Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koşulların elverişsizliği sizi teslimiyetçi yapmamalı. Zor aşkın engellemeleri kadar, farklı hazzını da görebilmelisiniz. Bugün, uzun telefon görüşmeleriyle yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek. Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak.

Özel zevkleriniz biraz daha kemer sıkmanızı gerektiriyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk söz konusu, bugünlerde gerçekleşebilir.

Kafanızdaki çalışma düzeniyle ilgili ısrarcı olmanızda yarar var. İş yaşamınızdaki aşırı yorgunluk plansızlıktan kaynaklanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir yakınınızın yaşadığı duygusal beraberliği çok destekleyeceksiniz. Sizin değer yargılarınızdan fazlaca etkilenen bir dostla özel, hassas bir konuda görüş alışverişleriniz olabilir. Prensip insanısınız. Onlardan ödün vermemek, neredeyse temel şiarınız. Bu ilkelerin gerçekçiliği konusundaki inancınız, sizi inatçı tavırlara sokuyor.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreç ilişkilerde içe dönerek analizde bulunma, kendi kendinizle bir yüzleşme, artı ve eksilere bir bakma, verimsiz, işlemeyen, sıkıntı yaratan noktaları tespit ederek ayıklama yönünde olumludur. Ancak sürekli endişe, aşırı titizlik, kusur bulmak, doyumsuzluk anlamına gelir ki, sizi yorar. Bu kısa bir süreç olması sebebiyle bir haftalık bir dinlenme, kendinizi toparlama, ruhsal ve bedensel arınmalar için uygun bir zamandır. Ancak benim uzun yıllardır gözlemlediğim, estetik operasyonların böyle bir zamanda yapılması halinde, tekrarlanmasına yol açtığıdır.  İyileşme süreci uzuyor. Tabii ki acil ameliyatlar bekletilemez. Bu süreç bir işi öğrenmek, gelişmek, arka planda hazırlıkları tamamlamak, gözlemlemek adına gayet yararlıdır. Kronik hale gelmiş şikayetler, fazla endişenin yarattığı gelgitler, sürekli bir şeylere kusur bulmak, huzursuzluğa yol açar ki, böyle bir süreçte öncelikle ruhumuzu vesveselerden arındırmamız doğru bir yöntem olacaktır. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünüm, gün boyu tüm burçlar üzerinde etkili olacaktır.  Sanki her şey üzerinize geliyor gibidir.  Ancak şu var ki, asıl mesele tamamen güvenlik duygusuyla birebir alakalıdır. Ne yönde ilerlemek, hangi yoldan sonuca varmak,  kimle nasıl bağlantı kurmak lazım bunları tespit etmekte zorlanabilirsiniz. Bir yanda istikrarsız bir ilişki veyaortaklığı,  diğer tarafta mesleki konularda yerine oturmayan durumlar arzu ettiğiniz yenilikleri uygulamanızın önünde engel oluşturabilir. Ancak çaresiz değilsiniz. Çare nedir? Öncelikle ilişki veyaortaklığınızdan  başlamak üzere iç dünyanızda olan bitene gerçekçi bir şekilde ele almanız. Hala eskileri deşmeye çalıştığınız sürece yeniye yer açmak sizce mümkün mü? Zaman tüm yaraları sarabilecek ve hayata farklı bir şekilde bakabilecek şartları size hazırlayabilir. Umudunuzu yitirmeyiniz. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, sosyal hayatta fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyiniz. Birilerine uymak tabii ki hoş olabilir. Ancak bu görünüm, kendinizi önemsemeniz gerektiğini işaret ediyor ve sizi faydalı bir şekilde destekliyor.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi daha huzurlu ve keyifli hissederek güne başlayacaksınız. Duygusal konularda iletişime önem verdiğiniz takdirde pek çok sorunu ortadan kaldırabileceksiniz. Hemen her konuda sağlayacağınız fikir birliği birlikte olduğunuz insanında zorlandığı konularda rahatlamasına vehayatınızda ayrı ayrı başarılara imza atmanıza sebep olacaktır. İşinizle ilgili Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aniden ortaya çıkabilecek karışıklıklar söz konusu olabilir. Bu gibi bir durumda, kendinizi veya karşı tarafı olayların iyi yönünü görmesi için ikna etmek yerine, keskin zekanızı kullanarak ortaya çıkan durumları çözmeniz daha doğru olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular üzerinde daha ciddi durmak gerekebilir. Parasal konularda bazı sınırlamaları aşmak durumundasınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişik düşünceler zihninizde uyanabilir ve iddiacı tavır içinde olabilirsiniz. Projelerinizi gerçekleştirirken tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kariyerinizle kariyerinizle ilgili önemli görüşmeler yapabilir, patronlarınız, aile ve kurumlardan destek alabilir, finansal imkanlarınızı geliştirecek tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizle herkesin ilgisini çekeceğiniz bugün ilişkilerinizde partnerinizden şüphe duymamalı, kıskançlık gibi duyguları ona yansıtmamalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularınız daha ön planda olacak. Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza bugün dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda yaratıcı ve doğaçlama yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs gerilemesi ile özellikle arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, grup aktiviteleri ve işten kazandığınız gelirlerde zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir. Venüs, güzellik, sanat, ilişkilerle ilgilidir en genel anlamıyla. 11. evinizde geri gidiyor olması, arkadaşlarınızla olan ilişkilerde zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ama güzel bir haberimde var. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla da bir araya gelme zamanı.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>