Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kurmayı düşündüğünüz ilişki sizi biraz yoracak gibi görünüyor. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuzu düşünenleri ciddiye almalısınız.

Yetkililerinizle uzlaşamadığınız konular var. Çaresiz daha politik davranmak zorundasınız. Uzlaşmacı davranarak uzlaşmamak da mümkün olabilir. Düzeltmek istediklerinizi başka türlü düzeltemeyeceksiniz.

Bugün size ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen boşuna bekleyeceksiniz. Böyle bir ihtimale hazırlıklı olduğunuz için bunun sıkıntısını yaşamayacaksınız.

Birçok insan gibi sonradan pişmanlık yaşama huyunuz pek yok. Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız bir öğüdü iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. İyi dostlarınız var. Bunu bu konudaki seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğinize, dostluğa bağlılığınıza borçlusunuz. Yakın bir zaman içinde bir yolculuğunuz olabilir. Bunun ne tür bir yolculuk olacağı belli olmasa da, sevineceğiniz bir yolculuk olacağı kesin görünüyor.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, yeni haftaya saat 03:55-07:52 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde adım atıyoruz. Maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Saat 07:27 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm,hayatınızla ilgili konularda prensiplerinize uygun ve istediğiniz şekilde çalışma arzunuzu işaret ediyor. İş ilişkilerini fazlasıyla önemsiyorsunuz. Size karşı tavır alınmasından, birilerinin örnek olarak gösterilmesinden hiç hoşlanmıyorsunuz. Bu yüzden de bazen hassas tepkilerde bulunuyorsunuz. Bu görünüm sizi, farklı yöntemlerle çalışma, yenilikte bulunma, kimsede olmayanı ortaya koyma anlamında fayda sağlayabilir. Böylece parasal açıdan arzu ettiğiniz çıkışı gerçekleştirebilirsiniz. Alınganlık yok tamam mı? Saat 07:52 Ay-Başak burcu geçişiyle, özverili davranmanın sınırlarını iyi belirlemeli ayrıca eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Bizim için kıymetli olan her konuda mükemmellik ölçümüzü ılımlı bir ayarda tutmamız yerinde olur. Bu saat sonrası çevremizdeki insanları gözlemleyeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm evlatlarımıza canı gönülden başarılar dileğimle,

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbi boş olan Yengeç burçları eski aşklarını aramak isteyebilir. Dargın olduğun arkadaşlarından haber alabilirsin.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Yöneticileriniz ile ilgili radikal kararlar verip yüzleşmeyin.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazla yormamaya çalışın. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kadınlardan alacağınız destekler olabilir. Gün içinde kadınlarla ilgili konularda bitişler olabilir. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almak için acele etmeyin. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde ev ve ailenizden göreceğiniz destekle kendinizi beklenmedik şekilde iyi hissedebilirsiniz. Ailenizin yanınızda olmasını beklemeseniz de sürpriz çıkışlara hazır olmalısınız. Günün geri kalanında evinizle ilgilenebilirsiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda, parasal konularda şanslı etkilere sahip olacaksınız. Farklı ilişkiler ve olaylar, beklediğinizden daha fazla para kazanmanıza veya parasal bağlantılar içine girmenize neden olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlı ve sakin davranabileceğiniz bir gün. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Parasal sıkıntılarınız da giderek azalıyor. Yeni planlar yapabilir, geleceğe yönelik çalışmalar yapabilirsiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 05" R
Ay
Koç
04° 09' 53"
Merkür
Koç
19° 32' 36"
Venüs
Boğa
06° 58' 48"
Mars
Koç
03° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 59' 25"
Uranüs
Boğa
22° 37' 33"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 46"
Lilith
Başak
23° 52' 34"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>