Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gecikmiş sayılmazsınız. Zararın neresinden dönseniz kardır. Çoktandır vermiş olduğunuz kararların, artık uygulama gününün geldiğini düşünmeniz, yine de olumlu bir gelişme.

Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Sıkışık, sıkıntılı günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma söz konusu.

Genellikle bu konularda size yol gösteren dostunuzun, önümüzdeki günlerde size daha verimli bir yatırım önerisi olabilir. Paranızı güvence altına alma çabalarınız çok yerinde ve gerçekçi.

Küçük sorunları büyültme konusunda oldukça etkili destekleriniz var. Eşinizin, dostunuzun abartılı yaklaşımları, önemsiz bir konuda sizi geriyor, dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üretkenliğinizi arttırma çabalarınızda, onayını özellikle beklediğiniz birileri var. Onların bu konuda cesaretinizi farklı olarak arttıracağına inanıyorsunuz. Bugünlerde dostça yaklaşımlar birtakım problemlerinizde sonuca yardımcı olabilir. Yaşadığınız bir çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler cumartesi gününe, saat 00:42 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyoruz. Mesleki ve toplumsal alanda güçlü olmak  arzunuz gayet yoğun. Gösterişli ve bir o kadar kendinizden eminsiniz. Bu hem sözlerinize hem duruşunuza yansır. Kimseye eğilmez, kimsenin sözüyle hareket etmezsiniz. Kendinizi koruma dürtünüz gayet yüksek. Saat 03:47 Ay-Güneş olumlu görünümü,  hem başkalarını dinlemeye hem de kendi bildiklerinizi ifade etmeye çalışacağınızı gösteriyor.  Ancak şu var ki, ortak bir noktada anlaşabilmek için, henüz şartlar yeterli değil diye düşünebilirsiniz. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü,hayatımız ve mali konuları vurgulayıcı olup bize güç verir. İlerisi adına umutlandırır. Ayrıca ciddi ve tutarlı şekilde düşünmemizi sağlar. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, kafamızın içindeki bazı işlerin yoluna girmesi adına, desteğe duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Mali konularda toparlanmak, en azından rahatlamak arzusuyla doluyuz. Ancak bu görünüm altında, fazla açılmamak, bastığımız yere, bütçemizin gereklerine göre hareket etmek doğru bir yoldur. Eğer bir kredi, bir borç almayı düşünüyorsak, bunun geri ödeme şekline mutlaka bakmalıyız. Eğer siz birilerine destek oluyorsanız, o zaman da gücünüzü aşmamasına dikkat etmelisiniz. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, başkaları karşısında kendinizi güçlü görmek, ilgi uyandırmak arzunuzu işaret ediyor. Biraz dışarıdan gelen etkilere göre davranışlarımızı ayarlayacağımız saatler diyebilirim. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizde yüksek bir performans yakalamak için, engeller karşısında olumsuz bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü karşı taraf hissettirme konusunda baskılı davranacaksınız. Kendinize ve yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Gizli kıskançlık duygusundan uzak kalmayı başarmalı ve düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gerçekleri açıkça ortaya koymak veya bazı konulardaki gerçek duygularınızla yüzleşmek size iyi gelecektir. Özellikle, belli yatırımlarınız, girişimleriniz veya ortak kaynak kullanımı gerektiren ilişki ya dabirlikleriniz konusunda kendinize dürüst olmanız gerekebilir.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı test edici durumlar olmakla birlikte dikkat çekiyorsunuz. Gereksiz inattan kaçının.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel haberler alacaksınız. Bunun keyfini çıkarın fakat çok büyük beklentiler içerisine girmeyin. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili sorunlar çıkabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para alanlarınızda dikkatli olun. Borç altına girmeyin, harcamalarda bulunmayın veya sevdiğiniz insanla para kavgalarına kalkışmayın. Parasal sorumluluklarınızı ağır bulabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para, finans, bütçe konuları yaşamınızın sıkıntılı anları olabilecek. Para yüzünden gerilebilir, ödemeler gelmeyebilir, para yüzünden tartışmalar yaşamaya açıksınız, dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bu aralar riskli yatırımlar için hiç uygun değil, borç vermek ve almak içinde. Para yüzünden ne kendinizi ne de bir başkasını kırın.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 19' 48" R
Ay
Koç
07° 07' 07"
Merkür
Koç
19° 41' 11"
Venüs
Boğa
07° 13' 41"
Mars
Koç
03° 37' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 26"
Satürn
Balık
17° 00' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 15"
Neptün
Balık
29° 03' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 26"
Lilith
Başak
23° 53' 54"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>