Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi ayaklarınızın yere basması için sık sık uyarıyor. Sizin ise hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç almayı düşünmediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

İşiniz, eğlenceniz, özel, yaşamanız ve en arka sırada da sağlığınız. Oysa bugünlerde sağlığınızla ilgilenmeniz şart olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında bir arkadaşınızın yaşadığı uzaklara kısa bir yolculuğunuz olabilir. Şartlarını oluşturmaya çalışacaksınız. İçinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir. Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var.

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığı, kendimize yeni bir yol belirlemek isteriz. Problemlerden kurtulmak isteriz. Çünkü keyfimizi kaçıran şeylerin bizim üzerimizde bir hayli etkili olduğunun, bunun da moralimizi bozduğunun farkındayızdır. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü,veya özel ilişkilerde sağlam uzun vadeli planlamalarda bulunmamızı sağlayan bu enerji gayet olumludur. Titizlikle her detay gözden geçirilir. Geleceğe dönük düşünülür. Bu evlilik veya bir ortaklık kararı verilebilir. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumu huzurlu bir zaman diliminin işaretçisidir. Bedenimizi dinlendirmek, sevdiklerimizle olma ihtiyacımız yükselir. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Saat 12:16 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek görünüm, bizim inancımızı, hayata bakış açımızı, insanları, değerlerimizi gözden geçirmemiz yönünde etkili olacak. Bir yanıyla özverili, candan, samimi, sıcak bir şekilde ilişki kurmaya çalışıyoruz. Ancak bu, iyi niyetimizin sınırlarını zorlamalarına izin vermek anlamına gelmiyor. Her şeyin ayarında ve düzgün olması gerekir. Çünkü çalışma hayatında, günlük tempoda sorumluluklar öylesine yoğun ki, sağlığımıza da özen göstermemiz lazım. Şunu idare edeyim, buna susayım veya neden böyle değil de şöyle tarzında hassasiyet içinde olursak, doğru düzgünyapamayız. Zaten bu görünüm, problemlerden uzak durmak isteyen bireyin, zorunlu olduğu görevlerini ihmal edemeyeceğini işaret ediyor. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yol kat etmek istediğin konularda, engelleri net gördüğün bir gün. Karar almak için uygun bir gün değil.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan ilişkilerinizde gerginliklere dikkat! Sizinle ilgili vermek istedikleri kararları sükunetle karşılayıp uzlaşmacı bir tavırla halledip çözümlemelisiniz. Kariyer aksındaki gerginlikleri duygusal bir travma haline getirip büyütmeyin.

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular sizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Bazı konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra işleriniz de aksamalar olabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durup dururken kırıcı olduğunuzun da farkına varın artık. Özellikle aşk konusundaki tartışmalara son verin. Aksi halde yalnız kalabilirsiniz. Sevgiliniz sizi çok seviyor.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim, hukuk, medya, yabancılarla yapılacak olan girişimlerinizde engellerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Birseyahatinizde ertelenmeler, sıkıntılar oluşabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca odaklanacağınız meseleler öncelikli olarak hayatınızın krizli alanları olacaktır. Vergiler, krediler, sigorta ve devlete ait ödemeleri halledip özgürleşmek isteyebilirsiniz.Diğer taraftan libidonuz artabilir ve teklifsiz ilişkilere çekilmek isteyebilirsiniz. Ölüm ve metafizik konularda araştırıcı olabilirsiniz. Gündelik olarak ise yine Ay'ın Terazi burcu geçişinden etkileneceksiniz. Ailenizle ve komşularınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir. Biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Uzlaşma enerjisi ailenizi ısıtacaktır.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 05"
Ay
Kova
24° 27' 58"
Merkür
Koç
17° 50' 44"
Venüs
Boğa
03° 35' 33"
Mars
Koç
01° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 56"
Satürn
Balık
16° 45' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 04"
Neptün
Balık
28° 58' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 37"
Lilith
Başak
23° 34' 16"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>