Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskanıldığınız zaman, kıskançlığın ne kadar yersiz, boş bir duygu olduğunu düşünüyorsunuz. Bu şekilde bir kıskançlıkla bir zamanlar ona neler çektirmiş olduğunuzu unutuyorsunuz.

İş hayatınızdaki son gelişmeler sizi çok üzüyor. Her gün bir arkadaşınızın kapının önüne konulmasına sadece seyirci kalabiliyorsunuz. Kendiniz adına da endişeleriniz ve de önlem arayışlarınız var.

Para durumunuzu yavaş, yavaş yoluna koyuyorsunuz. Partnerinizle birlikte bir para tüketme makinesi gibi geziyorsunuz. Birinizden birinin bu gidişe dur demesi gerekiyor.

İş güvenliğinizle ilgili endişeleriniz gittikçe paranoya haline geliyor. Başarı grafiğinize yeniden bir bakarsanız, biraz daha iç rahatlığıyla çalışmanız mümkün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayacaksınız. Bu da, konuyla ilgili umudunuzu ertelemenize yol açacak. Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda da inatçılık olarak algılanıyor. Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Ay-Aslan burcunda Pazar günümüz başlıyor. Bu enerji, kendinizle barışık ve çocuksu bir doğallığın işaretçisidir. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu canlı duruşunuzla gözlerin üzerine çevrildiğini fark edeceksiniz. Bu hoşunuza gidecektir. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, görüşmelerde sizi dayanıklılık, girişim, var olan sorunları çözüm, alanında deneyimli kişilerle karşılaşma, fırsatları değerlendirme anlamında güç vericidir. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, eğitim-iş-yolculuk-aşk hayatınız ve sizi ilgilendiren tüm konularda etkilidir. Yeni yollar, keşifler ve geleceğe dönük düşünülmelidir. Kişi alıştığı düzen yerine, şimdi farklı alanlarda kendini geliştirmeyi, cesaretli olmayı öğrenecektir. Saat 23:37 Ay-Jüpiter görünümü, hoşça vakit geçirmemizi sağlayan bir enerjidir. Özellikle yeni insanlarla tanışmak, konuşmak hoşumuza gider. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sempatik tavırlarınla dikkat çekiyorsun. Konuşkan, organize yapın özellikle bugün başarılı olmanı sağlıyor.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre iletişimlerinizden özellikle kadınlardan önemli destekler görebilecek ve kendinizi duygusal güvence de hissedebileceksiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı alanda aktif ve daha neşeli olabileceğiniz bir gündesiniz. Kutlamalar ve mutluluk getiren olanaklar da var.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere kullanın.

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinize bağlı olarak yeni gelen haftayla beraber seyahatleriniz, görüşme ve konuşmalarınız artabilir. Aşk hayatınızdan güzel destekler alıyorsunuz ama kafanız bazı konularda hâlâ karışık.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin cesur, değişimlere açık ruhunuza uygun bir pazar günü yaşarsınız. Aniden partnerinizle yurt dışına taşınmaya karar verir, yeni mekanlara doğru yelken açarsınız. Heyecan ve adrenalin bugün yaşamınızın ana teması olur. Atın sırtında giden cesur savaşçı kimliğinizi bugün doya doya yaşayın. Sakın mevcut ilişkilerinizin aniden kopup hayatınızdan çıkmasına izin vermeyin.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 13" R
Ay
Koç
02° 26' 06"
Merkür
Koç
19° 27' 38"
Venüs
Boğa
06° 50' 05"
Mars
Koç
03° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 56"
Satürn
Balık
16° 58' 50"
Uranüs
Boğa
22° 37' 09"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 23"
Lilith
Başak
23° 51' 47"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>