Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Duygusal aktiviteleriniz ön plana çıkacak ve sevgilinize bugün kendinizi tamamıyla açacaksınız.

İş hayatınızda bazı gerginlikler yaşayacağınız bir gündesiniz. Amirinizden maaşınızla ilgili olumsuz bir haber alabilirsiniz ve bu durum sinirlerinizi yıpratabilir.

Son günlerde yaptığınız aşırı harcamalar neticesinde önümüzdeki günlerde bir takım sıkıntılar yaşamanız söz konusu olabilir. Biraz dikkatli olmalısınız.

Sevgilinizin üstüne aşırı düşüyorsunuz ve bu sizde zihinsel bir yorgunluk yaratıyor. Böyle devam ederseniz sizinle birlikte ilişkiniz de çok yıpranacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça zinde hissediyorsunuz. Çevrenizde yeni gelişmeler olabileceği gibi bir tanışma ile hayatınızda bazı değişiklikler de olabilir. Bazı konularda karar vermeniz için henüz çok erken. Yakınlarınızın görüşlerini almalı ve onların tecrübesinden yararlanmalısınız. Bu aralar bir ev değişikliği düşünebilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:45-14:49 arasında dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Kafanızın içinde birçok yeni proje, fikir veya plan belirir. Ancak bunları yürürlüğe koyamayız. Üzerinde düşünebiliriz. Eksiklerimizi gözden geçirebiliriz. Bu kısa zaman diliminde etrafınızla olan diyalogunuza dikkat ediniz. Saat 14:49 Ay-Balık burcu geçişi, sevginin ne kadar büyük bir güç olduğunu, yüreğimizin derinliklerinde hissetmemizi sağlıyor. Ayrıca bağımlısı olduğumuz şeylerin bazen bizi ne kadar  yorduğunu düşünmemizde de etkili oluyor. Güzellikleri düşünüyor, olumlu dilekler içinde karşılıyoruz günü. İstiyoruz ki, ayrılık dargınlık uzlaşmazlık ve kötülükler olmasın. İnsanlar sevgi içinde yaşasınlar. Saat 19:20 Ay-Satürn görünümü, hayatın tüm güzelliklerini huzurla, sevgiyle yaşamak varken, para kazanmaya ve hayatımızı garanti altına almaya çalışıyoruz. Buna mecbur olmak dahi bizi yoruyor çoğu zaman. Duygusal anlamda sıkıntılı olabiliriz. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eviniz sizin için çok önemli ve yalnız kalmak istediğiniz zaman, inzivaya çekilmek için bir meditasyon alanınız oluyor. Bugün, yönetici gezegeniniz Plüton, ilişkiler konusunda sizi uyarıyor. Maddi kazançlarınızla ilgili geliştireceğiniz projelerin bütçenizi rahatlatacağı bir gerçek. Fakat isteklerinizde aşırıya kaçmamalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı detaylar önemli ilişkilerinizi etkileyebilir, dikkat! Bazı kişilerin hareketlerinin altında yatan nedenleri öğrenmeden tepki vermeniz yanlış olabilir. Sezgilerinize güvenmeniz ve içten konuşmalar yapmanız durumunda herkesi etkilemeyi başarabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Gelecekte sizi neyin beklediğini bilmediğiniz bir ilişkiye başladınız. Bu süre içinde sağlıklı düşünmemeye başladınız. Aile bireylerine sürekli bir takım yalanlar söylemeniz hiç hoş değil. PARA: Yeni anlaşmalar, finansal destekler, miraslar gibi değişik işlerle uğraşacaksınız ama yarına güvenle bakamıyorsunuz. Engeller var. SAĞLIK: Kış şartları olduğu için iştahınız çok açık dikkatli olun. Verdiğiniz kilolar geri gelebilir.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca geçici sağlık problemleri yaşayabilir, motivasyon kaybı hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde problemlerin göz önüne gelebileceği bugün, akşam saatlerinde iyileştirici ve olası problemleri çözümleyici bir enerji sözkonusu iken, iletişim gücünüz ve motivasyonunuz geri gelmiş olacak.

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız tamamen yerine getirmekle yükümlü olduğunuz görevlerle meşgul olacaktır. Öyle ki, insanların beklentilerine odaklanırken kendi isteklerinizi geri plana atabilirsiniz. İlgili kişiler çalışmalarınızı oldukça yakından takip edebilirler.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 37" R
Ay
Balık
21° 59' 27"
Merkür
Koç
18° 58' 39"
Venüs
Boğa
05° 57' 13"
Mars
Koç
02° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 52"
Satürn
Balık
16° 55' 16"
Uranüs
Boğa
22° 34' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 01"
Lilith
Başak
23° 47' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>