Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki durgunluğunuzu harekete geçirecek enteresan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz istekli davranmanız gerekiyor. Seçicilik huyunuzu çok abartmamalısınız.

Bu akşam yapacağınız görüşme, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir. Aranılan gerekli insanların, söz verilen yer ve zamanlarda bulunamaması sizi kızdırıyor. Oysa buna alışkınsınız ; bu, daha az tepkimeci olmanızı sağlayabilmeli

Şartların elverişsizliği, yanlış yorumlar yapmanızı kolaylaştırabilir. Sıkışık durumlarınızda sizi rahatlatan dayanışmalar, bugünlerde bazı hayal kırıklıkları yaratacak.

Sevdiğiniz bir yakınınızın sizin yararınıza gördüğü bazı şeyleri yadsımanız, şu sıralar oldukça hatalı bir yaklaşım.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimsenin etkisinde kalmadan diplomatik davranın. Bırakın sezgileriniz size rehberlik etsin. Duygu ve düşüncelerinizi kimsenin etkilemesine izin vermeyin. Her doğruyu her yerde söylemek değildir marifet doğru olanı doğru zamanda söylemektir. Bunu aklınıza getirin ve davranışlarınızı buna göre belirleyin. Özel yaşamınızda ise; evliyseniz eşinizin yakınları ya da arkadaşları yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Eşinize anlayışla davranır ve olan biteni anlatması için ona şans verirseniz sorun ettiğiniz konular çözüme kavuşacaktır. Bekar teraziler, sizlerde aşktan korkup daha nereye kadar saklanabilirsiniz. Unutmayın aşk geldiği anda kapıyı çalmadan yüreğinize girer.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür aynı zamanda Aslan burcunda ilerlemeye başlıyorlar. Bu dönemi, sosyal faaliyetlerin yoğunlaşması, kendimize zaman ayırma, hoşlandığımız aktivitelerde bulunma, paylaşımcı olma, öne çıkma,  keyiflenme süreci olarak tanımlayabiliriz. Kişiliğimizi güçlü bir şekilde ifade ederek bulunduğumuz ortamlarda ilgi uyandırmaktan mutlu oluruz.  Sosyal ilişkilerde de, zekanız, artistik yetenekleriniz, organize etme kabiliyetiniz, sesiniz, taklit yeteneğiniz ön plandadır.  Animasyon, tiyatro, televizyon şovları, spor, eğlence dünyası, arkadaşlıklar önemlidir.  Bu yıl, Venüsün iki ayrı burçtaki geri hareketini diğer bu hafta size geniş bir şekilde izah etmeye çalıştım. Bahsettiğim noktalara dikkat edebilirsek, dönemi gayet olumlu şekilde değerlendirebiliriz. Gözden geçirmelere, tekrar dönüp şöyle bir mevcut durumumuza bakmamız yerinde olur. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü bir yanıyla rahatlatıcı gibi dursa da, diğer taraftan bir çok meselenin sizi hassas düşünmeye sevkettiğinin işaretçisi. Hem başkalarıyla iyi geçinmek hem de sorumluluklarla başa çıkmak pek kolay olmuyor. Ancak bugünlerde asıl mesele,hayatınız, yaşadığınız çevre ve ailevi konular. Bunlar üzerinde mutlaka bilinçli hareket etmek lazım. Arzu ettiğiniz gelişmelerin yavaşlaması, bazen de kaygı uyandırması  sizi üzmesin. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında, ilişkiniz, girişimleriniz, aile hayatınız ve mesleki konularda hassasiyetiniz gayet yüksek. Bunların yerli yerine oturması,  sağlamlaştırılması gerektiğini düşünmektesiniz. Gün boyunca bu meseleler üzerinde bir hayli yoğunlaşabilir, duygusal düşünebilirsiniz. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, Boşluk etkisi nedeniyle, sosyal hayatın içindeki tüm paylaşımlarınızda ölçülü hareket etmenin önemini vurguluyor. Bu saatlerde iletişimin daha ılımlı ve dikkatli yapılmasında yarar var. Planlanmış yolculuklara çıkarken bile, tedbirli olmayı bilelim. Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yaşantınızda önemli gelişmeler söz konusu olacak. Bugün fiziksel anlamda kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İnce ve nazik davranışlarınızla çevrenizde iyi bir etki bırakarak yardım sever duygularınızla iyi bir örnek teşkil edeceksiniz. Estetik duygularınız ve güzelliklere olan ilginiz artıyor.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla istediğiniz planlarınızı diğerlerinden ayırıp, bir an önce o yöne doğru ilerlemenin yolunu bulmalısınız. Akıllı yöntemler ve doğru bir organizasyon istediğinizi elde etmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda alacağınız haberlerle fikir değişikliği olabilir. Önem verdiğiniz konulara daha hassas yaklaşabilirsiniz. Bedeninizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili başkalarından alacağınız destekler var.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde, evlilikte ve ailevi konularda bazı zorlanmalar olabilir. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmak durumundasınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde uzlaşma ve anlaşma yanlısı taraf olarak varolan sorunlarınıza çözüm bulabilir, dengeyi daha rahat kurabilirsiniz. Eğitim faaliyetleri ve yolculuklar açısından pozitif etkiler sunan bugün, her türlü görüşmenizde enerjinizle istediğinizi daha kolay elde eden taraf olabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şansınızı fazla zorlamamanız gereken konular var. Daha fazla emek harcayarak elde edebileceğiniz kazanımlar karşısında, belli bir zamandır biraz hazırcı bir tavır içindesiniz. Başkalarının sorunlarına gösterdiğiniz ilgi, bugün ilgi olmaktan öteye gidecek. Bu sorunlara omuz vererek, birtakım insanların yüklerini azaltma çabasına gireceksiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi ilişkilerde sert kelimeler kullanmamaya, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Para konusunda anlaşmalar yapabilir, finansal konularda başarılı kararlar verebileceğiniz bir hafta olacak sizler için. Mesleki bilgi birikiminiz sayesinde aranan bir eleman olarak fark yaratacaksınız. Bunun da maddi karşılığını alabilmeniz ve parasal sorumluluklarınızın üstesinden gelebilmeniz mümkündür.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>