Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun işleri ilişkinizi olumsuz etkiliyor ama siz bunu görmezden geliyorsunuz. Yoksa, bu ilişkiye yeterince önem vermiyor musunuz? Bir partneri olmayanlar için çok önemli bir gün.

Birarkadaşınızla suç ortaklığı yapacaksınız. Suç sizin değil onun. Bu sefer tamam ama her defasında onun açığını kapatamazsınız. Dayanışma kadar uyarıların da önemlidir. Onu uyarmaktan kaçınmayın. Onun da bu uyarılara ihtiyacı var. Kırılmasından korkmanız gereksiz, sizi anlayacaktır.

Bütçeniz için tehlike çanları çalabilir. Bugün büyük bir harcamanın eşiğinden döneceksiniz. Ama bu bütçenizi düşündüğünüz için değil, başka bir nedenle olacak.

Bir yakınınız sizden yardım bekliyor, siz farkında değilsiniz. Çevrenizle daha dikkatli ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeye başlarken ilk adımı atmak sizin için fazla kolay. Bu yol hatalı çıktığında ise bunu genellikle düzeltiyorsunuz ama size pahalıya mal oluyor. Yine bir ilk adımın eşiğinizdesiniz. İlk adımınızın sizi doğru yere götürmesine dikkat edin. Bu ara içki içmek için fazla bahaneniz olacak, ölçüyü kaçırmayın.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:56-11:54 arasında Ay boşluk etkisindeyiz. Aile ilişkilerinden, parasal konulara kadar durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele alınız. Saat 11:54 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşkta tutkuları alevlendiricidir. Arzularınız sizi kendisine tutsak edicidir. Gücü elinde bulunduran taraf olmayı istersiniz. Gerginliğinizin sebebi, içinize attığınız sorunlarınızdır. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıtlığı, bizi değişime yöneltir ve sıkıntılara tahammül edemeyiz. Eskisi gibi anlayışlı olmadığımızı, baskıya gelemediğimizi hissederiz. Maddi-manevi anlamda bir gelişme bekleriz. Saat 17:06 Ay-Satürn görünümü, ek gelir ihtiyacımızı vurguluyor. Şartlar kolay değil, biz de elimizden geldiğince mücadele etmek zorundayız. Bu konuda dış etkenlerin üstümüzdeki baskısını hissediyoruz. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, umutlarımızı yükseltip, ileriye yönelik düşünmemizi, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe koyabilmemizi sağlıyor. Bize olanaklar sunuyor. Eğitimden ticaret hayatına kadar her alanda kendimizi güçlü şekilde ifade etmemizde destek veriyor.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda önemli kararlar alman gerekebilir. Özellikle çalışma ortamında düzenini değiştirmeni gerektiren şartlar gündeme gelebilir. Ama işini sağlama alma önceliği olan biri olarak bu kararları ertelemek isteyebilirsin. Arkadaşların ve aşk hayatındaki belirsizlikler de yavaşça ortadan kaybolmaya başlıyor. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle hayatınızda köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Aile içerisinde bazı sorumluluklarını diğer fertlerle paylaşman söz konusu olabilir. Evde yapacağın değişikliklerin ve ihtiyaçların listesini yapacağın bir akşam geçirebilirsin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre arkadaşlıklarınızla ilgili konularda kendinizi haklı çıkarma çabası içerisinde olabilirsiniz. Bu durum birazcık da olsa gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Hobilerinize vakit ayırmak zihninizi toparlayacaktır.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İletişiminizin hızlı akacağı, zihninizin devamlı meşgul olacağı bir gündesiniz. Beklediğiniz haberleri hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Birçok işle aynı anda uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Mantıklı ve pratik çözümlerinizle kolaylıkla ilerlemeniz mümkün. Arkadaşlarınızla olmak sizi mutlu eder.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Duygusal ihtiyaçlarınıza fazlasıyla cevap veren karşı cinsle tanışarak güzel bir evlilik ve aşk planları yapacaksınız. Evliler ise eşleri ile anlaşma sağlayacaklar.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gündür yaşadıklarınızı gözden geçireceğiniz bir gün olabilir. Organize olduğunuz zaman aranılan insan oluyorsunuz. Geçmişi artık bir kenara bırakarak kararlarınızı yönlendirin. Önemli olaylar sizi harekere geçirecek.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati sizi derin felsefi konulara çeker. İnsanın var oluşu ve toplum içindeki bireylerin rolü ve elde ettikleri gücü sorgulamaktan keyif duyarsınız. Hayatın getirdiği sorumlulukların sonuçlarını keşfetmek sizi eğlendirir. Sevdiklerinize neşe yaymak ve onların yanında yer almaktan keyif duymak yaşam misyonunuz. Hayatın tüm çılgınlıklarını denemek tam size göre.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 12" R
Ay
Balık
21° 23' 05"
Merkür
Koç
18° 57' 01"
Venüs
Boğa
05° 54' 08"
Mars
Koç
02° 47' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 17"
Satürn
Balık
16° 55' 03"
Uranüs
Boğa
22° 34' 32"
Neptün
Balık
29° 01' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 52"
Lilith
Başak
23° 46' 45"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>