Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun ilişkinizde kısa bir zamanda problem olacağına inanıyorsunuz. Sevgilinizle yakınlığı sizi tedirgin ediyor. Birinin özel ilişkinizde bu kadar yakınınızda olmasından hoşnut görünmüyorsunuz İş Durumu:Barışı nasıl sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok gibi. Yetkiliniz, siz alttan alıp üstüne gitmedikçe davranışlarını iyice kabalaştırarak, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlamaya çalışıyor olabilir.

Önümüzdeki günlerde bir satın lama karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz.

Bazı durumlarda karşı çıkış biçiminiz pek yapıcı olmuyor. Yakınınızın arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor gibi.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız. İleri boyutlara varmış duyguların, en azından önünden çekilmek durumundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor. Daha sağduyulu davranışlar, sağlam kişiliğinize daha uygun düşecek. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında Güneş-Kova burcunda ilerleyecek. Bu bir aylık bu süreçte, ilişkilerinizi, bağlantılarınızı, mali durumunuzu, çıkarlarınızı koruma anlamında akıllı davranmakta yarar var. Özel, parasal veyahayatınızda birileri sizi önemsemiyorsa, canınız sıkılabilir. Aradığınız duygusal güveni bulmakta, kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Mali konularda dikkatli olunuz. Saat 01:13 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisinde, aşkta tutkuluyuz, arzuluyuz ve sevgimizi hissettirmekten yanayız. Ancak karşılık görmek, mutlu edilmek, fark edilmek, tatmin olmak istiyoruz. Sadece kendine dönük düşünen, ne yaptığını bilmeyen, her an çekip gidecekmiş gibi hareket eden biriyle berabersek kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Buna katlanmamız da pek mümkün olmaz. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, özgüveniniz ilişkinize, çalışma hayatınıza ve sağlığınıza olumlu şekilde yansır. Kimsenin etkisinde kalmadan, sizin için neyin gerekli olduğunu bilerek karar verirsiniz. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü, bir yolculuğun, görüşmenin işaretçisidir. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, aşkı zihnimizin derinliklerinde yaşamamız ve hissetmemiz adına bizi destekliyor. Güven duygumuz yükseliyor ve sevginin hayatımızda ne kadar önemli bir güç olduğunu tekrar hissetmemizi sağlıyor. Bu anlamda gayet olumlu. Ancak bir ilişkiye başlamak, yeni bir karar vermek tüm şartları bir daha gözden geçirmemizde de yarar vardır. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, olayları büyütmeden gerçekçi olmanız anlamındadır. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerin güç kazanıyor. Sevdiklerinle dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsin.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ve aşk enerjisi hayatınızı tatmin eden bir noktaya gelecek. İlişkilerde iletişimin ve atılan adımların önemli hale gelmesi mümkün.Sosyal ortamlardan gelen davetleri kaçırmayın. Size uzatılan zeytin dalına olumlu yaklaşımla karşılık vermeye dikkat edin.  

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Kendinizi daha sanatsal yollardan ifade etmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcama yapmak size iyi gelecektir. Bugün işlerinizde şanslısınız. Sorumluluk aldığınız konular gündeminizi etkileyebilir. Gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş burç değiştirerek Kova'ya ilerliyor. Ortak paylaşımlar,ve para konuları yaşamınızda daha etkin ve önemli bir rol oynamaya başlarken karşınıza güçlü erkekler çıkabilir. Mücadele gücünüzü sınamak isteyeceğiniz, köklü dönüşümler yaratmak arzusunda olabileceğiniz bir ay geçirebilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve eğlence hayatınız oldukça hareketleniyor. Bu hareketin içinde daha fazla yer almak isterken,hayatınızdaki yoğunluk istediklerinizi hayata geçirmenize engel olabilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemli konulara merakınız artacaktır. Bilhassa özel hayatınızda, çocuklarınız ve eşinizle ilgili sır tutmanız gereken bir mesele karşınıza çıkabilir. Spekülatif işlere merakınız artabilir.Kumar, borsa ve benzeri konularda hamleleriniz olabilir. Su sporlarına ilginiz artabilir. Kapalı bir yüzme salonuna kayıt yaptırabilirsiniz. Dalış kulübüne üye olabilirsiniz. Esrarengiz yayınlara ilginiz artar. Polisiye, korku, gizem türü filmler ilgi alanınıza daha fazla girebilir. Çalışanlarınızın fikirlerinize itaat etmedikleri asap bozucu bir altı günlük etkiye sahipsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hoşlandığınız kişinin tembelliği ilerde sorun yaratabilir. Onun bencilliğine karşı dikkatli olun. Olayları çözmek sizin elinizde. Bu arada rejiminizi ihmal etmeyin. Sağlığınıza dikkat etmelesiniz.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 12' 44"
Ay
Kova
20° 44' 31"
Merkür
Koç
17° 42' 33"
Venüs
Boğa
03° 16' 03"
Mars
Koç
01° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 14"
Satürn
Balık
16° 44' 09"
Uranüs
Boğa
22° 27' 09"
Neptün
Balık
28° 57' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 44"
Lilith
Başak
23° 32' 31"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>