Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi kaptırdığınız kadar, akılcısınız da. İlişkiniz çok duygusal bir boyutta ve mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz.

İş konularındaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor. Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz.

Bu konudaki denetçi özelliğiniz bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Gönül ilişkiniz de bunun dışında değil. Para idaresinde kendinize tam yetki vermişsiniz. Ama bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz.

Özellikle bazı sorunların hiç de yüzeysel olmadığını gecikmeli olarak fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız adımları engelleyebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar duygularınız hareketli ve değişken. Fakat ilişkilerinizin bundan olumlu etkilenmesi yönünde çabalar içine gireceksiniz. Topluluklar içinde ikilemde kaldığınız konular, bugünlerde öz eleştirel yaklaşımlarınızla belirginleşebilir. Buna açık ve niyetli olduğunuzun hissedilmesi, birtakım insanların daha anlaşılır tavırlar içine girmesini sağlayacak.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 01:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla Çarşamba gününe adım atacağız. Bu enerjiyi sizler açısından  gayet olumlu buluyorum. Gelişim adına yapılanve gönül birliğinin, dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun. Saat 20:35 Ay-Pluto görünümü, bir yanıyla güçlenmek adına verilen mücadeleleri, diğer yanıyla ilişkilerimizde bizi zorlayan şartları işaret ediyor. Nazik ve uyumluyuz. Ancak doyuyor muyuz, huzurlu muyuz bu çok önemli. Bizi tatmin etmeyen şartlarla mücadele etmekten yorgunuz. Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü, gerek mesleki konularda ve gerekse toplumsal konularda iç güvenliğiniz, geleceğinizle alakalı meseleleri bir hayli hassas şekilde ele alırsınız. Mali konularda bütçenizle ilgili düzenlemeleri derinlikli bir şekilde gözden geçirirsiniz. İş hayatınız, aileniz, değerleriniz gayet önemlidir. Dış etkenlerin üzerinizdeki baskıları hassas düşünmenize neden olabilir. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kimsenin etkisinde kalmadan diplomatik davranın. Bırakın sezgileriniz size rehberlik etsin. Duygu ve düşüncelerinizi kimsenin etkilemesine izin vermeyin. Her doğruyu her yerde söylemek değildir marifet doğru olanı doğru zamanda söylemektir. Bunu aklınıza getirin ve davranışlarınızı buna göre belirleyin. Özel yaşamınızda ise; evliyseniz eşinizin yakınları ya da arkadaşları yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Eşinize anlayışla davranır ve olan biteni anlatması için ona şans verirseniz sorun ettiğiniz konular çözüme kavuşacaktır. Bekar teraziler, sizlerde aşktan korkup daha nereye kadar saklanabilirsiniz. Unutmayın aşk geldiği anda kapıyı çalmadan yüreğinize girer.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin. Bağlayıcı sözler verdiyseniz, yüklenilmesi gereken sorumluluklar öngörülenden çok fazla çıkabilir. Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular gündeminizi meşgul edebilir. Keyif aldığınız konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlarla iletişimden kaynaklı problemler yaşanabilir. Kendinizi rahat ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Duygusal anlamda sıkışıklıklar yaşanabilir. Beslenmenize özen gösterin.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Başlatma... Ufkunuzu genişletiyorsunuz. Adınızdan bir marka olarak söz ettirmek istiyor ve hedeflerinizi çok iyi belirliyorsunuz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız vehayatınızla ilgili iletişim problemlerine açık bir enerjiden geçeceğiniz için yaşamınızdaki tüm ilişki çeşitlerinde her zamankinden daha empatik ve anlayışlı bir iletişim tarzı benimsemeyi tercih etmelisiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta kariyerinizde atacağınız adımlar, yapacaklarınızı destekleyecek. Önemli işlerinizde kalıcı maddi sonuç- lara ulaşabilirsiniz. Hayat sizi birçok açıdan destekliyor olacak.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda uzun soluklu, kalıcı, sağlam yatırımlar yapmak için uygun bir dönem. Para meselelerinde dizginleri elinize alma zamanı geldiğine işaret etmekte gökyüzü, kendinize bu alanda biraz çeki düzen vermelisiniz. Eğer ki maaş artışı ya da terfi gibi bir beklentiniz var ise bu hafta bu konuyu konuşabilirsiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>