Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı aşırı mantıksal hareketler sergiliyorsunuz ve ilişkinizde duygusallığa yer vermiyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin sizden soğuması söz konusu olabilir.

İş çevrenizdeki insanlara karşı saygıdan eksik etmiyorsunuz ve çok seviliyorsunuz. Bu sayede kendinize geniş birçevresi edindiniz ve kariyeriniz konusunda önemli bir adım attınız.

Harcamalarınıza ağırlık verdiniz ve bu konuda çok dikkatsiz davranıyorsunuz. Böyle devam ederse ay sonunda sıkıntıya düşebilirsiniz.

İletişimlerinizde bir artış olabilir ve bu hoşunuza gidecektir. Karşınıza çıkan fırsatları olumlu olarak değerlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunsuz ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Aslında kafanız karışık ve bir konuda pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün hissettiğiniz bu pişmanlığı bir dostunuzla paylaşabilirsiniz. Ondan duyacağınız güzel sözler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ailenizden birisinin size beklemediğiniz bir yardımı olacak.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma günümüzü astrolojik olarak belirleyen iki görünümden biri olan, saat 04:56 itibariyle etkili, Venüs-Pluto karşıtlığı, saat özellikle ilişki konusunda  bağımlılıklarımızı, tutkumuzu yoğunlaştırıyor. Bir yandan bize ait olana, alıştığımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz diğer yandan sahip olduğumuz hiçbir şey olmadığını fark ediyoruz. Sanki bir oyunu tek başına oynuyor gibiyiz. Senaryoyu yazan biz, oyuncuları tespit eden biz, ancak oynanan oyunun bizi tatmin etmediğini kabul etmekten kaçıyoruz gibi. Korkularımız var. Kaybetmekten, reddedilmekten, bilinmezlikten, yanılmaktan kaçıyoruz. Bile bile lades demeye hazırken bir anda geri dönüp kendimize kızıyoruz. Gerçeği kabul et diyen iç sesimize kulak vermek ise işimize gelmiyor. Doğal olarak  yine aynı çıkmaza sarılıyoruz. Günü olumlu geçirmenin yolu ise kendi kendimizle olan bağımızı koparmadan net bir gözlükle hayata bakabilmekten geçiyor. Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, finansal veya özel ilişkilerimizi eleştirmeden, yargılamadan, kontrol ve baskı kurmadan akılcı bir şekilde yönetmemizde yardımcıdır. Kimlere güveneceğimizi ve kimlerle yola çıkabileceğimizi tespit etmemizi sağlar. Burada önemli olan her türlü konuda işbirliğine açık düşünmek ve sadece bireysel arzularımızla hareket etmemektir. Kaldı ki, bu görünüm bu anlamda olumludur. Ancak bir noktayı hatırlatayım. Yepyeni bir karar, bir proje ve planlamanın mutlaka iyice gözden geçirilmesinde yarar var. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Geçmişte yaşananları ve bugünkü durumumuzu ileriye dönük şekilde ele almamız yararlı olur. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın tadını çıkarırken, ciddi sözler verme konusunda biraz beklemelisiniz. Eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda öz veride bulunmanız gerekebilir. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor. Rakipler yüzünden günlük yaşamlarında problemler çıkabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçekleri açıkça ortaya koymak veya bazı konulardaki gerçek duygularınızla yüzleşmek size iyi gelecektir. Özellikle, belli yatırımlarınız, girişimleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren ilişki ya dabirlikleriniz konusunda kendinize dürüst olmanız gerekebilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz işlere yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlarınıza, hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Gün içinde rutin işlerinizi toparlamanız gerekebilir. İşlerdeki aksamalardan rahatsız olabilirsiniz. Aşk hayatınızda duygusal yaralanmalar yaşayabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hızlı düşüneceksiniz ve hareketli olacaksınız. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve girişimde bulunmak için sabırsızlık hissedeceksiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınızla iletişiminiziz güçlendirip, özel yaşamınızda tatil planları yapabilir, yeni flört tekliflerini değerlendirebilir ve varolan ilişkilerinizde romantik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde aşk hayatınızda şifalanma, aşk ve sevgi duygusunun yükseldiği bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirsel olarak daha az tanıdığınız insanları yönlendirme isteğinize veya onların sizi manipüle etme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız. Dış ortamlardaki ilişkilerinizde zorlanmalar ve baskılar devrede olabilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim kazaları, kadın figürlerle gereksiz gerginlikler, trafikte sorunlar veya varsa aracınızda arızalar, kardeş ilişkilerinde problemler söz konusu olabilir. Öğrenme şeklinizi, elinizdeki bilgileri kullanım şeklinizi değiştirebilirsiniz. Yalnız komşularınızla tartışmalı ortamlara girmemeye de özen gösterin.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 01' 37" R
Ay
Koç
02° 32' 12"
Merkür
Koç
19° 27' 55"
Venüs
Boğa
06° 50' 35"
Mars
Koç
03° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 58' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 24"
Lilith
Başak
23° 51' 50"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>