Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz tekdüzeliğini sürdürüyor. Bunu artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış gibi bir haliniz var. Bugünlerde aşkla alakalı tartışmalara bile ilgisiz kalıyor, o tanıdık aşk yorumlarını yapmıyorsunuz.

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyor ve bu ilişkiler yüzünden işinize karşı bir küskünlük yaşıyorsunuz. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir.

Ailenizin bir işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora soktu. Bunu onlara belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Elinizden uzun zamandır bırakamadığınız aşk romanı sizi çok etkiliyor. Ama kendi aşk hayatınızdaki bazı çözümsüzlüklere roman kahramanın gözüyle bakarken hata ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pazartesi günlerinden hoşlanmıyorsunuz. Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey hoşnutsuzluğunuzu iyice arttıracak. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline geliyor. Önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, hem kendinize güvenli hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi destekleyici Ay-Aslan burcu geçişiyle Pazar günümüz başlıyor. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir. Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Hatta sırf bu yüzden de susmak zorunda kalıyor olsanız da buna değeceğini biliniz. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk bilinciyle hareket edilerek,hayatında ve kazanç getirici işlerde duruma olgunlukla bakılmasında etkili olur. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Saat 23:37 Ay-Jüpiter görünümü, ailevi ve finansal konular üzerinde düşünmenin ve gerektiğinde ortaklaşa karar vermenin işaretçisidir. Söylediklerimizin onaylanmasını isteriz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde yapılması gereken işleri ertelediysen akşama tatsız konuşmalar duymak zorunda kalabilirsin.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız harcamalarınızda daha dikkatsiz olabilirsiniz. Yine de kazançlı pazarlıklar mümkün gözüküyor.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZ özenli ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Sürpriz romantik ilişkiler yaşayabilirsiniz..

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimdeki yakın akrabalarınızla konuşmalarınız hızlanabilir. Aile hayatınızda huzurunuz ve keyfiniz yerinde olurken,alanlarınızdaki değişimlerle iyi başedeceksiniz. Kontrolünüzü artırın.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın akışını değiştirecek bir karar alma günü. Daha çokyaşantınızı etkileyen bu karara bir ilişki kalıbı neden olabilir. Acele edip son kararı vermeden önce bir daha düşünün. Olaylar göründüğü gibi olamayabilir. Her konunun altındaki gerçeklik prensibini anlamak en doğrusu olacaktır.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>