Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlusunuz, çünkü ilişkinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sevgilinizin sizin yanınızda kendisini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var, o da sizi bazı konularda baskılıyor.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bir alacağınız epeyce gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Biri size ısrarla yakınlık gösteriyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde her şeye karşı genel bir hoşnutsuzluğunuz var. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz bunalım istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Sonbaharın eşsiz güzellikleri içinde mutluluğun sırrını keşfedebilirsiniz. Biraz iyimserliğe ihtiyacınız var.

19 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:32  itibariyle Ay Boğa burcunda seyrine başlayacak ve  huzur duygusu otomatikman sağlanmış olacak. Bazı mevzularda karar vermek için tüm olasılıkları tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yavaş ve bilinçli bir şekilde ilerlemek gerektiğini bildiğinizden soğukkanlılığınızı korumaya, duygularınızı belli etmemeye çalışabilirsiniz. Saat 10:12 Merkür-Neptün arasındaki olumlu görünüm,  hayata bakış açınızı, kendinize inanmanızı, hayallerinizde yarattığınız dünyayı kurabilmenizi, gönülden sevgi birliğiyle herkesi kucaklamanızı sağlıyor. Ayrıca hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında sizi destekliyor. Olumlu bir ruh bütünlüğü içinde düşündüğünüz zaman, arzu ettiğiniz güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu görünüm ayrıca, hem sosyal çevrenizle ilişkileriniz güçlenir hem de eğitimdenhayatına kadar olan konularda hayallerinizi gerçekleştirme, ideallerinize uygun bir şekilde kararlar verebilirsiniz. Gizli saklı bir takım konularda sezgileriniz size rehberlik eder. Saat 13:29 Venüs-Neptün arasındaki zorlu görünüm, ilişkileriniz, sırlarınız, farklı düşünceleriniz, rakipleriniz ve  sizi çelişkide bırakan her türlü mevzuda gayet dikkatli bir şekilde ve mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Kurduğunuz düşlerin hakikatler çerçevesinde ve gerçekleşebilir olmasına özen göstermek lazımdır. Birilerinin veya kendi kendinizin kurbanı olmak istemiyorsanız gerçeğin sadece gerçeğin peşinde ilerleyiniz. Mantık terazisinde durumları tartınız. O terazi sizi yanılmaktan yanlış kararlardan koruyucudur. Saat 15:23 Ay-Neptün olumlu görünümü, farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür.  Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir. Saat 16:19 Venüs-Kuzey düğüm görünümü,  tarafsız bir şekilde ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önemlidir. İletişimin rolü çok büyük. Aile içinde veya özel hayatımızda bir şeylerin içinden çıkamıyorsak, kafamıza sorular takılıyor ancak cevap bulamıyorsak kendi değerimizden şüpheleniriz. Bu hepimizin başına zaman zaman gelir. Oysaki bu görünüm, konuşarak, derdimizi ifade ederek rahatlayacağımızı söylüyor. Şunu üzmeyeyim, bunu içime atayım diyerek nasıl mutlu olabiliriz? Saat 21:32 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, mali yönden dikkatli hareket etmenin, fazla açılmamanın doğru olacağını gösteriyor. Elimizdekine sahip çıkmalı, kazançlı çıkacağımız hedefler belirlemeliyiz. Saat 23:39  Ay-Mars kavuşum etkisi altında,  hedeflerimiz konusunda fazlasıyla hırslanıyoruz. Önümüze çıkabilecek tek bir engele bile göz yummamız mümkün değil. Hatta içimizden â€'Herşey benim elimde, ben istemezsem şu durumları yaşanması mümkün değil diye düşünürsek güven duygumuzu cilalamış oluruz.  Ayrıca her türlü anlaşmazlık kendiliğinden çözüme kavuşabilir. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

19 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize kendinizi doğru ve olumlu bir şekilde sunacaksınız. Mesleki yaşamınıza verdiğiniz önem içerisinde, aile bireylerine de zaman ayırıp, ısrarlı taleplerine kulak vermelisiniz. Aşk hayatınız oldukça mutlu görünüyor. Maddi konularla ilgili paylaşımlarınızın desteklenmesini istiyorsanız çevrenize hoş görünmeye devam etmelisiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal veya maddi anlamda açılabileceğiniz, aşırılıklara kaçabileceğiniz günlerdesiniz. Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir. Dikkat!

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Mars size cesaret, yeni girişimler ve mücadele isteği getirmekte. Uzun süredir beklemede kalan işleri yeniden ele alabilirsiniz. Bu arada kişiliğinizi ve isteklerinizi daha belirgin biçimde sergileyeceksiniz. Ancak ikili ilişkilerde dengeyi bozmamaya bakmalısınız. Aşırı talepkar da olabilirsiniz. Bu dönemde eve ait konular, bu alanda yatırımlar, değişiklikler gündeme gelebilir. Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz, sezgilerinizden yararlanabileceğiniz günlerdesiniz.

19 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

19 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ilehayatınız açısından muazzam olumlu etkiler alırken, yeniteklifleri ile karşılaşabilir, çalışma şartlarınızda daha çok insana ulaşabilir, faydalı bağlantılar kurabilirsiniz. İlişkilerinizde birlikte yolculuk veya geziler düzenleyebileceğiniz, pozitif iletişime geçebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkiler açısından olumlu fırsatları vurgulamakta.

19 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

19 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>