Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün küçük bir gerilim yaşayabilirsiniz fakat sevgilinzle aranızdaki duygusal bağ bu problemi çözmeye yetecektir.

İş hayatınızda bugün bazı değişikliklere karşı tepkilerinizi gizleyemeyeceksiniz ve kendinizi rahat hissetmekte zorlanacaksınız.

Parasal açıdan olumlu bir gündesiniz. Bazı birikmiş borçlarınızı kapatma olanağına kavuşacaksınız ve yarım kalmış bazı projelerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Son derece enerjiksiniz ancak bugün enerjinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde zaman zaman gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerle fikir anlaşmazlığınız var. Bu anlaşmazlıklar bugün su üstüne çıkabilir. Sorunları fazla uzatmamaya dikkat etmelisiniz. Ne kendinizin ne de başkalarının keyfini kaçırmayın.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Saat 21:57 itibariyle gerçekleşecek Yeniayın nelere işaret olduğunu anlamak için, günün diğer görünümlerine de bakmamız doğru olacaktır. İlk dikkate değer enerjimiz,  saat 01:05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Bize,  hayatın zorluklarıyla baş edebilmek için öncelikle ilişkiniz ve mesleki konular üzerine eğilmelisiniz. Bu Yeniay, sizin bu meselelere daha fazla önem vermeniz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Saat 03:29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeniayın kazançlı işlere yöneltici, teşvik edici, kendinizi toplumsal aktivitelerde göstermenizi sağlayıcı etkisini işaret ediyor. Eğer siz ne yapmak istediğinizden tam olarak eminseniz,yaşamınızda ve genel olarak toplumsal hayatta ileri adımlar atabilirsiniz. Enerjinizi hangi alana, hangi yeteneğinize odaklamanız gerektiğini düşününüz. Böylece zamanı en doğru şekilde kullanabilirsiniz. Saat 03:36 Ay-Uranüs kavuşumu bu Yeniayın, kişinin kendine bir yol belirlemesi yönünde aktif bir yönü olduğunu işaret ediyor. Biz yeteneklerimizin farkında olursak, uygun bir alanda ilerleyebiliriz. Toplumsal hayatın dışında değil, bilakis içinde olmamız, kendimizin farkında olmamız gerekiyor. Saat 21:57 itibariyle Koç oluşacak Yeniay kariyer konularında etkili olacak. Yeniay zorlayıcı gibi gözükse de finansal konularda da iyice bir gözden geçirmeye ihtiyaç var. Kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı uygulama ve mesleki anlamda yeni girişimde bulunma yönünde etkili olan bu Yeniayın görünümleri, hesabımızı bilerek, bilinçli düşünerek doğru bir yol belirleyebileceğimizin göstergesi oluyor. Yeniayın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize kendinizi doğru ve olumlu bir şekilde sunacaksınız. Mesleki yaşamınıza verdiğiniz önem içerisinde, aile bireylerine de zaman ayırıp, ısrarlı taleplerine kulak vermelisiniz. Aşk hayatınız oldukça mutlu görünüyor. Maddi konularla ilgili paylaşımlarınızın desteklenmesini istiyorsanız çevrenize hoş görünmeye devam etmelisiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal veya maddi anlamda açılabileceğiniz, aşırılıklara kaçabileceğiniz günlerdesiniz. Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir. Dikkat!

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAMINIZDA yapacağınız ufak tefek değişiklikler size ilaç gibi gelecek. Yeniliğe ihtiyacınız var. Eski hesap kitaplar kapansın artık.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün Venüs 120 Jüpiter ile ev alım satımı gerçekleştirebilir, yeni bir eğitime başlayabilir, öğretmenlik, kişisel gelişim, yurtdışı bağlantılı işlerden faydalar elde edebilir, kendinizi sevgiyle daha rahat ifade edebilirsiniz. Eğer eşinizle paylaşmak istediğiniz önemli bir konu veya sizin için önem arz eden bir buluşmanız varsa onu bugün yapmanız sizi mutlu edecektir.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 36" R
Ay
Oğlak
06° 37' 11"
Merkür
Koç
16° 26' 36"
Venüs
Koç
29° 17' 20"
Mars
Balık
28° 39' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 01"
Satürn
Balık
16° 27' 07"
Uranüs
Boğa
22° 16' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 49"
Lilith
Başak
23° 11' 01"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>