Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinize güzel bir hediye alacak onu çok memnun edeceksiniz. Gün ortasına doğru alacağınız moral bozucu bir haber, sevgilinize duygularınızı belli edememenize sebep olacak.

İşleriniz son günlerde çok yoğun. Hatta bu yüzden sevgilinizle fazla görüşemiyor, planlarınızı gerçekleştiremiyorsunuz. Sabırlı olun ve çalışmaya devam edin her şeyi yoluna sokacaksınız.

Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Kişiliğinizde ve görüntünüzde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz

Yakın bir arkadaşınız bir sırrınızı başkasına anlatabilir. Bu arkadaşınız konusunda dikkatli olmalısınız. Sırlarınızı herkese anlatmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güvenliğinizle ilgili problemler ve evhamlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcı ve sevdiğiniz konulardan keyif alabileceğiniz bir gündesiniz. Romantik konularda ve ilişkinizde rahatça akan bir iletişim gözleniyor. Çevresel ilişkilerinizde iletişim bakımından yoğunluk gözleyebilir ve kısa yolculuklara çıkabilirsiniz.

28 Eylül 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 28 Eylül saat 01:39-4 Ekim saat 20:02 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Merkürün, bugün itibariyle gölgeli günleri başlamış oluyor.  Mali konular bu süreçte mutlaka gözden geçirilmelidir. Aniden bir karar verilmelidir. Piyasanın durumuna bir bakılmalıdır. Sizler bu dönemde  çıkarlarınızı gözetecek şekilde düşünürsünüz. İnsanları nasıl etkileyeceğinizi, kimden ne gibi yararlar elde edebileceğinizi, doğru yatırımlarda bulunacağınızı hesap edersiniz. Kaynaklarımızı değerlendirme biçimimiz, fiziksel ve ruhsal sağlığımız, yeniliklere olan bakış açımız, eğitimdenhayatına kadar olan meseleler bu süreçte önemli hale gelecek. Öyle pek ılımlı düşünmemiz mümkün değil.  Çıkarlarımızı öne alabiliriz.  Hesabımızı iyi biliriz. Risk altına girmekten çekiniriz. Çünkü kaybetmek istemeyiz. Uzağı görür gözlerimiz ve gayet akıllı bir şekilde olan bitene bakarız. Ne kazanıyorum, ne kaybediyorum diyerek ilişkilerimizi gözden geçiririz. Bir adım atmadan önce, bu adımın her anlamda analizini yaparız. Hele değerlerimize biri laf etsin veya bizi zor duruma düşürsün, hemen gardımızı alır, gerekeni yaparız. Biraz şüpheci, bazen eleştirel, kimi zaman kendimizi bile tanımakta zorlandığımız kaygılarımızla, baskın bir kimlik sergileriz. Bu elde olmadan bazen de bilerek takındığımız bir tavırdır. Bu kişi bana karşı bir dolaplar çevirebilir, şu kişi çıkarlarını düşünür, bu insandan zarar görebilirim diyerek gözlemde bulunacağız. Tüm burçlar için önemli Not: Merkür, 4 Ekim tarihi itibariyle  Akrep burcunda gerileyecek. Gerileme tarihinin bir hafta öncesi olan 28 eylül-4 Ekim arası gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Yorumunuzda geri hareketin başlayacağı tarihe kadar olan devrenin analizi yapılmıştır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

28 Eylül 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Doğal davranmasınız istediğiniz kişilerin hata yapmasına izin veriyor, sonra da onları yargılıyorsunuz. Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

28 Eylül 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Maddi ya da duygusal düzenlemeler ya da kararlara gerçekçi yaklaştığımızdan emin miyiz? Gerçekten tutkularımızdan bağımsız veya tarafsız bakabiliyor muyuz? Kendine güvenli şekilde ön plana çıkma eğilimimiz güzel, AMA kalben ve mantıken içten içe kafamızda soru işaretleri varsa, kafamız karışıksa bu hafta sonu sezgileri ihmal etme zamanı değil! Benden söylemesi Niobe'ce!

28 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

28 Eylül 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜN içerisinde farklı ruh hallerine bürünebilirsiniz. Bazen mutlu, keyifli bazen mutsuz ve şanssız olmak gibi ikilemler yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

28 Eylül 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 12" R
Ay
Oğlak
06° 31' 40"
Merkür
Koç
16° 26' 29"
Venüs
Koç
29° 16' 49"
Mars
Balık
28° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 55"
Satürn
Balık
16° 27' 05"
Uranüs
Boğa
22° 16' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 47"
Lilith
Başak
23° 10' 59"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>