Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hobilerinizle ilgilenmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi mekanınızda bulunma isteğiniz güvenlik ihtiyacınızdan da kaynaklanıyor. Bugün dostlarınızla evinizde buluşmak isteyebilir ve hoş saatler geçirebilirsiniz. Duygusal karmaşa hissedebilir, sevgiden bunaldığınız anlar yaşayabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Mali ortaklıklar, parasal konular, ilişki ve güvencemiz. İşte bütün bunların gözden geçirildiği bir zamandayız. İlişkimizin bize kazandırdığı kaybettirdikleri, ortaklık ilişkimiz olan kişilerle her türlü finansal konular, yenilik anlamında düşündüğümüz işlerin bize olan artıları ve eksileri, tümüyle ele alınma vaktidir. Her bir ayrıntının doğru şekilde analiz edilmesi için, aklımızı kullanma vaktindeyiz. Kredi, başkalarından elde edilecek gelirler, girişimler, başvurular, hisseli paralar, kredi kartı ve online yapılan alış satış işlemlerinde dikkatli olalım.İş hayatınızla ilgili konularda da bu süreçte özellikle, ortaklaşa yapılacak işlerde, projelerde, işlerde bilgi sahibi olalım, baştan savma işler yapmayalım. Bu süreçte, olan bitenleri gerçekçi şekilde gözden geçirmek de o kadar önemli. Yeni ilişkiye başlayanlar, karşılarına çıkan kişinin veya kendilerinin bir ilişkiden ne beklediklerini en başından dürüstçe konuşmalısınız. Ve hepsinden önemlisi, hemen karar vermemelisiniz. Onu iyice tanıyınız. İlişki meselelerinde geri hareket süresince bir daha düşünmek, yeniden duruma bakmak yararlı olacaktır. 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ay iki haftalık süreç içerisinde, ikili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlarınızı devreye sokabilir. Ancak, Merkür gerilemesi olması bu alanda atılacak adımlar için bir süre daha beklenmesinin daha iyi olacağına dikkat çekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminize gelebilir. İş arkadaşlarınızla olan iletişimde aksamalar olabilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki sıkışmalar sizi keyifsiz kılabilir. Kişisel yeteneklerinizle işlerin üstesinden geleceğiniz zamanlar var. Öğleden sonra gençlerle ilgili olaylara katılmak isteyebilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Nasıl davranacağınızı bilmediğiniz taktirde düşündüklerinizi kolay gerçeğe dönüştüremeniz zor. Zıtlaşarak sonuca ulaşamazsınız.

19 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde önemli ve pozitif görüşmeler yapabilir, hemhayatınız hem de özel yaşamınızda istediğiniz haberleri alabilir, sosyal ortamlarda öne çıkan kişi olabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde aile ortamı ve evinizde sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebileceğiniz, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

19 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

12 Haziran'a kadar önemli para işlerinden kaçının. Borç almayın, vermeyin, kredi çekmeyin. Merkür gerilerken, eski ödemelerinizi ve borçlarınızı kapatmak için uğraşabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Göksel enerjiler bugün mücadele tarzınızda daha bir yumuşama işbirliğine yanaşmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Bu etki altında isteklerinizi hayata geçirmek için çaba göstermekten çekinmeyin. Mesleki alanda farklı bilgiler edinebilir, kendinizi belli bir grubun içinde cesaretle gösterebilirsiniz. Liderlik gücünüz yükseleceği için etrafınızdaki insanlara öncülük yapabilirsiniz. Tabi bunun dozunu iyi ayarlamak kaydıyla. Acil durumlarda ve olaylarda sert tepkiler vermek yerine, uzlaşıdan yana olarak çözüm bulmaya çalışınız. Yeni ve bilinmedik yöntemler deneyerek, mesleğinizle alakalı yeni gelişmeleri takip ederek veya bizzat uygulayarak bu enerjiden istifade edebilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

19 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 59' 36" R
Ay
Koç
02° 01' 41"
Merkür
Koç
19° 26' 28"
Venüs
Boğa
06° 48' 01"
Mars
Koç
03° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 32"
Satürn
Balık
16° 58' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 03"
Neptün
Balık
29° 02' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 17"
Lilith
Başak
23° 51' 36"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>