Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkinizde bir takım karmaşalar yaşayabilirsiniz. Yine de aşk ilişkinizde hevesli ve enerjik tavırlarınızla sevdiğinizi etkilemekte başarılı olabilirsiniz. Yapacağınız çok şey var ve bu belki de sizi bir miktar rahatsız ediyor. Daha sağduyulu davranmaya bakın.

Bugün ortaklık konularında ihtiyacınız olan olumlu etkiler mevcut. Sağlığınız ve işlerinizin yolunda gitmesi için moralinizi yüksek tutun. Hareket dolu, enerjik bir gün. Yeni tanışmalar mümkün.

Bugün kısa yolculuklar gündeme gelip, çevrenizle iletişiminizde artış olabilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkabilirsiniz. Eviniz ve ya sevdikleriniz harcamalar yapmanız söz konusu olabilir.

Sorumluluklarınızı daha fazla ciddiye almalısınız. Eğer aklınıza ilk ya da kolay geleni yapmaya çalışırsanız ileride hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile yaşantınız ve güvenliğiniz konusunda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız. Kendinizi enerjik hissetmenize rağmen, vücudunuzda hassasiyet gözleyebileceğiniz bir gün. Yaşamınızda yenilikler yapmayı arzu edebilir ve bu konuda planlar yapabilirsiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler güne, sizin öz burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz. Bugün anlaşılmak istiyorsunuz. Söylediklerinizin dinlenmesi son derece önemlidir. Eğer aradığınız güveni karşınızdaki kişide bulursanız ilişkiye girmekten çekinmezsiniz. Yeter ki, karşınızdaki kişi buna değecek biri olsun. Ancak sizi kıskandırmaya, üzerinizde baskı kurmaya, sizi başkalarıyla bir olup çekiştirmeye kalkışırsa vay haline. Siz, karda yürüyüp izini belli etmez dedikleri insanlardan hoşlanmıyorsunuz. Evet, belki siz de çoğu zaman böyle davranıyorsunuz. Ama başkası böyle yaptığında hele bu kişi sevdiğiniz biriyse sabır göstermeniz pek kolay değil. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızdan ailevi yaşantınıza kadar önemli konularda, derinlemesine tahlilde bulunmanın doğru olacağını gösteriyor. Bir hayli tutkulusunuz. Başarı, alkışlanmak, yeni bir şeyler yapmak arzunuz bir hayli yüksek. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen garip bir yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verebilirsiniz. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınızda yoğunlaştığınız konuların sizi olumlu etkilediği gerçek. Bazı planladığınız konuların sizin tarzınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Gizli duyguların sizi etkilediği bir gün. Alınganlık göstermeniz için hiçbir neden yok. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz.

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir. Nostaljik anlar yaşayabilir veya duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl yaşadıklarınızın üzerinden geçerek yaşadıklarınızın sonuçlarını değerlendirebileceğiniz bir gün.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin en iyisini yaşamak, en iyisine sahip olmak istiyorsunuz. Böyle olmayıncada isyan ediyorsunuz. Hataları hep çevrenizde aramayın.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde bakış açınızı pozitif tutarsanız, son derece iyileştirici ve dönüştürücü etkilerin hakim olduğu, spiritüel çalışmalardan maksimum fayda elde edeceğiniz bir enerji sözkonusu iken, akşam saatlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle olumlu görüşmeler yapabilir,hayatınızla ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 22" R
Ay
Balık
25° 56' 13"
Merkür
Koç
19° 09' 24"
Venüs
Boğa
06° 17' 14"
Mars
Koç
03° 01' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 56' 37"
Uranüs
Boğa
22° 35' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 55"
Lilith
Başak
23° 48' 50"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>