Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın konumu, size hareket ihtiyacı ve aşkla ilgili konularda yeni kararlar getirebilir. Duygusal reaksiyonlar hakim olmamalı. Yanlış seçimlerde bulunma ve hayal kırıklıkları yaşama ihtimaliniz var.

Pratik düşünmek ve hareket etmek gereken bir günde olduğunuz söylenebilir. Çalışma gücünüzü somut hale getirmek için uğraşırken sabah saatlerinde çıkan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Özellikle parasal konular dikkat çekiyor. Bugün ani kararlarla yapabileceğiniz harcamalarda daha özenli olmalısınız. Birikimlerinizi ve parasal konuları ilgilendiren konular ön plana gelebilir. Harcamalarınızda daha akılcı olmaya bakın.

Ortaklaşa işler yürütüyorsanız, alacağınız teklifleri dikkatle gözden geçirmeniz gerekebilir. Yeni anlaşmalar kazancınızı etkilemekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle ilişkileriniz ve yapabileceğiniz çok sayıda kısa yolculuk olabilir. Eğlenceli aktivitelerde bulunabileceğiniz ve dost ortamlara girebileceğiniz hareketli bir gün. Ay, yakın çevrenizle güvene dayalı ilişkilerinizin güçlenebileceğini belirtiyor. Eğlenceli toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 16:56 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre, ilişkiniz ve parasal konulardaki kafa karışıklığının işareti gibidir. İşin ilginç yanı, konuşurken farkında olmadan, eğer şu şöyle olmasaydı ben şimdi bu durumda olmazdım, eğer oböyle sonuçlanmasaydı şimdi hayatım daha düzenli olurdu, eğer ona rastlamasaydım bu kadar vakit kaybetmezdim gibi cümleleri sıkça kullanabilirsiniz. Şimdi aynı kelimeyi ben de tekrarlamak zorundayım. Eğer böyle düşünmek ve böyle rahatlamak sizi doyuma ulaştırıyorsa buyurun kullanın. Ancak siz de biliyorsunuz ki, bunun bize pek bir faydası yok. Yapılması gereken öncelikle kendinize dürüst olmaktır. Yani canınızı sıkan her ne ise gerçekçi bir şekilde düşünerek geçmişe bir sünger çekerek neler yapmalıyım sorusunu kendi içinizde cevaplamaya çalışmaktır. Saat 16:56 itibariyle Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay,  yuva kurma ve kendi yaşamınızı yönlendirme konularında daha istekli olmanız anlamındadır. Güven dolu yaşama hayalleri kurabilirsiniz. İçgüdüsel olarak güvenliğinize önem verirsiniz.  Çevrenizdeki insanları öylesine gözlem altına alırsınız ki, size göre bir insanı tanımadan önce onun hakkında iyi bir şeyler söylemek mümkün değildir. Bu durum doğal olarak günün geri kalanında, hassas olmanız,  kendinizi koruma altına almanız şeklinde tavırlara yol açabilir.Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer çalıştığınızyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişiktekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Bazı anlaşmalarınızı gizlerken, düşüncelerinizi saklamak isteyeceksiniz. Aşk konusunda; yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmeli, size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, olaylar ve olanaklar hangi yoldan ilerlemeniz gerektiğini daha rahat görmenizi sağlayabilir. Daha bilinçli ve düşünceli olmanız durumunda, en doğru yolu seçebilecek konumda olabilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde eksik kalan işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etkileyici kişilerle görüşebilir ve beklediğiniz yardımı alabilirsiniz. Bu arada uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ile haberleşebilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal konularınızı sabah saatlerinde halledebilirsiniz. Çok büyük parasal işlere kalkışmamalısınız. Öğleden sonra dış ortamlar içinde olmaktan keyif alacaksınız. Seyahat planlarınız sizi heyecanlandırıyor.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğer çalıştığınızyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişiktekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Bazı anlaşmalarınızı gizlerken, düşüncelerinizi saklamak isteyeceksiniz. Aşk konusunda; yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmeli, size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 32" R
Ay
Balık
29° 59' 43"
Merkür
Koç
19° 20' 42"
Venüs
Boğa
06° 37' 46"
Mars
Koç
03° 14' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 35"
Satürn
Balık
16° 58' 00"
Uranüs
Boğa
22° 36' 34"
Neptün
Balık
29° 02' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 50"
Lilith
Başak
23° 50' 40"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>