Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonunda çok hatalı davrandığınızı anladınız.. Ama geri dönüp bir şeyleri onarma şansınızı kaybettiniz. Onu bırakıp ayrılırken kırıcı davranmış olmanın bedelini ödüyorsunuz.

Son günlerde bir kabus yaşıyorsunuz. İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek.

Biraz daha dikkatli davranmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Bazı büyük ödemelerinizin aslında ihtiyacınız olmadığını, ödeme günü yaklaşırken anlıyorsunuz.

Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir problemin içinde görüyorsunuz kendinizi. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değil. Ama tavırlı davranmanız, biraz kımıldamanız gerekiyor. Yakında bir yolculuğunuz var. İşle ilgili görünüyor. Ama siz bunu aynı zamanda turistik bir yolculuğa döndüreceksiniz. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 04:09 itibariyle Aslan burcunda ilerleyen Ay, güven duygumuzu yükseltiyor. Dikkatleri üzerimize kolaylıkla çekeriz. Girdiğimiz her ortamda farkımız net şekilde görülür. Keyfimiz gayet iyidir. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu,hayatımız ve genel olarak sorumluluklarımız anlamında etkilidir. Bir işi en doğru şekilde yapmak isteriz. İş hayatımızda problemler varsa bunları halletmek için kolları sıvarız. Bir plan ve proje için start veririz. Detaylı düşünürüz. Aktif şekilde olaylara dahil oluruz. Duygular yerini mantığa bıraktığı için, hiçbir şeyin bizi etkilemesine ve iyi niyetimizin kullanılmasına izin vermeyiz. Dakik, oldukça titiz ve bir o kadar hızlıyızdır. Tartışmalarımız verimli, iletişim akılcı, zihinsel enerjimiz güçlüdür. İş kararları böyle bir zamanda doğru şekilde verilir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soğukkanlı tavrından asla ödün vermesen de bazen insanların söyledikleri kafanı günlerce kurcalayabiliyor.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde mücadele vermeniz gereken önemli bir dönem. İlişkilerinize dair bazı sorgulamalar ve kafa karışıklıkları gündemde olabilir. İletişimde sert tutumlardan kaçının.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar, uzaklarla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Hayata bakış açınız hakkında çok şey öğrenebilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade ederken gerginlik hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarla bağlantılı, yabancılar ve yurt dışıyla ilgili konular gündeminize gelebilir, seyahat planları yapabilir, seyahate çıkabilirsiniz. Sınırlarınızı, ufkunuzu genişletebileceğiniz imkanlar arayabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sinirli, hızlı ve düşüncesiz olabilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize karşı aşırı eleştiriden uzak durun. Bazı konuları gereğinden fazla uzatmak sizi zorlayabilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalış çalış çalış, günün mottosu olacaktır. Her ne kadar keyif yapmak isteseniz dehayatı sizi bugün rahat bırakmaz. Toplantılar, yeni fikirleri olgunlaştırır. Eleştirel yaklaşımınızla tüm gerçekleri masaya yatırabileceksiniz. En sonunda en iyiye ulaşmak sizi mutlu eder. Analitik yaklaşımları senteze oturtmalısınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 48" R
Ay
Koç
01° 49' 29"
Merkür
Koç
19° 25' 53"
Venüs
Boğa
06° 46' 60"
Mars
Koç
03° 20' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 21"
Satürn
Balık
16° 58' 38"
Uranüs
Boğa
22° 37' 00"
Neptün
Balık
29° 02' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 15"
Lilith
Başak
23° 51' 30"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>