursunuz. Hayatın güzelliklerinin tadını çıkarma ihtiyacınız büyüyebilir. Güçlü olmak istersiniz. Fikirlerinizin mutlaka doğru olduğunu düşünürsünüz. Bu  hissedişler gayet normaldir. Fakat aşırıya kaçmamalıdır. Aşk hayatınızla alakalı mevzularda ise, bir yandan derinlemesine düşünürken, diğer taraftan en ufak bir meseleyi büyütebilirsiniz. Bu sert tavırlar karşı cins üzerinde fazla kuşkulu, agresif ve uzlaşmaz bir kişi profili çizmenize neden olabilir. Oysaki yapılması gereken aşırı hassasiyeti bir yana bırakarak gerçekçi düşünmenizdir. Saat 08:04 Ay-Merkür görünümü, bizim için değerli olan konular üzerinde fikirlerimizi baskın bir şekilde dile getirmek isteriz. Başkaları ne düşündüğünü önemsemeyiz. Saat 23:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Zorlayıcı bir dönemden geçiyoruz. Hepimizin gönlünü rahatlatacak olumlu gelişmelerin yaşanması dileğimle,

24 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yaşlı akrabalarınızla birlikte olmak isteyebilir ve onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili küçük değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz. Sandık sepet karıştırmalı, kendinizi rahat hissedebileceğiniz saatleri kişisel zevklerinize ayırmalısınız. Kendinizle ilgili fiziksel değişimler söz konusu.

24 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ne kadar oldukça mantıklı ve işe yarar fikirlere sahip olsanız da, diğerleri fikirlerinizdeki ışığı göremeyebilirler. Dolayısıyla, olumsuz tepkiler almanız durumunda, tartışmalara dahil olmamalı ve kontrollü davranmalısınız. Duygusal tepkiler vermeyin ve kendi bildiğiniz şekilde ilerlemeye devam edin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın gün boyu olumlu açıları olması gün içierisinde olumlu ruh hallerini, hayalleri ve rüyaları desteklese de, Mars ve Uranüs arasındaki açının bugünden itibaren tüm haftasonuna yayılan beklenmedik gelişmeleri ve ani olayları gündeme taşıyabilecek enerjisi de devrede olacak. Dolayısıyla, ani tepkiler vermekten ve ani hareketlerden uzak kaçınmamız ve planlarımızı yaparken değişiklikleri hesaplayan esneklikte olmamız önem taşıyor. 6 gün boyunca, elektrik, elektronik, bilişim, uzay ve havayla bağlantılı başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir veya bu başlıklı keşifler ya da haberler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizde gelişme sağlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı kullanmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Maddi konularla ilgili başkalarından alacağınız destekler size farklı bakış açısı katabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

24 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizi planlayıp, detaylandırmak isteyebilirsiniz. Esnek olmalısınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha önceden yapmış olduğunuz bir niyet veya dileğin kabul olduğunu görebilir, devam eden işleriniz ve projelerinizde destek alabilir, önemli davetlerde yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde geleceğe yönelik planlarınızı destekleyen bir enerji hakim.

24 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularınız daha ön planda olacak. Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza bugün dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda yaratıcı ve doğaçlama yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

24 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizde ciddi bir hareketlenme, yeni insanlar hayatınıza katılacak, tanışmalar gerçekleşecek, organizasyonlar, davetler, konserler, gündeme sık sık gelecektir. Oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor, dinlenmek pek yok sizlere! Hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizi elde edebilmeniz için harika destekler alacaksınız.

24 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

24 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>