Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aldığınız kararları ona danışmamakla yanlış yaptınız. Siz bir hayatı paylaşıyorsunuz. Bu türden başı buyruk davranışlarınızla devamlı bir şeyleri eksiltiyorsunuz.

Bugün sizinle özel olarak bir konuda görüşülebilir. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor. İşyerinizdeki doyumsuz görüntünüz dikkat çekiyor. Çok yakında uzun bir yolculuğunuz olacak.

Sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça zorlanacaksınız. Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirecek.

Yakında yapacağınız olası bir yolculuktan bazı kayıplarla dönebilirsiniz. Bundan çıkarmanız gereken dersler olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bu kez işe yaramıyor. Çünkü bir zamanlama hatası yaptınız. Ele aldığınız sorun zamanlama konusunda hassasiyet istiyordu. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size komik geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 03:55-07:52 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında güne uyanıyoruz. Ulaşımda tedbirli ve dikkatli olmakta yarar var. Saat 07:27 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, biraz önce bahsettiğim değişim arzusunun her alanda etkili olmasını sağlıyor. Aşk hayatınızla ilgili konular, varsa çocuklarınızla ilgili meseleler üzerinde yenilik anlamında gelişmeler meydana gelebilir. Özgür bir birey olarak denetim altına alan her şeyden uzak durmak istersiniz. Arzularınız sizi uzak diyarlara, farklı yollara doğru çekebilir. Belki de hiç ummadığınız bir yerden gelecek haber bir anda yaşamınızı değiştirebilir. Umudunuzu koruduğunuz sürece ve azimle ilerlediğinizde göreceksiniz ki, imkansız diye bir şey yok hayatta. Bir sürpriz aşk, nicedir beklediğiniz bir yolculuk, geciktiğini düşündüğünüz bir terfi, tayin veya ödül, bir davanın sonuçlanması, bir etkinlikte yer alma teklifi sizin için harika bir günü müjdeliyor olabilir. Neden olmasın ki? Ay-Başak burcu seyri Saat 07:52 itibariyle etkili olmaya başlıyor. Mantığımızı ön planda tutacağız. Hayatın kendi içindeki koşuşturmasına ayak uyduracağız. Düzenleme, temizleme, işler hale getirme yönünde işlerimize ağırlık vereceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm evlatlarımıza canı gönülden başarılar dileğimle,

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hak ettiğin yerde olmadığını düşünebilir ve radikal kararlar almak isteyebilirsin. Önemli biriçin bugün ilk adımını atacaksın.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal işbirliklerinizde daha dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerdeki iletişimsel başarılarınız ile göz dolduracaksınız.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerinizde göremediğiniz taraflar sizi rahatsız edebilir. Sanatsal işlerle ilgilenebilirsiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün içinizdeki coşku sizi kaçamak yapmaya zorlayabilir. İşteki olumsuzlukları yok etmek elinizde.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız, kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken sabah saatlerinde yollardan, uzaklardan veya yolculuklardan yana beklenmedik sürprizler veya kısmetler sizi bekliyor olabilir. Planlı ve organize hareket etmekte zorlanmayabilirsiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde esnekliğiniz ve yeni şeyler tatma arzunuz size kazandırabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız farklı planlar gününüze neşe katacak. Günün tadını çıkarın.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakınlarınızdan alacağınız haberler üzerine farklı düşünceler içine girebilirsiniz. Derece ilginç ve alışılmışın dışında istekler duyabilirsiniz. Aniden karşınıza çıkacak fırsatları fazla düşünmeden değerlendirmeyin.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

18 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 50' 43" R
Ay
Balık
29° 47' 32"
Merkür
Koç
19° 20' 08"
Venüs
Boğa
06° 36' 44"
Mars
Koç
03° 14' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 23"
Satürn
Balık
16° 57' 56"
Uranüs
Boğa
22° 36' 31"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 47"
Lilith
Başak
23° 50' 35"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>