Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızdaki gelişmeler hayatınıza canlılık getirebilir. Sevdiğinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte gezmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir, aşk konusunda düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.

Kendiniziyerinizde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabileceğiniz görülüyor. Mesleki konularda sorumlu bir görev bilinciyle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.

İletişim konusunda son derece aktif bir gündesiniz. Yakın çevrenizde birçok kısa yola gidebilir veya sürpriz misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmaların gündemde olabileceği bugün kardeşlerin veya dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.

Parasal konularda daha dikkatli olmak gerekiyor. Kişisel kazancınıza güvenseniz bile olası büyük harcamalar başkalarının kaynaklarını da gerekli kılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay, bugün ruhsal açıdan sizi destekliyor. Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek. Rahat açılar alacağınız bugün, etrafınızla oldukça barışık olabilir, yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahatler konusunda yüksek motivasyonlara sahip olabileceğiniz görülüyor.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş süresi, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için,  kimlerle ortaklaşayapıyor, yaşıyor, paylaşımda bulunuyorsanız bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Kararların gayet akıllıca ele alınması gerekiyor. Eğer bir güvensizlik söz konusu ise, eğer bir şeyler sizi kırıyor, incitiyor, kafanızı karıştırıyorsa problemin köküne inmek ve mantıklı düşünmek lazım. Uzun vadeli düşünmek lazım Hayatınıza öylesine giren bir kişiye sırlarınızı, mahremiyetinizi açamazsınız. Köklü bir ilişki için, dürüst ve güvenilir insanları tercih ediniz. Muhasebe evraklarınızı, miras, hisse paylarınızı, vergilerinizi mutlaka gözden geçiriniz. Birisine kefil olmadan önce veya bir borcun altına girmeden önce iyi düşününüz. Eğitim,özel ilişki, ortaklık  veya hangi sebeple olursa olsun geleceğiniz söz konusuysa sağlam olana yöneliniz. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşum desteğiyle, yaşamınızla alakalı konularda ve  aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde olumlu yönde düşünebilirsiniz. Gelişmeler umut verici olabilir. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  aklınız bir meseleye tamam derken, duygularınıziçine karışarak bunun tam tersini size fısıldayabilir.  Bir yanınız kendini düşünmekten yanadır, ancak durumlar başkalarını hesaba katma mecburiyetinizi işaret eder. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,  

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun duygularınızla başınız dertte olmasına rağmen, kendinizi istediğiniz gibi denetleyebiliyorsunuz.Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerliyor ve kişisel sorgulamanızı arttırıyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek için elinize geçecek olan farklı fırsatlar söz konusu. Uzun yol planları olanlar için, yaratıcılık isteyen konumlar söz konusu olacak.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, olaylar ve olanaklar hangi yoldan ilerlemeniz gerektiğini daha rahat görmenizi sağlayabilir. Daha bilinçli ve düşünceli olmanız durumunda, en doğru yolu seçebilecek konumda olabilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif alacağınız kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için daha çok konuşma isteği içinde olacağınız zamanlar var. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gündesiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN süredir ihmal ettiğiniz yakın dostlarınızı mutlaka aramalısınız. Vurdumduymazlığınız karşısında şaşkınlık yaşıyorlar.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak eğlenceli, mutlu ve neşeli hissederken, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, ilişkilerinizde heyecanlı ve mutlu bir ruh hali ile keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde aşk hayatınızda romantik bir zaman dilimi sözkonusu iken, buluşma ve görüşmelerde yer alabilir, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kredi, banka, faiz, vergi, stopaj, ortaklaşa elde edilen gelirler alanlarında kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Maddi anlamda beklentilerinizin hızlı gelişmelerle istediğiniz yönde gerçekleşeceği bir gündesiniz. Hukuksal konularda sıkıntıları olan Akrep’ler, problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği oldukça sabırlı insanlarsınız fakat her şey bir yere kadar… Sizin sabrınızı zorlamak hiç kimse için olumlu sonuçlar doğurmayacaktır. Bekar Akrep’ler, bugün eski sevgiliniz pişmanlıkları ile karşınıza gelebilir ve duygusal bir konuşma ile sizi etkileme çabası içine girebilir. Duygularınızla aklınız aynı mesajı veriyorsa karar sizin.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 50' 19" R
Ay
Balık
29° 41' 26"
Merkür
Koç
19° 19' 51"
Venüs
Boğa
06° 36' 13"
Mars
Koç
03° 13' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 18"
Satürn
Balık
16° 57' 54"
Uranüs
Boğa
22° 36' 30"
Neptün
Balık
29° 02' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 46"
Lilith
Başak
23° 50' 32"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>