Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka hiç beklemediğiniz bir anda yakalanabilirsiniz. Aşk çevrenizde dolaşıp duruyor, hazırlıklı olun. Onu görebilmeniz için, ona çoktandır kapadığınız gözlerinizi biraz aralamanız gerekecek.

Dün öğrendiğiniz bir şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak. Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek.

Harcamalarınızı biraz daha kısmanız gerekiyor. Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz.

Bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde sevimsizleşeceğe benziyor. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getiriyor, yapmıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde tatil amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olacak. Bu yolculukta hoş tanışmalar yaşayacaksınız.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:20 Ay-Merkür kavuşumu, çevremizde olan biteni iyi bir şekilde gözlemleriz. Bazen her şey gözümüze ters gözükür. Bunları düzeltmek isteriz. insanların tavırlarına, temizliklerine, duruşlarına önem veririz. Yakınlarımız, ailemiz, komşularımız, oturduğumuz çevreyle ilgileniriz. İçimizden gelen bir dürtüyle, yanlışlara ses çıkarırız, eleştiririz. Saat 05:46 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Saat 10:32 Güneş-Chiron karşıtlığı, eğitimdenhayatına kadar her alanda kadere teslim bir şekilde yaşamanın, esen rüzgarlara kendimizi bırakarak uçuk hayallerin peşinden koşmanın doğru olmayacağını, bizi birilerinin kurtarmasını beklemek yerine, sabırlı ve azimli davranarak gelişebileceğimizi, büyüyeceğimizi işaret etmektedir. Katı, inatçı veya tam tersine aşırı uyumlu davranmak nasıl yanlışsa, endişeli, memnuniyetsiz bir kişi olmanın da sakıncalarını bilmeliyiz. Saat 13:35 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, derinden derine ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Saat 22:10 Ay-Satürn görünümü, sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Ancak bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini çok iyi ifade edemediğin konular, etrafındaki insanların kafasında farklı fikirler oluşturabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

19 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize ve evinize karşı yapmanız gerekenler ön planda olabilir. Yakın çevrenizle planlar yapabilir, hızlı bir gün geçirebilirsiniz. Başkalarını daha fazla düşünme gibi etkileriniz yüksek olacak.

19 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Başak burcunda seyahati sizi kısa ya da uzun yolculuklara taşıyabilir. Kardeşinizle bir konuyu etraflıca konuşup, hızlı çözüm üretebilirsiniz. Web tasarımınızı tamamlar, blog, kitap, makale, eleştiri yazmaya ya da editörlük yapmaya ilgi duyabilirsiniz. Komşularla gıybet için bunda daha harika bir gün olmaz. Çay içip keyfe dalmak, artık sizin de hakkınız.

19 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 09" R
Ay
Koç
00° 24' 06"
Merkür
Koç
19° 21' 51"
Venüs
Boğa
06° 39' 49"
Mars
Koç
03° 15' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 59"
Satürn
Balık
16° 58' 09"
Uranüs
Boğa
22° 36' 40"
Neptün
Balık
29° 02' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 55"
Lilith
Başak
23° 50' 51"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>