Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

O kişiye yürekten bağlısınız ama onun sizi yeterince ciddiye alıp almadığı konusunda kuşkularınız var. Gerçekleri öğrenmeli, bu doğrultuda siz de yolunuzu çizmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları bir kaç gün kendi haline bırakın.

Umulmadık gelişmeler sonucu bütçenizi yeniden planlamanız gerekecek. Yalnız bu yenilik iyi sonuçlar doğuracak. Yinde de dereyi görmeden paçaları sıvamasanız iyi olur.

Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına da yapmayın. İnsanlar konuşurken onları dinlemiyor, ciddiye almıyor ve sinir bozuyorsunuz. Kendinizi dünyanın merkezi zannediyor olabilirsiniz ama bugün başınıza gelecek bir şey sonucu ayaklarınız tekrar yere basacak. Melankolik bir yapıya sahip olmamanın çoğu kez faydasını görüyorsunuz.

30 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  saat 04:00 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümüyle başlıyor ve sizin için en önemli mesele,yaşamınız, sağlığınız  veya genel olarak durumunuzu akıllıca ele almak gerekiyor.  Evet bir çok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyeceğiz. Saat 04:46  Ay-Uranüs olumlu görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 06:29-1 Ekim saat 07:41 arasında Yay burcunda boşlukta ilerleyecek Ay,  başta haberleşme olmak üzere, basın, yayıncılık faaliyetleri, bilgisayar ağı, eğitim hizmetleri alanlarındaki işlerinizde aksamalar yaratabilir. Tedbirli olmakta fayda vardır. Üzerinde düşünülmemiş ve planlamamış kararlar vermekten kaçınmalı, yenilik anlamındaki uygulamaları mümkünse öğleden sonraya bırakmalısınız.  Eğer mecburi olarak gerçekleştirmeniz gereken işler varsa, o zaman her bir detayın üzerinde dikkatle durmalısınız. Böylece daha sonra sorun çıkarabilecek durumların önüne geçilmiş olur. Gün boyu,  iç huzurunuz her dem yerinde olsun. Esenlikler dileğimle,

30 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Yay'da ilerlerken, sosyal yaşantınızda farklı fikirlerin çeliştiği ortamlarda olacak ve bundan büyük bir keyif alacaksınız. Jüpiter'in konumu rutin çalışmalarınızın genişlemesine neden olacak. Keyifli yaşamanın püf noktalarını keşfetmeniz sonucunda hayatınızın farklı yönleri ortaya çıkacak.

30 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar. Diplomatik, nazik ve belki de bonkör tavırlarla karşılaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Nazik yaklaşımlar içine girebileceğimiz, daha diplomatik davranabileceğimiz, üretkenliğimizin ve yaratıcılığımızın artacağı birkaç günlük süreçteyiz. Doğru değerlendirmemizde fayda var.

30 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dikkate ve zekaya dayalı çalışmalarınızda rahatça ilerleme kaydedebilirsiniz. İletişim trafiğinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Ticari alanlarda yeni fırsatlar ve yeni anlaşmalara dair olasılıklar oldukça yüksek gözüküyor. Kardeşlere dair konularda da gelişmeler var. Paylaşımlarınız artacak. Ortaklaşa bazı uğraşlar gündeme gelebilir.

30 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ kimsenin anlamadığından şikayetçisiniz. Kendinizi çok iyi ifade edemiyorsunuz. Sızlanmak yerine yeni bir başlangıç yapabilirsiniz

30 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 19" R
Ay
Oğlak
08° 49' 54"
Merkür
Koç
16° 29' 22"
Venüs
Koç
29° 29' 39"
Mars
Balık
28° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 20"
Satürn
Balık
16° 28' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 23"
Lilith
Başak
23° 12' 08"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>