Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu ne kadar sevdiğinizi gittikçe daha iyi anlıyorsunuz. Ona bağlılığınız her gün biraz daha artıyor. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe gülüyorsunuz.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi sekteye uğratmadan nasıl kotarabileceğinizi düşünüyorsunuz. İşyerinizde bu konuda birilerine açılmaya da haklı olarak cesaret edemiyorsunuz.

Birikiminizin kenarda atıl kalmasını istemiyor, onu çalıştırmayı düşünüyorsunuz. Paranızı borsa, banka gibi klasik yatırımlarla hareketlendirmek yerine bir işte kullanma fikriniz var.

Önümüzdeki günlerde canınızı sıkacak bir bilgiyle yollara düşeceksiniz. Ama dönüşte birçok şey halletmiş olarak, mutlu dönmeniz çok mümkün görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız. Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz.

21 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Ay-Terazi burcu geçiş etkinliğinde güne uyanıyoruz. Uyum ve paylaşım son derece önemlidir. Siz veortağınız adamakıllı bir gözden geçirmede bulunmalısınız. Sorunlarınızı, nasılsa düzelir diyerek ele almak yerine, aranızdaki iletişimi açıklık ve dürüstlük çerçevesi içinde oluşturmak gayet önemli. Birbirinize sorular sorarak, nerelerde problemler yaşanıyor bunları konuşmanızda yarar var. Evdeki huzur, ailenizle olan paylaşımı bugün daha fazla önemseyeceksiniz. Paylaşımda bulunmaktan zevk alacaksınız. Saat 20:00 Ay-Pluto görünüm etkisinde güvenceniz, ilişkiniz vehayatınızın önemini vurgular. Kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu korkuların size bir faydası yok. Durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Arzu ettiğiniz ne varsa, sizinle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

21 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için çok özel bir insanın rahatsızlığı ve onunla ilgili tedavi süreçleri sırasında destek olmak isteyeceksin.

21 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınız ve çalışma şartlarınız gündeme gelerek yeni bir arayışa girmek isteyebilirsiniz. Ofis arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişimler gündeminizi yoğun tutabilir.

21 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizde değişiklikler olabilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Babanızın sağlığıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Mücadele vereceğiniz zamanlar var.

21 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızı karıştıran bir konuda aslında gerçekleri hissediyor yada biliyorsunuz fakat ısrarla sessiz kalmayı seçiyorsunuz. Vakit kaybediyorsunuz.

21 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki ilişkilerinizde her şeye tek bir açıdan bakmamaya çalışın. Bugün aklınız çözüme yönelik çalışabilir. İş hayatınızdaki önemli değişimler parasal olarak işinize yarayacak.

21 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihniniz son derece karışık. Yolda giderken yanlış yöne sapabilirsiniz. Aradığınız adresi bulmakta zorlanırsınız. Kanma, kandırılma, dolandırılma ihtimaliniz oldukça yüksek, kimseye güvenmeyin. Size sunulan, anlatılan, vaat edilen konuların aslını astarını kontrol etmeden hemen inanmayın. Bankada, internette vb. noktalarda şifre unutmalarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Koyduğunuz eşyaların yerini kaybedersiniz.

21 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

21 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 20' 12" R
Ay
Koç
07° 13' 14"
Merkür
Koç
19° 41' 29"
Venüs
Boğa
07° 14' 12"
Mars
Koç
03° 37' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 32"
Satürn
Balık
17° 00' 27"
Uranüs
Boğa
22° 38' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 27"
Lilith
Başak
23° 53' 57"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>